Şimdi Ara

Monster Notebook Hız Sorunu (ÖNEMLİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
2.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba uzun zamandır kullandıgım monster tulpar t7 bılgısayarım var bu bılgısayarda bır sorun fark ettım. bilgisayarımda internet hızını düşüren birşey var daha öncelerı fiber kullandıgım için böyle bir sorunum olduğunu bilmiyordum. 2 aylıgına sehır dısına cıktıgımda geçici olarak beni idare etmesi icin 6mbps lik internet baglattım ttnet ten. net bağlandıktan sonra asırı yavas oldugunu anladım ve hız testı yaptım aldıgım paket 6mbps olmasına ragmen benım internet hızım 5 lerde başlayıp test bıtene kadar sürekli düşerek 1 mbps ye kadar iniyordu türk telekom teknık desteği aradım neredeyse 10 farklı ekip geldi sorunumu çözemedi. son gelen ekip yanında ufak bi laptop getirip onunla hız testı yaptıklarında hız testi normal sekilde 6mbps cıktı. ben yınedede bılgısayarda sorun olmadıgını dusunuyordum lakin su ana kadar. bugun turk net baglattım 25 mbps hız paketım vardı lakin hız testı yaptıgımda 14mbps den baslayıp 9 mbps ye kdr düştüğünü gördüm. oglumun laptopunu taktım ve onunla denedım onda hız testı yaptıgımda ise cıkan sonuc 25 mbps oldu. benim bilgisayarımda bir sorun var ne olduğunu çözemedım. formatladım bilgisayarı hic bir driver kurmadan direk hız testi yaptım sonuc gene düşük cıktı. win 10 kullanıyorum belki ondandır dedim win 7 yükledim yine test ettiğimde sonuç yine düşüktü. bu sorun ne olabilir ve bunu nasıl çözebilirim varmı bu konuda yardımcı olacak bilgisi olan bir arkadas?

• Aygıt Yöneticisi'nden Wi-Fi'nin özelliklerine girin. Güç Yönetimi sekmesinden "Kullanılmadığında vs. vs. bilgisayar kapatsın." seçeneğindeki tiki kaldırmayı deneyin. Sonucu yazarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karanlık Ülke

Aygıt Yöneticisi'nden Wi-Fi'nin özelliklerine girin. Güç Yönetimi sekmesinden "Kullanılmadığında vs. vs. bilgisayar kapatsın." seçeneğindeki tiki kaldırmayı deneyin. Sonucu yazarsanız sevinirim.
    hocam oyle bir yer bulamadım win 10 kullanıyorum kısa yolları adım adım yazarmısınız
  • XstanbuL kullanıcısına yanıt
    Denetim Masası > Büyük Simgeler'i seçin sağ üstten > Aygıt Yöneticisi > Ağ Bağdaştırıcıları > Wi-Fi Kartınız > Sağ Tuş Özellikler > Güç Yönetimi Sekmesi > Bilgisayar kullanılmadığında bu şeyi bla bla kapatsın'daki tiki kaldırın. Bu seçenekteki tiki kaldırmak tam performans çalışmasını sağlıyor Wi-Fi kartının...
  • Karanlık Ülke kullanıcısına yanıt

Harikasın, sağol =) neden kuytu köşeye bu kadar önemli bir şeyi koymuşlar herkes bu kadar bilgili olmayabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi notebook donma ve lag sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.