MONSTER NOTEBOOK RTX 3000 SERİSİ
-
-
up
-
upp -
Giriş seviyesi 12 binden açmışlar.İşlemci yine çok ısınan intel serisi.Ben olsam Asus amd işlemcili notebook beklerim.Kıyas henüz yapılamaz.Acele etmeyin derim. -
Kasayı neden kalınlaştırmışlar ya gerçekten ayıp etmişler
-
Max q max p falan ne açıklayacak var mi ? :) -
sorma ya kasa kısmı işi bozmuş
-
Bir de MAXP yerine MAXQ laptoplarda daha mantıklı değil mi ?
-
Artık max-q (düşük watta maksimum işlem) diye bir şey kalmadı max-p(maximum performans) de nvidianın değil kullanıcıların en yüksek tdp değerindeki gpulara söylediği kendi aralarında oluşturdukları bir isimlendirmeydi şu an zibilyon tane farklı tdp değeri olduğundan ötürü en iyisi youtube videolarından çıkacak olan net sonuçlara odaklanmak derim
Max-q düşük watt tüketimi az ısınma gibi avantajlarla kırpılmış performans verir kağıt üzerinde ikisi de aynı çekirdek sayısına sahiptir teorik hızları aynıdır ama sonuçta ne kadar watt o kadar fps
-
Kasayı onlar kalınlaştırmadı aldıkları Çinli firma kalınlaştırıp 😂 her şeyi Çin’de toplanıyor burda üzerine fiyatı konup satılıyor.Oldu ki arızalandı falan yine fason üretim yapan Çinli firmadan parça tedarik ediyorlar.Sitedeki fiyatların en az 3,4 bin düşüğüne tedarik ediyorlar bence. -
Eluktronics MAX-17 Slim & Ultra Light Gaming Laptop Hocam şu anki tulpar serisi ile bu ürün bire bir aynı mı bi bakabilir misiniz ? Burada daha ince ve hafif olduğu yazıyor çünkü monster sitesine göre
-
Senin dediğin şekilde o laptop baya pahalıya ülkeye girer fiyatlama msi dan vs farkı kalmaz. Parçalar Türkiye'ye geliyor burada montajlanıyor.bu yüzden daha uyguna getirebiliyor.
Monster kullanmasamda teknik servis açısından adamları taktir ediyorum. Kendim msi kullanıcısıyım yetkili servisin her şeyi para üstüne hasar tespiti bakım vs dolar fiyatından ve kdv hariç fiyatlama ben bir kere yolladım Ge62 yi 50$+kdv ye yazılımsal bir sorun için yaptırdım. Alınan ücret haksız bu arada sorunu çözümü vs yazdım bende çözecek eprom cihazı yoktu o yüzden tamir edemedim tespit bile yapmalarına gerek yoktu. Tamiri kabul etmesem 25$+Kdv cihaz kontrol ücreti ödeyecektim. Acere girmiyorum bile gamimg laptop ağzıma s..... gerisini siz anlayın, Monster arızalı parçayı ücretsiz değiştirmede esnek çizik vs ücretsiz değiştirdiklerini kullanıcı yorumlarından görüyorum. Makineleri ücret almadan açıp kontrol ediyorlar garanti bitsede toz vs temizleniyor. Bu yüzden listeme aldım Tulpar düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Eluktronics MAX-17 Slim & Ultra Light Gaming Laptop
Hocam bunun la monsterın yeni nesil olanı bire bir aynı mı sizce ölçüleri tam tutmuyor gibi.
-
Dostum monster cihazları şu an sadece katalog üzerinden yorumlayabiliriz. Firmanın sitesinin cihaz ölçülerini yanlış girdiğini sanmıyorum sonuçta bu gg de vs herhangi bir teknoloji market ilanı değil. En sağlıklı bilgiyi yarın canlı destekle görüşerek teyit alabilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yurtdışı yolu açıldı demekki 2k dolara 3080 alıcaz mecbur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastyksbenderr -- 5 Şubat 2021; 2:14:7 > -
Yanlış biliyorsun, Çinli üretici her şeyini orda montaj yapıyor.Tongfang diye arattır bak bakalım monster ile birebir aynı laptop.ABD ismi clevo,Almanya’da Xrp sanırım.Fark ne dersen kasanın kalitesi. -
Bu arada 18 bin liraya monster alacağıma Asus amd 5800 işlemcili rtx 3070 alırım.Fiyat düşük olsa monster tercih ederim -
Şöyle bir ürün alınsa gümrük vergisidir vs. ne kadara denk gelir aceba
-
18000 liraya nerede hocam o laptop
-
Henüz çıkmadı hocam bekleyin acele etmeyin.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Senin dediğin şekilde o laptop baya pahalıya ülkeye girer fiyatlama msi dan vs farkı kalmaz. Parçalar Türkiye'ye geliyor burada montajlanıyor.bu yüzden daha uyguna getirebiliyor. Monster kullanmasamda teknik servis açısından adamları taktir ediyorum. Kendim msi kullanıcısıyım yetkili servisin her şeyi para üstüne hasar tespiti bakım vs dolar fiyatından ve kdv hariç fiyatlama ben bir kere yolladım Ge62 yi 50$+kdv ye yazılımsal bir sorun için yaptırdım. Alınan ücret haksız bu arada sorunu çözümü vs yazdım bende çözecek eprom cihazı yoktu o yüzden tamir edemedim tespit bile yapmalarına gerek yoktu. Tamiri kabul etmesem 25$+Kdv cihaz kontrol ücreti ödeyecektim. Acere girmiyorum bile gamimg laptop ağzıma s..... gerisini siz anlayın, Monster arızalı parçayı ücretsiz değiştirmede esnek çizik vs ücretsiz değiştirdiklerini kullanıcı yorumlarından görüyorum. Makineleri ücret almadan açıp kontrol ediyorlar garanti bitsede toz vs temizleniyor. Bu yüzden listeme aldım Tulpar düşünüyorum. |
Benzer içerikler
- iets gt600
- monster klavye çalışmıyor
- rtx 2050 iyi mi
- asus mu msi mı
- rtx 4050 vs 4060
- hx işlemci nedir
- sıvı soğutmalı laptop
- en iyi oyun bilgisayarı
- freedos bilgisayara windows 11 kurma
- amd radeon 780m
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X