Şimdi Ara

MONSTER NOTEBOOK RTX 3000 SERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
4
Favori
5.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar monster notebook sitesinde ön siparişlere açılan rtx 3060 max-p ve rtx 3070 max-p ekran kartlı laptoplar hakkında neler düşünüyorsunuz f/p olarak alınabilir mi?

• Senin dediğin şekilde o laptop baya pahalıya ülkeye girer fiyatlama msi dan vs farkı kalmaz. Parçalar Türkiye'ye geliyor burada montajlanıyor.bu yüzden daha uyguna getirebiliyor.

Monster kullanmasamda teknik servis açısından adamları taktir ediyorum. Kendim msi kullanıcısıyım yetkili servisin her şeyi para üstüne hasar tespiti bakım vs dolar fiyatından ve kdv hariç fiyatlama ben bir kere yolladım Ge62 yi 50$+kdv ye yazılımsal bir sorun için yaptırdım. Alınan ücret haksız bu arada sorunu çözümü vs yazdım bende çözecek eprom cihazı yoktu o yüzden tamir edemedim tespit bile yapmalarına gerek yoktu. Tamiri kabul etmesem 25$+Kdv cihaz kontrol ücreti ödeyecektim. Acere girmiyorum bile gamimg laptop ağzıma s..... gerisini siz anlayın, Monster arızalı parçayı ücretsiz değiştirmede esnek çizik vs ücretsiz değiştirdiklerini kullanıcı yorumlarından görüyorum. Makineleri ücret almadan açıp kontrol ediyorlar garanti bitsede toz vs temizleniyor. Bu yüzden listeme aldım Tulpar düşünüyorum.

• up

• Giriş seviyesi 12 binden açmışlar.İşlemci yine çok ısınan intel serisi.Ben olsam Asus amd işlemcili notebook beklerim.Kıyas henüz yapılamaz.Acele etmeyin derim.
  • Kasayı neden kalınlaştırmışlar ya gerçekten ayıp etmişler

• Max q max p falan ne açıklayacak var mi ? :)
  • kmesne kullanıcısına yanıt

sorma ya kasa kısmı işi bozmuş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hanıncipsi kullanıcısına yanıt

Bir de MAXP yerine MAXQ laptoplarda daha mantıklı değil mi ?

• Artık max-q (düşük watta maksimum işlem) diye bir şey kalmadı max-p(maximum performans) de nvidianın değil kullanıcıların en yüksek tdp değerindeki gpulara söylediği kendi aralarında oluşturdukları bir isimlendirmeydi şu an zibilyon tane farklı tdp değeri olduğundan ötürü en iyisi youtube videolarından çıkacak olan net sonuçlara odaklanmak derim

Max-q düşük watt tüketimi az ısınma gibi avantajlarla kırpılmış performans verir kağıt üzerinde ikisi de aynı çekirdek sayısına sahiptir teorik hızları aynıdır ama sonuçta ne kadar watt o kadar fps

Kasayı onlar kalınlaştırmadı aldıkları Çinli firma kalınlaştırıp 😂 her şeyi Çin’de toplanıyor burda üzerine fiyatı konup satılıyor.Oldu ki arızalandı falan yine fason üretim yapan Çinli firmadan parça tedarik ediyorlar.Sitedeki fiyatların en az 3,4 bin düşüğüne tedarik ediyorlar bence.
  • ertunc23 kullanıcısına yanıt

Eluktronics MAX-17 Slim & Ultra Light Gaming Laptop Hocam şu anki tulpar serisi ile bu ürün bire bir aynı mı bi bakabilir misiniz ? Burada daha ince ve hafif olduğu yazıyor çünkü monster sitesine göre

Senin dediğin şekilde o laptop baya pahalıya ülkeye girer fiyatlama msi dan vs farkı kalmaz. Parçalar Türkiye'ye geliyor burada montajlanıyor.bu yüzden daha uyguna getirebiliyor.

Monster kullanmasamda teknik servis açısından adamları taktir ediyorum. Kendim msi kullanıcısıyım yetkili servisin her şeyi para üstüne hasar tespiti bakım vs dolar fiyatından ve kdv hariç fiyatlama ben bir kere yolladım Ge62 yi 50$+kdv ye yazılımsal bir sorun için yaptırdım. Alınan ücret haksız bu arada sorunu çözümü vs yazdım bende çözecek eprom cihazı yoktu o yüzden tamir edemedim tespit bile yapmalarına gerek yoktu. Tamiri kabul etmesem 25$+Kdv cihaz kontrol ücreti ödeyecektim. Acere girmiyorum bile gamimg laptop ağzıma s..... gerisini siz anlayın, Monster arızalı parçayı ücretsiz değiştirmede esnek çizik vs ücretsiz değiştirdiklerini kullanıcı yorumlarından görüyorum. Makineleri ücret almadan açıp kontrol ediyorlar garanti bitsede toz vs temizleniyor. Bu yüzden listeme aldım Tulpar düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Storm Raider kullanıcısına yanıt

Eluktronics MAX-17 Slim & Ultra Light Gaming Laptop

Hocam bunun la monsterın yeni nesil olanı bire bir aynı mı sizce ölçüleri tam tutmuyor gibi.

Dostum monster cihazları şu an sadece katalog üzerinden yorumlayabiliriz. Firmanın sitesinin cihaz ölçülerini yanlış girdiğini sanmıyorum sonuçta bu gg de vs herhangi bir teknoloji market ilanı değil. En sağlıklı bilgiyi yarın canlı destekle görüşerek teyit alabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yurtdışı yolu açıldı demekki 2k dolara 3080 alıcaz mecbur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastyksbenderr -- 5 Şubat 2021; 2:14:7 >
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Yanlış biliyorsun, Çinli üretici her şeyini orda montaj yapıyor.Tongfang diye arattır bak bakalım monster ile birebir aynı laptop.ABD ismi clevo,Almanya’da Xrp sanırım.Fark ne dersen kasanın kalitesi.
    Bu arada 18 bin liraya monster alacağıma Asus amd 5800 işlemcili rtx 3070 alırım.Fiyat düşük olsa monster tercih ederim

18000 liraya nerede hocam o laptop

Henüz çıkmadı hocam bekleyin acele etmeyin.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.