Şimdi Ara

MONSTER NOTEBOOK RTX 3000 SERİSİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
4
Favori
5.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Rica ederim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • star scream S kullanıcısına yanıt

Normal 6 gb rtx 3060 p modeli 8 gb rtx 2070 superden bile daha performanslı. Vram tabi ki önemli ama daha önemli kıstaslar var gibi

• en basitinden vw polo 1.0 95 beygir gibi

çoğu 1.4 araba 95 beygir değil :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akoben -- 6 Şubat 2021; 2:3:9 >
  • Ben monsterin fiyatlarının düşmesini veya asus amd işlemcili modellerin çıkmasını bekleyeceğim

• amd laptopları beklemek çok daha mantıklı ben de öyle yapıcam acelem de yok zaten hazirana kadar beklerim

• Bu modellere 11.nesil ne zaman çıkacak acaba marttan sonra mı?

• mayıs diye duymuştum

• cagdass07 C kullanıcısına yanıt
    Bence 11. Nesilleri beklemek lazım. 8-9-10 çok ısınıyor. Bu sefer daha az elektrikle daha fazla performans almak için uğraştıklarından dolayı daha az ısınır diye ümit ediyorum. Son birkaç yıldır laptoplar şaka gibi sıcaklık değerlerinde seyrediyor. Ben Mayıs'ta gelecekler diye biliyorum ama yanlış olabilirim
  • Arkadaşlar alınır mı? Yoksa rtx 3060 mı beklenmeli?

8c/16t olması ve 8 gb vram avantaj ama 3060 daha mı güçlü tam emin değilim

www.monsternotebook.com.tr
    Tulpar T7 V19.7 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
    https://www.monsternotebook.com.tr/customize/productCustomize.aspx?urn=487647&secenek=&secenek2=&adet=1&lang=tr-TR

• TheNewAtilla kullanıcısına yanıt

3060 'ın 2070 super 'den bile güçlü olduğu söyleniyor. Valla Benim kafama takılan tek şe 3060 'ın 6GB olması. Birde en ucuz modelde 1080p ekran var, bu kartlar 2k kartı artık. Ek olarak 10750 lerde ısınma sorunu olduğu şikayet ediliyor. Her şeyi 4-4 'lük monster 3060 la 3070 arasında 2,5k oynuyor.

Ben bu yüzden 3070 'li modellerden birini bekliyorum, ufak bir indirim olmalı. Bu fiyatlarla keriz silkeliyorlar sanki.

• 3060, 2060'dan %20 daha hızlı. 2070'den de %10 civarı hızlıdır.

Kaynak hardware unboxed
  • 10.nesil işlemci ile rtx3000 seri alınmaz arkadaşlar almayın ellerinde patlasın amd bu derece iyi bi atılım yaptı intel 11.nesil veya amd harici almayın

• TheNewAtilla kullanıcısına yanıt

Monster 'ın sitesinde çokta bir fiyat farkı yok 2070' li makinayla 3060 'lı makina arasında. İkisinin de 12,500 TL civarında modelleri var.

• monster 3060 max-p 192 bit diyor. Bu kartlar 256 bit değil miydi? Ya da bu bit olayı çokta önemli değil mi?

• komoli kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı belleği ile alakalı. Önemli değil. 8 gb olsa 256 bit olurdu
  • Monster bir de amd çeşitliliği yapsa süper olacak da, intelle nasıl bir anlaşması varsa bir kurtulamadı gitti şu tekelden. R7 5800H modelleri gelir mi acaba süpriz olarak diye düşünüyordum ama bütün 3000 serisi 10870 ile gelecek.

Ben en iyisi eski bozulan laptopa anakart alayım da öyle bekleyeyim. Şu an ne laptop var piyasa da ne de fiyat istikrarı.

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Monster markası muhtemelen intel işlemcili laptopları daha ucuza alıyor da ondan sürekli bu seri çıkıyor.Bence bu seri intel işlemciler aşırı ısınıyor.90 dercede yanıyor makina.En son AMD ryzen 9 5800H işlemcili rtx 3070 max-p grafik kartlı asus tuf dash 15 laptopun testlerini izledim CPU 75 dereceyi geçmiyor.Hemde intelden baya üstün bir işlemci.Fiyat olarak şu anda asus tuf dash 14 ülkemizde 17,18 bin bandında.TR gelmesi mart nisanı bulacak fiytlar hemen hemen aynı olacağını düşünüyorum.Yani aceleniz yok ise mutlaka AMD işlemcili makinaları bekleyin derim.Uzun vadede kazanan siz olursunuz.

Monster artı yönleri ;

Servisi çok ilgili
    Fiyatlar alt seviye için uygun

Eksi yönleri ;

Anakart yanma problemleri (Abra serisi)
    Kasa kalitesinin düşük oluşu (Abra serisi)
    Eski teknolojide ısrar etme

Asus artı yönleri ;

Yenilikçi tasarım
    Yeni teknolojiler
    Yazılım uyumluluğu (destek)

Eksi yönleri ;

Türkiyedeki servisin aşırı ilgisiz oluşu
    Kasaların fan deliklerinin az oluşu (yeni kasayla çözmüşler sanırım)
    Türkiyedeki fiyat politikası

• ertunc23 kullanıcısına yanıt

Bekleyeceğim hocam yapacak bir şey yok şimdilik. Monsterdaki tek olumlu gelişme sonunda %100srg ve 2k kaliteli ekranlarla gelecek olması olmuş. Şu intel dayatmasından bıktım vallahi, ha bir de sitelerindeki taksit seçeneklerindeki vade farkından. O vade farkını görünce zaten almaktan vazgeçip daha kaliteli başka marka yöneliyor insan  

Bakalım yeni cihazlar ne zaman gelecek de fiyat rekabeti başlayacak.

• Tulpar T5 V20.2 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook Bu ürün beni fazlasıyla mest etti. İnce mi kalın mi bilmiyorum standartları ama 2 kg sadece bence gayet hafif ve alüminyum kasa olması da ayrı avantaj benim için. Ürün hakkında detaylı bilgisi olan varsa lütfen paylaşssın. Hiçbir yerde veri yok cihaz hakkında. Geçen hafta çıkmış gibi adeta.

• Ya arkadaşlar monstera amd istediğimizi gösterelim monster kullanıcıya önem veren bir firma eğer istediğimizi bilirlerse bir şeyler yapmaya çalışırlar diye düşünüyorum. XMG Eluktroniks gibi monster benzeri firmalar amd işlemcileri kullanmaya başladılar bile

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.