Amazon.com: MSI GS75 Stealth 10SFS-611 17.3" 300Hz 3ms Ultra Thin and Light Gaming Laptop Intel Core i7-10875H RTX2070 Super 32GB 512GB NVMe SSD Win10PRO VR Ready: Computers & Accessories Bu nasıl laptop sizce ? Amacım olabildiğince ince ve hafif bir laptop almak |
MONSTER NOTEBOOK RTX 3000 SERİSİ (2. sayfa)
-
-
ince laptoplarda ısınma sorunu oluyor genelde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam tulpar serisine yakın incelik kalınlık konusunda
-
youtubeda testleri varsa incelemekte yarar var hocam
-
RTX 3060 ve 3070 modelleri monster'a gelmiş en düşük fiyat olarak 10750 işlemcili rtx 3060 12499 tl
https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v20-3//
-
Hocam 3070 17.3 laptopa 2999 mhz 16 lık ram ve i7 10875 koymuşlar bi de 20 bin lira istemek nedir ya ? dolar 7.09 arkadaş. Üstelik yeni nesil laptop parçaları daha ucuz Nasıl monster bu böyle anlamadım.
Bu fiyatlar ne zaman düşer acaba ?
-
Bu fiyatın altına en fazla 2 bin lira düşer.Aldıkları tongfang fiyatı böyle.Çok indirim beklemeyin.Ayrıca ince laptop arıyorsan bazı şeylerden feragat etmen lazım.İnce laptop alacaksan kasa komple alüminyum olanı Alman lazım ki ısı dağılımı iyi olsun.Şu da bir gerçek intel işlemciler yanıyor resmen amd henüz göremedik ama çoğu kaynak az ısınıyor -
önümüzü görebilmek için mayısa kadar beklenmeli bence
Mayısa kadar dolar artmazsa iyi -
Kısmet olursa i7 10750h rtx 3060 olan modellerin birinden alacağım, darboğaz olmaz inşallah
-
bekleyin hocam biraz hem ilk fiyatlar pahalı olur, daha amd gelecek ona gore kıyaslayın
-
Hocam monsterla iletişime geçtim amd düşünmüyorlar. Ayrıca ne kadar süre beklemeyi düşünüyorsunuz
-
Hocam 1 ayda 7.80 den 7.05 e düştü bu fiyatlar mantıklı değil
-
Alın hocam 1 Xbox series x keyfinize bakın oyun icinse
hocam xbox, ps vs bunlar artık zengin işi oldu, bu devirde o kadar parayı sadece oyun oynamaya gömebilen az kişi vardır sanıyorum
-
Hocam oyunlar pahalı lafı hikaye, 1 kere oyun alıyoruz ve bitince onu başka oyunla takaslayabiliyoruz, ben Xbox kullanıyorum gamepass diye bir nimet var, 3 yilligini 300 TL ye alıyorsunuz kardesl8kle
peki hocam bu konsolları sitesinden kargoyla değil de yurt dışından bir tanıdık vasıtasıyla getirtsek gümrük vs işlemleri oluyor mu yine de ve türkiyede kullanılmasında bir sıkıntı yaratılıyor mu?
Pc fiyatlarına uzun zamandır alışığız ama bu konsol fiyatı bana çok koyuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akoben -- 5 Şubat 2021; 23:10:11 > -
Yok hocam olmuyor kutusunu açsın yeter. Bölge kısıtlaması Xbox ta yok ben İngiltere'den aldım, PlayStation i bilmiyorum.
Edit PlayStation da da yokmuş artık bölge kısıtlaması.
Konsol doğru seçim hocam 7 yıl tüm oyuari. Çalıştıracak,
Oyun fiyatlarına aldanmayın bu işin içinde olmayan pahalı alınmaz fln der.
Xbox dan örnek vereyim 460 TL cyberpunk 2077
1 oyunu 2 kişi aynı anda kullanabiliyoruz buna kardeşlik deniyor P1 ve p2 hakkı oluyor, p2 hakkını aldınuz 230 TL ye bitirdiniz p2 hakkını örneğin assasins Creed valhalla ile takas yaptınız , aç valhalla yi bitirdiniz onunda cod cold war ile takas yaptınız, bu iş böyle böyle yürüyor.
Oyunlar PC den daha ucuza geliyor bu yöntemle, eskiden oyun çıktığında kirilirsi şimdi kirilmiyor mecbur satın almanız gerekiyor artık PC dede
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerdavader -- 5 Şubat 2021; 23:31:16 >
quote:
Orijinalden alıntı: ultrati4RTX 3060 ve 3070 modelleri monster'a gelmiş en düşük fiyat olarak 10750 işlemcili rtx 3060 12499 tl
https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v20-3//
6 gb vram nedir ya.Şaka gibi gerçekten, bendeki legion y520 de 1050ti var kaç nesil önceki ekran kartı onda bile 4 gb vram var.Bu nvidianın kafalar pırıl pırıl harbiden
-
anladım hocam bilgilendirme için teşekkürler, konsolun bu yönlerini bilmiyordum yurt dışından gelirse iyi bir seçim olabilir gerçekten
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X