ARKADAŞTA WARDI Bİ MONSTER SCROLL AMA BASAMIYODUK SEBEBİ NEDİR ? WE 500 K YA SATTI HERALDE
scrolun ustunde kac kısı ıle acman gerektıgı yazar..o kadar kişi toplanın we oyle basın baska turlu acılmaz dıe bılıorm
O SCROLL NE İŞE YARIO????
scroll kullanma zamanı bitti. nisanda son buldu.
Doru ne ise yariyo ilk defa duydum
o scroll istediğin yerde yüksek lvli bi yaratık yaratıyo sanırım
ee yaratik tutup bunlari keserse
JANGANIN ÖNUNDE YETİ MESELA .
o scrolla tg çıkartılır mı :D
ya arkadaslar onları acmanın 2 yolu var 1 kac kısılıkse o kadar toplanmak 2 event zamanında kullanmak bende 2 tane var babel de isteyene satarım event baslayınca kullanırsınız zaten daha onceleri janganda bu yolla strong hashade falan cıkartıyorlardı unutmadan kesme suresı 5 dakka
canavarlar scrolu kazananın lvl ine gore cıkıyor ama 19 20 21 lvl lerde tg hıc gormedım cıkaranı bana hep chacki ciktı
quote:
Orjinalden alıntı: xcarkox
JANGANIN ÖNUNDE YETİ MESELA .
bi adam sharkam doğdurdu kapının önünde sonuşta facia olmuştu bende bi ssden gördüm
aslında eski konulari kurcalasanız resımlerı falan olur mutlaka jangandaki facia yı gosterırler
tabi bu kapı jnaganın kapısı oluyo herkes yatmış o ssyi bulursam foruma koycam
gördüğüm bi ss de adam jangan south gatede strong earth gohst çıkarmış:D
YOkmu a ss ler ben daha yeni basladigimda oyuna bir seyden haberim yoktu.
quote:
randall ya arkadaslar onları acmanın 2 yolu var 1 kac kısılıkse o kadar toplanmak 2 event zamanında kullanmak bende 2 tane var babel de isteyene satarım event baslayınca kullanırsınız zaten daha onceleri janganda bu yolla strong hashade falan cıkartıyorlardı unutmadan kesme suresı 5 dakka
Sallamanında 1 boyutu olmalı bimediğiniz konularda atıp tutmayın kaç kişilikse o kadar toplanmak falan diye 2 person yazanlarda 2 mob 4 person yazanlarda 4 mob çıkar kişi sayısı önemli deil sağlam bi full str niz varsa 2 3 mobu birden kesebilirsiniz 5 dk içinde kesmesseniz kaybolur ama şu an için ona 1 k verenin aklından şüphe ederim o bi ewennti ve bitti açmanın tek yolu ewent zamanında kullanmaktı aynı eggsler gibi o ewentte bitti buda ve açtığınızda lvl niz kaçsa onun lvl inde strong bi mob çıkar mesela 37 seniz Black robber archer strong çıkar 52 seniz ishade strong 64 + lar eğlence olsun diye downda kapı önünde 5 liklerini açıp katliam yapıolardı zamanında ama şu an için hiç bi işe yaramaz 1 gold bile vermeyin yani
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme