Şimdi Ara

MONSTER SCROLL İLE İLGİLİ BİLGİSİ OLANLARA DUYURULUR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞTA WARDI Bİ MONSTER SCROLL AMA BASAMIYODUK SEBEBİ NEDİR ?
    WE 500 K YA SATTI HERALDE

• scrolun ustunde kac kısı ıle acman gerektıgı yazar..o kadar kişi toplanın we oyle basın baska turlu acılmaz dıe bılıorm
  • O SCROLL NE İŞE YARIO????
  • scroll kullanma zamanı bitti. nisanda son buldu.
  • Doru ne ise yariyo ilk defa duydum
  • o scroll istediğin yerde yüksek lvli bi yaratık yaratıyo sanırım
  • ee yaratik tutup bunlari keserse
  • JANGANIN ÖNUNDE YETİ MESELA .
  • o scrolla tg çıkartılır mı :D
  • ya arkadaslar onları acmanın 2 yolu var 1 kac kısılıkse o kadar toplanmak 2 event zamanında kullanmak bende 2 tane var babel de isteyene satarım event baslayınca kullanırsınız zaten daha onceleri janganda bu yolla strong hashade falan cıkartıyorlardı unutmadan kesme suresı 5 dakka
  • canavarlar scrolu kazananın lvl ine gore cıkıyor ama 19 20 21 lvl lerde tg hıc gormedım cıkaranı bana hep chacki ciktı
  • quote:

Orjinalden alıntı: xcarkox

JANGANIN ÖNUNDE YETİ MESELA .

bi adam sharkam doğdurdu kapının önünde sonuşta facia olmuştu bende bi ssden gördüm
  • aslında eski konulari kurcalasanız resımlerı falan olur mutlaka jangandaki facia yı gosterırler
  • tabi bu kapı jnaganın kapısı oluyo herkes yatmış o ssyi bulursam foruma koycam
  • gördüğüm bi ss de adam jangan south gatede strong earth gohst çıkarmış:D
  • YOkmu a ss ler ben daha yeni basladigimda oyuna bir seyden haberim yoktu.
  • quote:

randall
    ya arkadaslar onları acmanın 2 yolu var 1 kac kısılıkse o kadar toplanmak 2 event zamanında kullanmak bende 2 tane var babel de isteyene satarım event baslayınca kullanırsınız zaten daha onceleri janganda bu yolla strong hashade falan cıkartıyorlardı unutmadan kesme suresı 5 dakka

Sallamanında 1 boyutu olmalı bimediğiniz konularda atıp tutmayın kaç kişilikse o kadar toplanmak falan diye 2 person yazanlarda 2 mob 4 person yazanlarda 4 mob çıkar kişi sayısı önemli deil sağlam bi full str niz varsa 2 3 mobu birden kesebilirsiniz 5 dk içinde kesmesseniz kaybolur ama şu an için ona 1 k verenin aklından şüphe ederim o bi ewennti ve bitti açmanın tek yolu ewent zamanında kullanmaktı aynı eggsler gibi o ewentte bitti buda ve açtığınızda lvl niz kaçsa onun lvl inde strong bi mob çıkar mesela 37 seniz Black robber archer strong çıkar 52 seniz ishade strong 64 + lar eğlence olsun diye downda kapı önünde 5 liklerini açıp katliam yapıolardı zamanında ama şu an için hiç bi işe yaramaz 1 gold bile vermeyin yani

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.