Merhabalar Monster Yetkili Servis yüzünden başıma gelen "dandik" olayı sizle paylaşmak istiyorum Monster ABRA A7 V11.5 cihazımı ekranı(17.3 inch) kırıldığı için yetkili servisinde 5690 TL ücretiyle yaptırdım. 2 hafta bekledikten sonra ürünü bugün teslim aldığımda alt tarafta ışık sızması + bleeding sorununu fark ettim. Ekrana bakarken de renklerin çok cansız olduğu ve siyahları grimsi renkte ürettiğini gördüm. AIDA64 ile panele baktığımda orijinal panelim (BOE NV173FHM-N4A) yerine düşük kaliteli "AUO B173HAN04.9" panel takılmış! Orijinal paneli olan "BOE NV173FHM-N4A": 300 nit, 1200:1 kontrast oranı, %100 sRGB özelliklerine sahipken; üzerine bir de 5690 TL ücret ödediğim sarı-grimsi siyahları olan, soluk "AUO B173HAN04.9": 250 nit, 800:1 kontrast oranı, %45 ntsc özellikli! Şu an 2 haftamı hem ücret ödeyip hem de düşük kaliteli, ışık sızması olan bir ekran için kaybettim. Siz siz olun Monster Yetkili Servisinde ekran değişimi yaptıracaksanız dikkat edin. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agmerhamto -- 18 Temmuz 2024; 19:24:59 > |
Monster Ücreti Mukabilinde Dandik Ekran Takıyor !
-
-
up
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Türkiye şaşırtmıyor.
-
Neden monster almamalısınız adlı çalışma olmuş. En temizi temiz 2. El bişey bulup takmak veya satıp acer nitro vs alın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ama bunu farketmemeliydin, işin tüm sırrını bozdun yaaa.....
Ah şu bilinçli kullanıcılar, tekere çomak sokuyorlar....
Şaka bir yana geçmiş olsun. Gerçekten çok can sıkıcı. İletişime geçtiniz mi, bir şey dediler mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizim ülkede "yerli malı" firmalar kendi vatandaşını aptal yerine koymaya devam ettikçe tercih etmeyeceğim. Etrafıma da bu rezil firmayı tercih ettirmeyeceğim. Konuyu yukarı taşıyalım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teknik servisleri aşırı kötü , 1 daha asla monster almam .
-
monsterin servis sorunuyla ilgili o kadar fazla olumsuz yorum okudum ki.. ekran karti bir tik kotu olsun hp,asus,acer olsun diyorum artik
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aradım, müşteri temsilcisine ışık sızması ve özellikle orijinal panelin aynısını temin edebilecek misiniz sorusunu ısrarla sorduğumda "gönderin bakılır" tarzı güvensiz bir cevap verdi, şikayet var'a daha ciddi birisi cevap verir diye yazdım ama oradan da dönüş olmadı.
-
dolandırıcılık bu. lafı eveleyip gevelemeye gerek yok. monsterı da dinlemek lazım tabi ama baya baya dolandırıcılık böyle olduysa. rezalet deyip geçilecek bir durum değil.
-
neden öyle dediniz acaba ben ve arkadaşım aynı gün 2 adet monster notbook aldık (abra a5 v13,4) ikimizde servisten çok memnunduk
-
yeşil canavar dönüşmüş van gölü canavarına. yeşilll ben chock gorkti...
-
Monster servise mousepad tusu bozuk diye laptopu yollamıştım cok onceden. Bana tamir ettik deyip daha kotu sekilde yolladilar. Baya kotu idi. Kavga gürültü ile bi de bana gelip musteri memnuniyeti adina ust kasa degisiyoruz demislerdi. Hayir sanki nimetten veriyorlar bunu da. Hakkim ne ise onu aldim. O günden sonra bi daha almadim monster
sizin adınıza sevindim . Benim cihaz adaptörsüz başlatılınca kapanıyor otomatik ve açılmıyor illa adaptörü tekrar geri koymam lazım . Bir sıkıntı var diye gönderiyorum ama bios attık geri gönderdik diyorlar :)
-
arkadaşın cihazı açılıyor ancak ekran gelmiyordu aynı gün ekranı değiştirdiler
benim cihazda menteşeler kırılmıştı tam corona zamanıydı kendim düzeltiyim derken daha kötü oldu götürdüm servise komple ekran değiştirdiler
fanlardan ses geliyordu fanları değiştirdiler + olarak ssd'de bad sector tespit ettik dediler ssd'yi ücretsiz değiştirdiler(eve gelip kendim test yaptım gerçekten bad sector vardı)
cihazı sattım alan arkadaş servise götürmüş garantisi bitmiş olmasına rağmen ücretsiz temizlik ve termal macun yenileme yapmışlar
ben monster servisinden memnunum tabiki herkesin tecrübesi farklı olabilir gittin servisteki teknikere göre değişebilir. Ha bir daha monster alırmıyım zannetmiyorum.
-
Bedava verseler yanına yaklaşılmayacak firmalardan birisi daha.
o çok övündükleri ömür boyu bakım garantisi tamamen bir yalandan ibaret, aynen bu konudaki problem gibi. Adamlar fanların içini hiç açmıyorlar sadece kasanın arkasını açıp hava tutup gönderiyorlar. Kullandıkları macun son derece dandik ve pump out yapmaya meğilli, hem de oldukça az sürüyorlar. Tulpar T7 V25.1.2 kullanıcısıyım, sırf MSI üretimi diye kullanmaya devam ediyorum bilgisayardan memnunum ancak Monster firmasından asla bilgisayar almam birdaha.
-
Şikayet var fos, firmaya kalmış, çoğu firma da kaşarlanmış zaten. Bence takip edin yine de tamamen yüzsüzlük yapmazlarsa ya da az da olsa hizmet bilinci ya da marka imajı bilinci varsa düzeltebilirler.
-
Monster'ın ürünleri zaten herkesin bildiği gibi etiket. Yani malı monster üretmiyor gidiyor clevoya tongfang'a işte birkaç tane daha çinli üretici de var onlardan hazır sistemlerini alıyor.
clevo computer | ıntegrator of configurable computer systemsLaptops | Configuratorhttps://clevo-computer.com/en/laptops-configurator/https://www.hk.tongfangpc.com/
Bunların böyle katalogları hazır notebookları var. Monster ondan sonra casper msi asus aklınıza ne gelirse neredeyse hepsi bunlardan ürettiriyor alıyor. Monster ile casper'ın olayı ise buradaki hazır sistemlere etiket basıp almasından kaynaklanıyor.
Yoksa msi da asusta falanda bunlardan alıyor ama asus diyor ki kardeşim benim cihaz tasarımım bu, bu özellikte bu tasarımda üreteceksin ve senden alıcam. Ama monster da bu yok. Buradaki hazır kasalara bakın mesela tulpar işte abra hepsi aynı cihaz. Clevonun demo olarak ürettiği üstüne etiket bastırdığı cihaz bunlar.
Bunlarda birde kalite kalite var. Kiminde a kalite lcd kiminde b kalitede seçebiliyorsunuz. Eğer monster daha cihazı alırken iyi panel yani a kalite seçtiyse o cihaz a kalite olarak geliyor buraya ve satılıyor.
Ama bakın büyük bir AMA diyorum, yedek parçasını alırken A kalitesini almıyor. B kalitesini alıyor. Arkadaşın sorunu da bu zaten. Monster yani şöyle düşünüyor kar edeceği türde alıyor. Adam sana aynı özellikte 144 hz paneli takıyor geçiyor. O yani bakmıyor bile kaç bitmiş ? işte adobe renk şeyi kaçmış vay işte paneli neymiş parlaklık neymiş vs bunlara bakmıyorlar.
Şimdi normalde çoğu marka notebookta paneli böyle detaylı görünmez. Monsterda hwinfodan bakarsanız bütün panelin herşeyin bilgisi oluyor. Normalde aslında büyük üreticiler bunu gizliyorlar. Çünkü parti parti kullanılan paneller farklı olabiliyor tedarikçisi değişiyor vs. tüketiciye de dandik üretim panel takıp birde onu göstermiyorlar kimsenin de ruhu duymuyor.
Ama bunu farketmemeliydin, işin tüm sırrını bozdun yaaa..... Ah şu bilinçli kullanıcılar, tekere çomak sokuyorlar.... Şaka bir yana geçmiş olsun. Gerçekten çok can sıkıcı. İletişime geçtiniz mi, bir şey dediler mi? |
Bizim ülkede "yerli malı" firmalar kendi vatandaşını aptal yerine koymaya devam ettikçe tercih etmeyeceğim. Etrafıma da bu rezil firmayı tercih ettirmeyeceğim. Konuyu yukarı taşıyalım.
|
Aradım, müşteri temsilcisine ışık sızması ve özellikle orijinal panelin aynısını temin edebilecek misiniz sorusunu ısrarla sorduğumda "gönderin bakılır" tarzı güvensiz bir cevap verdi, şikayet var'a daha ciddi birisi cevap verir diye yazdım ama oradan da dönüş olmadı. |
Neden monster almamalısınız adlı çalışma olmuş. En temizi temiz 2. El bişey bulup takmak veya satıp acer nitro vs alın
|
up
|
Türkiye şaşırtmıyor. |
Arkadaşa destek mesajı.
Monster denen markanın aslında ne olduğunu yıllardır uzun uzun yazdım forumda, birazcık bu işlerle işi olan olayı hemen anlar zaten. Üst bir modeli bile kötü çünkü kendisi üretici değil çinden toplama bu hemen belli oluyor. Türk firmalarına para kaptırmayın üretim yok, al sat üzerine markayı bas. |
Benzer içerikler
- monster fan sesi azaltma
- gta 5 altyazı açma
- monster bios güncelleme
- monster bios tuşu
- monster boot tuşu
- en iyi laptop markaları
- monster ekran kartı
- biosa nasıl girilir windows 10
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X