Şimdi Ara

MOONWALK Yapmak İstiyorum Yapamıyorum :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sabahtan beri uğreşıyorum bacaklarım ağrımaya başladı varmı yapabilen ne kadar sürede ögrendı ?ayakkabının tabanı zemın ne kadar onemlı? ben cıplak ayakla halı uzerınde denıorm aynada yok olup olmadıgını kafamı yanıma egerek ayaklarıma bakıorum bu sefer dengeyı saglayamıom

Şu videodan Öğrenmeye çalışıyorum daha etkılı bı vıdeo varmı:http://www.youtube.com/watch?v=E_FzgtLVzbI

• Okula Moonwalk Yaparak Gidiyorum
  • Ciddi ciddi deniyorum beyler liseli sanacaksınız ama 2 gun sonra nesne yonelık programlamadan sınavım var bıraktım buna calısıyorum yardım pls
  • Gel bak ben de o videodan öğrendim ciddiyim sana anlatıyim
    Önce ayağına çorap giy
    Sonra evinin halısız bir zemininde (kaygan olması şart) o videodaki hareketleri yap hep tekrarla kusursuz olasıya kadar
    Öylr bir günde olmuyor ben tam olarak michael jackson a benzettiğim zamana kadar 1 hafta sürmüştü aklına gelebilecek her türlü kaygan zeminlerde (dışarıda isen mermer üstünde dene) converse ayakkabılsrls denedim
    Yani 1 günde olmaz 1 haftayı bile geçebilir her boş bulunduğun zaman dene
    Moonwalk yapmayı öğrendiğin zaman kendine güvenin artar ben okulda her yerde moonwalk yapıyorum ve çok cool oluyor bu konuda ciddiyim çünkü herkes nasıl yapıldığını bilmiyor ve o yüzde uuuuv diyorlar

Anlattıklarımı uygula yap ben böyle yaptım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kabin yapmak istiyorum !
    10 yıl önce açıldı
    Hep bunu yapmak istemişimdir.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.