Şimdi Ara

Mop Destruction Warlock DPS Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, oyuna başlayalı çok uzun bir zaman omadı (20 gün sanırım).
    Oyundaki hiçbir klasa hakim değilim o yüzden hata ettiğim noktaları mazur görün.
    Sorunu aslında başlıkta kısaca verdim.

90 levele kadar iyi kötü bir destruction warlock kastım. Dps si iyi olması gerekir, çar şu an çok kötü. Neden bilmiyorum. Recount kullanıyorum, sürekli hc lerde 5.sıradayım hatta (arrastra kulağı çınlasın) adamın peti bile neredeyse benden iyi kesecekti.

Glypleri, talenleri, speci noxxic den ve onun ardından başka sitelerden de inceleyerek ayarlamaya çalıştım.

Rotasyonlara da baktım elimin döndüğünce ve ingilizcemin elverdiğince anladığımı uygulamaya çalışıyorum.

Üzerimdeki itemler çok kötü, zaten yeni olduğumu ilk satırlarda dile getirmiştim, 463 itemlerim bile tam değil 3-4 parça 458 level pvp itemi var.

Sorun nerede olabilir?

Pvelerde de elimden geldiğince oynamaya çalışıyorum ama DPS oranlarında ciddi bir farkla sonuncu oluyorum sürekli

Oyundan soğudum 2 gündür oyuna giresim bile gelmiyor bu yüzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fotojenik Elma -- 8 Kasım 2012; 2:31:02 >

• hit rating stat ayarlamalarını falan iyice yap rotasyonu iyice öğren ondan sonra tekrar dene yine olmuyorsa tamamen itemla alakalıdır (mop oynamadım dest lock nasıl bilmiyorum)
  • Öncelikle iyi vey kötü full PvE item yap üzerini (ressilence bonustan iyidir hangisi olursa olsun )

Intellect > Spell Hit (15%) > Mastery > Crit > Haste şeklinde stat dağılımın ilk hit i ayarla

gemler Meta 216 int %3 crit gerisi max olarak ne alabiliyosan ekonomine göre 160 int leri yapıştır enchantları da tamamla

[Glyph of Burning Embers]
    [Glyph of Siphon Life]
    [Glyph of Conflagrate]
    [Glyph of Demonic Circle]
    [Glyph of Soulstone]

[Glyph of Crimson Banish]
    [Glyph of Enslave Demon]

rotasyon olarak video izlemen faydalı olacaktır Burning Embers/Backdraft cart curt görerek daha faydalı olur bende lockta yeniyim ama temel olarak bunlar yani tecrübeli arkadaşlar ekliycektir veya düzeltecektir
  • Healer bile geçiyor yani seni
  • Dest warlock dps proplemi hmm güzel
  • gem olsun, item olsun, reforge olsun...
    bunlar hepsi dps'de önemli faktörler ama rotasyon ve refleks'e göre etkileri çok daha düşük.
    sen şimdi yeni oyuncu olduğun için wow'da dps yapacak reflekslere tam olarak sahip değilsin.

mesela benim bir arkadaş vardı, mage'i vardı item da kasmıştı, rotasyonlara bakmıştı, video falan izlemişti ama dps çıkaramıyordu.

bir gün başka bir wowcu arkadaş ona dedi ki
    "random battlegroundlara gir refleksin gelişsin."

gerçekten de battlegroundda yok o geldi, şundan kaçayım buna vurayım derken refleksleri gelişiyor insanın, o arkadaş için öyle olmuştu. sonrasında çok daha iyi dps yaptı (dancın ve raidlerde)

ben de sana aynı şeyi öneriyorum, random bglere gir, ve mümkün olduğunca yaşamaya ve oyuncuları kesmeye bak. bg'yi kazanıp kaybetmen önemli değil.
  • arkadaş açıklamış refleks önemli.mesela benim dpsimde senin ki gibi düşük kalırdı, pvpde elim ayağım birbirine dolaşırdı falan, neyse sonra pvpye sardım ve reflekslerim iyileşti, şu an irmik helvası yiyerek pve yapıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stats talent ve gylpleri noxxicden ayarla geriye tek bir şey kalıyor oyunculuk ve rotasyon destro dps'de sıkıntı yok
  • Herkes birşeyler diyor ama diyorum ki olmayınca olmuyor be bro.
  • askmrrobot a bakarsan gemler olsun enchantlar olsun daha çok yardımcı olur sana, hit i %15 te tut en önemlisi bu zaten
  • olmayınca olmuyor diye bir şey yok koskoca serverde pve yapan dest warlock görmedinmi bak onun armory sine hit crit talen tvs ayarla ona göre bunu bile yapamıyacaksan oynamıyacaksın oyunu
  • @aleistar oynamayacak olsam başlamazdım hocam. Dediğim gibi 20 gün kadar oynamış ve o bölümde de 90 olup oyuna alışmaktan başka bir şey yapamamıştım.
    Sana çerez gibi görünen noktalar komple bir oyunu öğrenmeye çalışan biri için hiç de kolay olmayabiliyor.

Tavsiyelere uyuyorum, bence de refleks hepsinden önemli.

Dg de 5. olma kısmına gelince o sanırım recounta yanlış bakmaktan kaynaklanmış olabilir. Dün 12-13 tane hc yaptım hepsinde 3. oldum:D (çok matahmış gibi yazıyorum bir de).

İnanın oyunun felsefesine alışmak o kadar da kolay olmayabiliyor, ilk 2-3 haftanızı düşünün oyunda hak vereceksiniz. O yüzden yazdıklarımı yadırgamayınız.

Şimdi işler yoluna girmeye başlıyor sanırım. Hepinize teşekkür ederim. Anlayamadığım noktalarda tekrar aynı konu üzerinden görüşlerinizi alırım.
  • Destro baya basitleşti aslında. Bir elimle yemek yiyip bir elimle de tuşlara basıp rotasyon kaçırmıyordum. Yani çok zor değil. Ya itemlardan kaynaklıdır ya da statlardan. Ya da her ikisi
  • ben de destruction lock oynamak istiyorum başlıcam hayırlısı ile :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.