Şimdi Ara

Mordekaiser Aşığının Ranked Günlüğü [Altın III] (11/6) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
5
Favori
3.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kill koridoru kazandırır, farm oyunu kazandırır @JackGhosen
    Abi başka şekilde anlatılmaz ki. Çok kötüydü adam öyle bir ulti atınca çok şaşırdım. @Speedy Step
    Teşekkürler ustam. Ben de sınava hazırlanıyorum ama fırsat buldukça oynuyorumç @fAxeswOw

7. Maç

10. Dakika
     Mordekaiser Aşığının Ranked Günlüğü [Altın III] (11/6)

Oyun Sonu

Yorumum
    Ezreal'ın beni zorlayacağını düşünmüştüm ama hiç öyle olmadı. Bütün aaları ve q sunu kalkanım ile emdim. Hasar bile vuramadı. Bir süre çok baskı kurdum üstünde. E yeteneği ile kafadan 4-5 kere kaçtı benden. Zaten defansif item almak zorunda kaldı.
    10. dakikada takım olarak çok iyi durumdaydık. Draven da trolldü resmen. Oynamayı pek bilmiyordu. Rengar zaten oyunda yok gibiydi.
    Kolay bir oyun oldu.

• Helal olsun hocam 10 / 10 bekliyoruz :))
  • Lose gelmiş Ama ondan sonraki maç win çok süper spoiler verdim. 8-1 gidiyor. 9-1 bekliyoruz.
  • Takipdeyim hocam, ranked günlüğü yapman çok daha iyi olmuş ister istemez daha bi ciddi olup daha iyi oynayama sürüyor insanı.Anlatımın akıcı suçlamalar yok hoş yani oyunculuğunda iyi gördüğüm kadarıyla umarım rakip olarak karşı karşıya geliriz
  • 7 de 7 tebrikler. Takipteyim, 10 da 10 dileklerimle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. Bu sefer işler pek iyi gitmedi ne yazık ki.

8. Maç

10. Dakika

20. Dakika

30. Dakika

Oyun Sonu

Yorumum
    Fena başlamadım aslında. Sürekli baskın yememe rağmen iyi durumdaydım. 2 tane de skor çıkartmıştım. Sonrasında basit bir hata yaptım ve skor verdim. Tabi bu hatada Nidalee'nin de suçu yok değil.
    Twisted Fate sürekli topa ve bota gitti. 2 kulesini birden aldım. Bota topa gitmeye başladım ben de. Ama öyle ahım şahım baskınlar yapamıyordum ne yazıkki. İyi bir fight çevirdik. Orada oyunu kazanacağımızı düşündüm.
    Fiora veya Vayne'i ultimle alırsam oyun çok rahat bizde gözüyle bakıyordum. Ama hakkını vermeliyim ki Thresh çok iyi oynadı.
    Nidalee yaklaşık 6 dakika afk kaldı. Verdiğimiz bir fight sonrası middeki 3 kulemiz ve inhibitörümüz gitti. Yapacak bir şey yoktu.
    Support Nidalee geldiğinde anlamıştım aslında. Adam boş boş konuşup duruyordu. Botlanede pek iyi değildi. Oyun içinde de iyi değildi. Trinketını bile kullanmıyordu. Ejder baron bütün görüşler rakipteydi.
    Yine de Malphite bireysel ultiler değil de takımsal ultiler atsa oyunu kazanabilirdik diye düşünüyorum.
    Her oyunu kazanacaz diye bir kural yok.

• neyse hocam yine de çok güzel gidiyorsunuz takmayın bunları 9/1 yapmanız dileğiyle...
  • Tebrikler kardeşim devamı gelir inşallah.Yazış şeklin güzel okutturuyorsun.Hangi Mordekaiser skini en güzeli sence?
  • tbugraozer kullanıcısına yanıt
    ibret aldım yolun acık olsun :))
  • tahmin ve tecrübelerime dayanarak gümüş 1 ya da 2
  • Usta çok yanlış geldin. @Leonince

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Ligim belli oldu. Hemen aşağıda. İlk mesaja da ekledim.

Bundan sonraki ilk amacım win/lose oranını yüksek tutmaya çalışarak platine çıkmak.

LİGİM BELLİ OLDU

9. Maç

10. Dakika

20. Dakika

Oyun Sonu

Yorumum
    Rakibin son sıradaki oyuncusu Swain alınca birisinin çıkacağını düşündüm ama öyle olmadı. Başlarda Zed ve Swain 2 mid olarak oynadı. Yine de o sırada ölmedim. Farmdan kendi standartlarım için uzak kalmış olsam da Zed de Swain de iyi durumda değildi.
    Swain bota gitti bir süre sonra. Botta kill almaya çalıştı. Ben de biraz alttan Swain'i kıştırttım yalan yok. Takımdan kopmaya başladı o da.
    Tryndmare'i de görünce daha da sevindim. Ultimi herkese atabilirdim. Ama Master acayip çok konuşuyordu. Adam resmen her olayı oyunu kaybedeceğimize yorarak oynuyordu. Acayip karamsardı. Fena oynamadı. Seçim ekranında ccli bir şey al dediğimde "Zaten tankımız var ccyi napacan" diyince korkmadım değil.
    Takımca çok iyi oynadık. Yukarıda Jax da çok iyi durumdaydı. Oyunun bizde olduğuna emindim.
    En sonunda surr verdiler / teslim oldular ve bir galibiyet daha aldım.

10da 8 yaparak Altın 3 ligine yerleştim.
    Son maçta Tristana vardı rakipte. Çok iyi oynadı. Hakkını vermek lazım. Ben de çok kötüydüm. Gerçekten çok kötüydüm. Keşke dodgelasaydım. Neyse iyi kötü bir lige yerleştik

• Hayirli olsun dostum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • helal olsun ne diyeyim

ben de 10da 8 yapmıştım gümüş 2ye atmıştı
  • iyiymiş
  • hlll
  • 10-8 yaptım gümüş1e attı ama şimdi platım xDéééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé

• 8-2'de gold 3 mü
    Ben silver 1 başladım nalet olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tebrik ederim dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bravo başarılarının devamını diliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamen low elo herosu.Karşı jungle midi kamplar ve morde yüzlerce kill verir.Jungle oynarken karşıma ne zaman morde gelse seviniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sehup -- 14 Ocak 2014; 22:31:33 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.