Şimdi Ara

Mordekaiser Aşığının Ranked Günlüğü [Altın III] (11/6) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
5
Favori
3.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • panpa bugünde seni takipteyim inş son 4 maçınıda alırsın bakalım.sonuçlarını paylaş buraya beklemedeyiz :D
  • Takip

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başarılar ama 10/10 yapacağını sanmıyorum, umarım yaparsın.
  • Takip , benimde only twisted fate yapasim var

• 10-10 yap hadi yanındayız
  • tbugraozer kullanıcısına yanıt
    farmlar güzel takipteyim
  • Arkadaşlar çok teşekkür ederim hepinize.

Şu TF ile ben hiç oynayamam ya. Bir gün öğretin bana da.
    @Cast Away @badibatu

İyi bir şekilde devam ediyorum arkadaşlar. 5. maçım da galibiyet.
    Açıkçası oyun içinde oyuna odaklanmaktan çok takımın oyuna odaklanmasını sağlamaya odaklanıyorum. En azından söylediklerimi ciddiye alan, çok yetenekli olmasa bile oyunu takım olarak oynayan insanlara denk geldim.

5. Maç

10. Dakika
     Mordekaiser Aşığının Ranked Günlüğü [Altın III] (11/6)

20. Dakika

Oyun Sonu

Yorumum
    Seçim ekranında iyi bir takıma geldiğimi anladım yine. Herkes konuşarak anlaşıyordu. Moraller bozulmadan oyuna başladık.
    Çok iyi başladık oyuna. 10. dakikada 7-0lık bir skor vardı. 2 tane de kule almıştık. Bu üstünlüğü hissettirmemiz lazımdı. Baskılı oynadık.
    14-15. dakikalarda oyunu kazandığımız anlamıştım. Yine de ciddiyeti bırakmadı kimse. İyi ki de bırakmadık.
    Mükemmel bir baskı kurduk üstlerinde. Hiçbir zaman 5 kişi olmalarına izin vermedik. Hep ikili veya üçlü olarak yakalayıp yok ettik resmen.
    21. dakikada bir takım savaşına girdik. Hiçbirimiz ölmedik ve katliam çektik.
    Surr verdier / Teslim oldular.
    5te 5 gayet iyidir.

• 10/10 yaparsin ins
    farmlarin gayet güzel

+Takip

• Şu zamana kadar güzel oynamışsın gördüğüm kadarıyla, ayrıca konunun anlatış biçimide çok hoş. Umarım 10/10 olur takipteyim
  • Herkese teşekkürler beyler. Fena gitmiyorum.
    Hemen 6. maça geçelim.

6. Maç @Ulas.

10. Dakika

20. Dakika

Oyun Sonu

Yorumum
    Ulaş arkadaşımız ile oyuna girdik. Seçme ekranında mid jungle premade olduğumuzu söyledik ve bıraktılar.
    Açıkçası unranked halimle karşıma platin5 Lux gelince şaşırmadım değil. İyi oyuncuydu ama Morde'yi çok biliyor gibi değildi.
    Oyuna çok iyi başladık. 10. dakikada bile çok iyi durumdaydık. Yukarıda Renekton da iyi durumdaydı.
    20. dakikada üstünlüğümüzü iyice belli ettirdik. Ejder alarak da bunu pekiştirdik. Bütün takım olarak iyi durumdaydık.

• Takipteyim mükemmel konu eline sağlık
  • 10/10 olur inş. Oyuna girmeden önce kabiliyet ve rünlerinide gösterirsen daha yararlı olabilir merak edenler için.
  • Bilmedikleri şampiyonu counterlayamıyorlar bu baya üstünlük kurmanı sağlıyor.

Bu arada ''Farm yapan takım oyunu alır'' sözünün bireysel halini gösterdin bizlere...
  • Ashe gözlerime inanamayacağım kadar güzel bir ulti ile bir savaş başlattı. İsteyerek yaptığını pek sanmıyorum. Ama çok iyiydi.
    Aklıma şey geldi.Serdar gökalpın programındaki bi köşede adama sevgilinizle yaşadığınız en iyi anınızı anlatın diyordu.Cevap abi otele gittik çok iyiydi.
  • Ben de takipteyim gerçekten hoşuma gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chakoy -- 14 Ocak 2014; 17:35:17 >
  • Güzel konu 10/10 yaparsın inşallah takipteyim.
  • Pasam eline saglik. Sunumun, anlatimin herseyin on numara. Universite sinavina hazirlandigim icin oyunu pek oyniyamiyorum ve arada kafa dagitmak icin foruma girdigimde rastladim konuna. Umarim 10/10 yaparsin, sinava hazirlanmasam seninle oynamak isterdim ama el mahkum :( yaza insallah.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eline sağlık bende 2 gün önce morde almıştım 10/1 şuan hadi hayırlısı
  • Mordekaiser gerçekten OP bir hero fakat popüler olmadığı için oynanmıyor
    Bu arada inşallah 10/10 yaparsın ayrıca anlatımını çok beğendim insanı konuya çekiyor ister istemez
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.