Şimdi Ara

Mordekaiser Aşığının Ranked Günlüğü [Altın III] (11/6) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
5
Favori
3.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6 da 6 oldu arkadaş, 10 da 10 olması dileğiyle
  • Teşekkürler arkadaşlar.
    Aşırı derecede farma yönelik oynuyorum. Aksi takdirde oyundan kolay düşüyorum. O yüzden iyi farm yapmak zorundayım.
    10da 10 gerçekten zor bir hedef. Ama imkansız değil.

@Ulas. ile birlikte bir maça da girdik. 6. maçımdı. Güzel bi oyundu.

Şimdilik iyi gidiyorum ve hemen 4. maçı ekliyorum.

4. Maç

10. Dakika
     Mordekaiser Aşığının Ranked Günlüğü [Altın III] (11/6)

30. Dakika

Oyun Sonu

Yorumum
    Midde çok iyi başladım hatta. Brand sürekli bana sövüp "niye canın gitmiyo" diyordu.
    Gangplank'i görünce kolay bi oyun olacağını düşündüm. Sonuçta bi adcleri yoktu. Ama beklediğim kadar kolay geçmedi. 6-0-0 başlamıştı.
    Udyr ve Malphite iyi tanklıyordu ama bir arada olduğumzda Brand'in ultisini yiyorduk sıkıntı oluyordu. Rengar direk üstüme atlıyordu.
    Aslında iyi oynayamadım. Berbat değildim evet ama kendime göre kötüydüm. Yine de sonradan topladım.
    En sonunda Malphite çok güzel bir savaş başlattı katliam yapıp bir anda baselerine girdik ve 2 inhibitör aldık.
    Sonunda üstlerindeki baskıya dayanamadılar. Gittikçe adcsiz oynamanın farkı ortaya çıkıyordu. Dibimize giren Gangplank bir ultimle haşat olmaya başladı.
    Zor ama zevkli bir oyundu. Bir galibiyet daha.

• bence 9/9 olacak son maçı yenilecek :D
  • takipteyim hadi hayırlısı
  • bide maçı gerçek kesit programı gibi anlatışın bitirdi beni ya :D helal sana böyle devam et inş adam gibi bi sıradan başlarsın.gerçi lig sıfırlanacak ama olsun
  • birlikte girelimmi
  • Bu konu turar
  • Onlerden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip !!
  • nick güzelmiş
  • Takipteyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal olsun , takipteyim.

• Takip
  • Takip

• Guzel, takip. Basarilar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twisted Fate ile bir akrabalık seziyorum .Başarılar,takip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cast Away -- 14 Ocak 2014; 9:40:52 >
  • Ashe çok güzel bir ulti ile savaşı başlattı isteyer yaptığını sanmıyorum

• 10'da 10 bekliyorum.
  • Basarilar

• Bende dun dereceli maclarimdan 4 tanesini oynadim. 4ude.bozdun kimseye suc atmayi sevmem ama ilk macta kassadin picklenince karsisina kha alan first blood verince dahada tutamam diyip afk olan biri geldi.

2. Mac first pick mid olmak istedi , sıkıntı yok buraya kadar. Adam karsisina istemediği fizz, gragas, kassa banladi, sonra galio alip bi sekilde yine feedledi.

3. Maç tasiyan bendim, artik kimseye birakmak istemedim kaybettik suc bende diye dusunuyorum.Vi oynuyorum karşıdaki adc attığım gang'ta q skilimdenk
    kacmak için flash attı, ben failmisim adc böyle yazdi

4.macta bir draven geldiki filmlere konu olur. Oyun başı arkadaş pc kasiyor gang gelme dedi. Dk 3 dayanamiyorum diyip afk oldu.

Mobildeyim, pc geçince skorlarimi paylasirim. Duo girdigim arkadaş etkili olmus olabilir, w/l pek iyi durumda olmayan silver 5 bi arkadaşımdı.

*imla icin kusura bakmayin mobilim

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/982361/4013fafb-8d1f-43e3-a6c4-72d928406efc.png

degisen bisey olmadi 5. mac yine lose

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zynisch RA -- 14 Ocak 2014; 12:28:54 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.