Şimdi Ara

Mordekaiser Aşığının Ranked Günlüğü [Altın III] (11/6) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
5
Favori
3.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tbugraozer kullanıcısına yanıt
    Dostum rün ve yetenekleri de paylaşabilirmisin ilk mesajını güncelleyerek..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Mordekaiser Aşığının Ranked Günlüğü [Altın III] (11/6)

Yorum yok. Tristana koridordak 9-0-3 çıktı. Mide geldi penta attı ve oyun bitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arthur Eld

8-2'de gold 3 mü
    Ben silver 1 başladım nalet olsun.

Sen o kadar afk feeder taşıyabilmiş miydin peki

• quote:

8-2'de gold 3 mü

Ama ben ilk 7 maçı kazandım. Yani o sırada iyi durumdaydım. Platin adamlara karşı falan oyun kazandım.
    Yani örneğin ilk 2 oyunu kaybettikten sonra 8 galibiyet yaparsan daha düşük elolarda galibiyet alacağın için daha düşük lige atacaktır. Bilmiyom böyle düşündüm ben
    @GeoMatrix pm attım hocam.

Mordekaiser Aşığının Ranked Günlüğü [Altın III] (11/6)

Kolay bir koridordu. 6. dakikada ilk kuleyi 17. dakikada 2. kuleyi aldım.
    @Ulas. arkadaşımız çok iyi oynadı hakkını yemeyelim. Teşekkür edeyim
    Takımca iyiydik. Bir kaç hatamız oldu ama arayı kapatmalarına fırsat vermedik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tbugraozer -- 15 Ocak 2014; 3:15:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tbugraozer

quote:

8-2'de gold 3 mü

Ama ben ilk 7 maçı kazandım. Yani o sırada iyi durumdaydım. Platin adamlara karşı falan oyun kazandım.
    Yani örneğin ilk 2 oyunu kaybettikten sonra 8 galibiyet yaparsan daha düşük elolarda galibiyet alacağın için daha düşük lige atacaktır. Bilmiyom böyle düşündüm ben
    @GeoMatrix pm attım hocam.

Kolay bir koridordu. 6. dakikada ilk kuleyi 17. dakikada 2. kuleyi aldım.
    @Ulas. arkadaşımız çok iyi oynadı hakkını yemeyelim. Teşekkür edeyim
    Takımca iyiydik. Bir kaç hatamız oldu ama arayı kapatmalarına fırsat vermedik.

Eline sağlık kardeşim.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMetallurgist

quote:

8-2'de gold 3 mü

Sen o kadar afk feeder taşıyabilmiş miydin peki

Leona ile taşıdım ne diyorsun

• Tebrikler takipteyim
  • tbugraozer kullanıcısına yanıt
    'Tank var takımda cc yi napacan'
    Hocam tebrikler bir şey sormak istiyorum normalde her hero ile böyle farm yapabiliyormusun yoksa morde ile farm yapması kolay olduğu için mi böyle farmların ?
  • * Valla tebrikler ama bu durumda şansın da önemli bir etkisi var çok anlayışlı takımlar denk gelmiş.

* Ayrıca tek bir şampiyona bu kadar bel bağlamak yanlış değil mi, zira roam'ı da pek iyi olmayan bir şampiyon bildiğim kadarıyla.

* Yani naçizane kanaatim daha ilerilere gitmek istiyorsan şampiyon ve koridor yelpazeni genişletmen lazım.
  • Morde oynarken karşına gragas geldi mi hiç?

• bende 8-2 yapmıştım silver 2 başlamıştım where is the adalet ?
  • Bu kadar kolay olmuyor her heroyla. Ama bir ada adc rolünü bayağı oynadığım için farm yeteneğim fena sayılmaz. En azından koridorda farm sayısında geriye düşmemeye çalışıyorum. Ama tabi bu sayılarda Morde ile farmın kolay olmasının bir artısı var. @dbstarted

Dostum tek oynadığım şampiyon Morde değil tabi ki. Sadece Mordekaiser en iyi oynadığım ve en sevdiğim şampiyon olduğu için elimden geldiğince onunla oynamaya çalıştım. @Şifalı Bitki

Bu hesapla oynarken gelmedi. Ama evet Gragas'a karşı oynamışlığım var. Açkçası zor bir koridor olmuyor. @Alicanarslann

Cassiopeia'nın beni çok zorlayacağını düşünmüştüm. Nitekim öyle de oldu. Lee erken bir gank geldi. Ama çok bariz hatalar yaptılar ve ikide iki çıkarttım. O dakkadan sonra çok rahattım.
    Takımın her üyesi çok iyiydi. Hiçbir koridorda geri düşmedik. Drake kontrolü bizdeydi. Harita kontrolümüz de iyi durumdaydı.
    Bir galibiyet daha

• Hocam bir şey daha sormak istiyorum en iyi oynadığın apcler nelerdir ? Ve mordeyle high eloda böyle oynayabileceğini pek sanmam çünkü mobilitysi yok ve alan skilli yok gibi bir şey, bir apc olarak çok yakın menzile girmesi gerekiyor damage vurabilmesi için yanlış mıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dbstarted -- 15 Ocak 2014; 22:26:43 >
  • unranked ken 10 da 8 maç kazandın altın 3 mü attı yoksa ben mi yanlış anladım.
  • Yüksek elolarda bu kadar iş yapması için takıma uyum içerisinde olman gerekiyor dostum. Hiç cc olmadığı için o görevi biraz arkadaşların üstlenmeli. Ayrıca junglerın 1-2 ganki sonrası toparlaması çok zor. Adamların yanına gidiyorsun o yüzden de biraz tank kasıyorsun. Ayrıca alan skilli yok demişsin ama 3 skilli de alan vuruyor dostum. @dbstarted
    Evet aynen öyle oldu dostum. @yunus_4151

Yapabileceğim pek bir şey yoktu. Singed ilk kez Singed oynuyormuş. İtemleri falan bize sordu. Kha'Zix'i iyi feedledi. Dayanabildiğimiz kadar dayandık ama çok basit bi hata sonucu verdik oyunu.

Güzel bir oyun oldu. LB beklediğimden çok kötü oynadı. Sürekli roam yaptı ama koridoru çok basit verdi. Zaten ilk item olarak negatron pelerini alması beni iyice şaşırttı. Ezreal çok iyiydi. Zaten biraz troll bi takımdı rakip. Kazandık.

Vayne ve Orianna ciddi manada çok iyi oynadılar. Vayne güzel kite etti. Vayne'i kitlesek Orianna, Orianna'yı kitlesek Vayne parçalıyordu.
    Bütün takımca hatalarımız oldu. Yine de dikkatli oynasaydık veya Blitz aramıza Shyvana'yı çekip durmasa alırdık diye düşünüyorum. Sağlık olsun.

4 ap nedir abi? Tanksız oynadılar. Jinx de kasamadı. Yukarıda Akali biraz iyi kastı ama büyü direnci çıkınca hepsinin işi bitti. İlk defa Ahri'ye Athene'nin Kadehi'ni aldım.
    Çok zevkli bir oyundu aslında. LB gerçekten çok kötüydü. Hiçbir büyü direnci rünü yoktu. Çok kolay bir şekilde üstünlük kurdum. Takım halinde hareket etmesini bildik ve oyunu kazandık.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.