Şimdi Ara

Mordekaiser Aşığının Ranked Günlüğü [Altın III] (11/6)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
109
Cevap
5
Favori
3.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba millet. Morde rehberinden sonra da ranked günlüğüm ile karşınızdayım.

Morde delisi olduğum için ilk 10 maçımda oynayabildiğim her maçta Morde oynamaya çalışacağım.

Her 10 dakikada bir oyun içi görüntü alarak maç hakkında daha iyi yorum yapabilmeniz için bir çaba içerisinde olacağım.

NOT: Duo aranıyor. Eğer jungler olursa mükemmel olur.

NOT2: Yakında ilk mesajı düzenleyip buraya sadece önemli olayları ekleyeceğim. Ayrıca duo arama vs. olayları da bu mesajda olacak.

LİGİM BELLİ OLDU

İlk Maç

10. Dakika

20. Dakika

30. Dakika

Oyun Sonu

Yorumum
    Çok zor bir maçtı. Daha seçim ekranında Nocturne ile Master kavga etmeye başladı. Master'ın ilk ranked maçıymış. Daha oynayışını görmeden Nocturne üstüne atladı. Hoş kendisinin de 4. ranked maçıydı.
    Henüz 10. dakikada bot lane kulesini vermiştik. Yukarıda Master ilk ranked oyunu olduğun söyleyip Riven'ı iyi feedledi. Skorlarda öndelerdi.
    20. dakikaya kadar iyi devam ettim. Biraz skorları kendime yönelik almaya çalıştım. Çünkü takımda pek bir şey yapabilecek yok gibiydi. Hele ki bir ara Riven aramıza öyle bir girdi ki; savaş başlamadan bitti. Bu arada Nocturne oyundan çıkmıştı....
    Ashe gözlerime inanamayacağım kadar güzel bir ulti ile bir savaş başlattı. İsteyerek yaptığını pek sanmıyorum. Ama çok iyiydi. Katliam yaptık. Sonrasında inhibitöre kadar gittik.
    Aslında Riven biz 4 kişi midden girerken yukarıdan ve bottan tek başına itmeyi denemese takım savaşlarında bizi çok rahat alırlardı diye düşünüyorum.

Kısacası zor bir maçtı ama galibiyetle sonuçlandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tbugraozer -- 15 Ocak 2014; 23:45:23 >

• Takımıma AFK geliyor feeder geliyor ben ne yapabilirim diyenlere iyi bir cevap olmuş ilk maç, başarılar dostum bol şans
  • Helal olsun hocam. Çok beğendim günlüğünü ilk maçın olmasına rağmen anlatış tarzın farklı ve güzel. Bol şans şimdiden.
  • Duo girerdik te son pick olursun sana bırakmazlar mid i
  • Morde karşısına kata picklemek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

Duo girerdik te son pick olursun sana bırakmazlar mid i

Adam haklı.. Girdiğin jungler unranked falan olmalı ki (silver olur mu bilmiyorum) en altta kalma pick sırasında. Bronze ile girmek istemezsin zaten.. Eğer taşırım diyorsan gir tabi ki
  • Arkadaşlar çok teşekkür ederim.
    Mordekaiser ile 1 buçuk senedir oynuyorum neredeyse. İçin dışını ezberledim, robot gibi oldum.

Katarina'yı adam benden önce picklemişti. Hatta Kata picklediğini görünce içim çok rahatlamış Morde'yi direk almıştım.

Evet son sırada kalabilirim onu hiç düşünmemiştim.
    Ama ilk 2 oyunumda da 4. sıradaydım. Güzel güzel konuşunca bana bıraktılar midi. İyi insanlarmış

Neyse 2. maçımı da oynadım hemen onu yazayım.

2. Maç

10. Dakika

20. Dakika

Oyun Sonu

Yorumum
    Daha seçim ekranında çok iyi bir takıma düştüğümü anladım. İlginçtir ama herkes konuşarak çok güzel bir şekilde anlaştı. Oyun başında 1-2 hata yaptık ama takım halinde hareket etmeyi başarabildik.
    İlk kuleyi alınca Vi ve Sion sürekli benim üstüme gelmeye başladı. Ben de sıkılıp bota gittim. 20. dakikada bottan bir inhibitör almak paha biçilemez.
    Sonraki takım savaşında hiçbir kayıp vermeden katliam yaptık. Middeki kuleleri aldık. Yukarıdaki kuleleri aldık. 3 inhibitörü de yıktık.
    Surr verdiler. / Teslim oldular.
    Zor bir oyun değildi. Yine galibiyet her zaman galibiyettir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Takipe değer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip
  • bir kaç oyun daha kazanırsan olur da 5-0 falan olursan yani, ben smurfum dersin mordeyle mid gidecem diye son sırada olsan da bırakırlar sana midi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hermés -- 14 Ocak 2014; 2:16:22 >
  • Takipdeyim kardeşim Euivalence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eymensen -- 14 Ocak 2014; 2:36:34 >
  • sadece oyun sonu resmi koysan daha az yorulursun.
  • Huehuehue iyi taşımışsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk maça cidden şaşırdım helal olsun. Takipteyim emeğine sağlık. 10dakikada bir ss almak burda maç analizi yapmak yorucu olsa gerek
  • Beyler çok teşekkürler.
    İyi gidiyoruz şimdilik. Zaten first pick olmaya başladım
    10 dakikada bir ss almak zor evet ama yine de hoş bence. Ne bileyim bi fark olsun istedim. Oyun içinde neler olduğunu göstermek istedim

3. maçımı da oynadım. Hemen onu paylaşayım sizinle.

3. Maç

10. Dakika

20. Dakika

Oyun Sonu

Yorumum
    Bu sefer midi alamadım. İlk sıradaki adam mid dedi. Yapacak bir şey yoktu. Ben de boş olan yukarı koridora geçtim. Teemo ile gayet sakin oynuyorduk. Hatta o kadar sakindi ki bir ara uykum geldi.
    O haldeyken Fiora'nın geldiğini görmemişim. Çok basit bir şekilde öldüm. Yine de farmım sayesinde ayakta kaldım. Teemo de çok iyi değildi açıkçası.
    Blitz ile Tristana sürekli tartışıyordu. İlk malubiyetim gelecek derken bir anda Trist de Blitz de sustu ve gayet güzel oynamaya başladılar.
    Sonra ortalarda Fiora'yı görmemeye başladım. Yasuo iyi kasmıştı zaten. Ben de yavaştan savaşlara katıldım. Asist aldım.
    İyi bir oyundu. İki takımda iyi oynuyordu. Ama Fiora'nın olmayışı çok sıkıntı yaşattı onlara. Yine de Fiora olsa da oyunu kazanacağımızı düşünüyorum.
    3te 3 ile devam ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tbugraozer -- 14 Ocak 2014; 3:39:36 >

• Hadi bakalım umarım 10-0 yaparsın başarılar
  • Başarılar dostum güzel olmuş Takipteyiz . Umarım 10/10 yapıp hiç gümüş ile uğraşmadan gold da başlarsın golda kendimi atana kadar göbeğim çatlamıştı .
  • farmın genelde iyi dikkat ettimde ilk 10 maçtakilere göre yüksek biraz.vallaha senin şansına trollemeyen konuşup anlaşan adam gibi oynayanlar denk gelmiş.bizde daha bugün olanı söyliyim.toplaneye irelia aldı adam hayvan gibi pushladı ve gang yedi 2 kere öldü.sonra ben afkyım ormancınız kurtarsın oyunu dedi ve çıktı.gerçekte ya bu oyunda istatistik başarı sıralama gibi şeyleri kaldırsınlar yada bu tarz oyunculara çare bulsunlar
  • bu arada 4. maçında zafer olmuş hayırlı olsun :D 10 maç morde ile gidecen sanırım
  • 10/10 yapabileceğini düşünmüyorum, ama iyi gidiyorsun devam takipteyim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.