< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mortal Kombat 1 [PS5 ANA KONU] (9. sayfa)
-
-
Merhaba arkadaşlar Steam de oyun standart sürümü 595tl ön siparişe açılmış.artik konsol ve PC oyun fiyatları aynı seviyeye geldiği için muhtemelen aynı fiyat olur inşallah.en üst sürüm ise 1050tl
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hala beklemedeyiz. Hala duyuruldu olarak gözüküyor. İlginç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir hareket yok değil mi? Ön sipariş için !
Ulan şu dövüş oyunlarına Türkçe Altyazı çok zor olmasa gerek zaten az bi text var. Türkiye'de popularitesi, alıcısı da olan oyunlar bunlar arkadaş.
Cod serisi de Türkiye de hardcore satılıyor bırak türkçe arayüzü oyunun girişinde bölge sunucu seçiminde bile yok Türkiye. Lobi ile alakalı tam olarak satış falan hikaye bu konuda. Türkiye’yi sevmiyor adamlar.
Microsoft'un Activision'ı satın alması umarım bizim için hayırlı olur o konuda.
-
-
4 ay sonra çıkacak oyunun türkiye fiyatını görmeden almak bence yanlış olmuş hocam en yakın HP örneği var mesala..
benzer şekilde bir hesap ile
mk1 standard versiyon 990 lira
mk1 premium versiyon 1300 lira ya geliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
PlayStation’da hâlâ bölge değiştirilemiyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 20 Mayıs 2023; 15:35:39 >
kıytırık korsan film sitelerinin bile kendi çevirmenleri var hızlı sunsunlar diye. Bu adamlar masraf olmasın diye çevirmen tutmaktan aciz. En azından öyle düşünüyorum, düşünmek istiyorum
-
kendimizi kandırmaya gerek yok hocam
ne satış oranları ne altyazı satır çokluğu nede maliyet bunların hiçbiri neden değil..
gerçek neden malesef 3. dünya ülkesi olmamız..
isteyen yapımcı altyazı koyuyor hatta birçok küçük bütceli indie oyunda tr altyazı var. Fakat büyük yapımcılar özellike kaçınıyor tr altyazı koymuyor.
Sorun yok tr de fiyat yükselir bence çünkü çalışanlar zam alacak herşey artar.Fakat artmasa bile sorun değil aldım gitti.
Steam`den Premium edition sipariş ettim. Ama maalesef oyunun hala Unreal Engine 3 ile yapıldığı dedikoduları var. Yahu utanın arkadaş, rakipleriniz UE5`e geçmiş siz hala 17 (on yedi) yıllık oyun motorunu kullanıyorsunuz bir de üstüne 70 dolar istiyorsunuz. Eğer öyleyse on siparişimi iptal edeceğim. Bakalım, haber bekliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 20 Mayıs 2023; 19:57:26 > -
Mortal Kombat 1'in DLC karakterleri Amazon tarafından yanlışlıkla sızdırıldı!
Amazon İtalya web sitesine göre geçtiğimiz günlerde resmi olarak duyurulan aksiyon dövüş oyunu Mortal Kombat 1'in yeni DLC karakterleri ortaya çıktı. Yayıncı Warner Bros. Games ve geliştirici NetherRealm Studios tarafından henüz resmi olarak duyurulmayan indirilebilir içerik "Kombat Pack 1"in böylece tam listesi belli oldu.
Amazon İtalya listeleri tam karakter listesini ortaya çıkardı
Mortal Kombat 1'in geçtiğimiz günlerde duyurulmasıyla hayranlar oldukça heyecanlandı ve yeni bilgilerin gelmesini dört gözle beklemeye başladı. Bu süreçte oyunun henüz duyurulmayan Kombat Pack 1 adlı paket içeriği ortaya çıktı. Amazon İtalya web sitesine göre paket içeriği şu şekilde:
6 oynanabilir karakter
- Quan Chi
- Omni Man
- Ermac
- Peacemaker
- Takeda
- Homelander
5 Kameo karakteri
- Tremor
- Johnny Cage
- Khameleon
- Mavado
- Ferra
- Jean-Claude Van Damme karakter görünümü
Ortaya çıkan bu içeriğin tam olarak doğru olup olmadığı şu an için belli değil ancak paket içeriği resmi Amazon İtalya tarafından listelendiğinden dolayı doğru olarak kabul edilebilir. Yine de resmi açıklamayı beklemekte fayda var.
-
Invincible'ı izleyen varsa Omni-Man'in sezon finalinde neler yaptığını iyi bilir. Fatality'lerini acayip merak ediyorum.
-
Şimdilik PC'ye aldım. PS5'e satışa çıkınca Steam'i iptal edeceğim.
-
Mortal Kombat, tüm zamanların en çok satan dövüş oyunu serisiymiş.
Hunter 🎮twitterHunter 🎮https://twitter.com/nextgenplayer/status/1660071995420073985?s=46&t=lGEVOBG2J1PIw50aqYGTYw
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Karakter listesi ne zaman belli olur 4ay gibi az bir süre var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X