< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Motivasyonlarınız neler?

-
-
motivasyonla değil disiplinle hareket ediyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Altımda yatan motivasyon izmirde okuyan bir kardeşimin ablası
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İleride kendi yazılım şirketini açan biri olmak motivasyonum. Wara wara deyip mercedes e serisinden bir arabaya binen evimizin önündeki kebapçıyı görünce okumanın boş olduğunu anladım.
Yks’ye çalışırken motivasyonum yoktu sadece çalışmayı bir alışkanlık haline getirdim say 5.8k yaptım.
Böyle saçma sapan motivasyon videosu izleyip başarılı olan da görmedim. Genelde 6 haneli sıralama yapıyo bu tipler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En iyi motivasyon çaresizliktir. Cebinizde para olmayınca yada evlisiniz fatura geldi ödencek.
Sorun motivasyon değil artık bunu geçin. Fırsat eşitliği, gelir eşitliği olmayan, taş devrini geçememiş bi ülkenin çocuklarısınız. Babalarınızın beceriksizliğini ödiceksiniz.
Yani motivasyonu kazanıp çok çalışmanız sizi hep bi yerlere getirmicek. Getirme ihtimalini artırıcak ama bu sabah kalktınızda, geçmiş 20 yılınıza sırtınızı yaslıcanız anlamına gelmicek.
MEMUR lar hariç. Onlar ülkenin kaymağını yiyenler. Memur değilseniz işiniz zor.
Size önerim çevre edinin. Torpil lağzım oldugunda kullanmak için. Ahlaklı olmak istiyorsanız cebinizde para olması lazım. Çünkü yaşadınız toplum size bedel ödetir. Paranız yoksa ödeyemezsiniz bu bedeli. Ona göre plan yapın işte.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 22 Ocak 2024; 11:6:45 >
En Beğenilen Yanıtlar

|
Altımda yatan motivasyon izmirde okuyan bir kardeşimin ablası |
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X