Şimdi Ara

MOTO DEMİR ŞİRİNEVLER DİKKATLİ OLUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar şirinevlerde moto demir adında bir dükkan.sattıkları motorları servise göstermeden sakın almayın.buraya yazıyorumki belki ordan alışveriş yapacaklar olup internetten arastıran olursa bu yazıyı okuyup geri çekilirler.kesinlikle ordaki arkadasa güvenmeyin çoğu dediği yalandır.kendim ordan hiç bir yere göstermeden sözüne güvenip motor aldım motor kazasız ve mekanik bir sorunu yok dedi inandık esnaftır diye.motoru satın aldım aldıktan sonra honda servisine götürdüm ve motorun şasesinde kaynak oldugunu motorla çok oynandıgını km nin orjinal olmadıgını vsvs söylediler ve honda servisine binmek için aldığım motoru ikinci gün götürüp bir dünya masraf yaptım ve hala baya masrafı var.aldıgım arkadası arayıp böyleyken böyle dedim ve geri vites yapmaya basladı ve olayın içinden kendini sıyırmaya çalıştı.hatta serivin dediklerinin yalan olacagını bile söyledi bende senin için iyi bir referans olmıyacam dedim olayıda 3 kuruş motor için çok büyütmek şstemedim kalabalık bir sülaleyiz ve olay büyüdümü sıkıntıda büyür.bu adamlara dikkat edin ben parayı çöpe attım siz atmayın.sahibindende üyelik adıda bu kişinin esnaf cemil dir yardımım bir kişiye bile olsa kardır saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qfirat -- 7 Aralık 2013; 13:00:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun.. Bu devirde kimseye güvenmemek gerekiyor.. Aldıktan sonra servise götürmektense keşke almadan baktırsaydın.. Hayırlısı olsun..

Bu arada motor marka model nedir.. Ne gibi sorun çıkardıda servise gittin ?

• Honda cbf motor.motor yağ yakıyor normal ses harici her türlü vuruntu sesi çatır çutur sesler mevcut ve bunu motor soğukken yapmıyor sıcakken yapıyor.biz esnafa güvenelim dedik ama güvenmicekmişsin parayla tecrübe sahibi oldum

• bilgiler için saolun, neymiş MOTO DEMİR ŞİRİNEVLER den alış veriş yaparken dikkatli olun, MOTO DEMİR ŞİRİNEVLER MOTO DEMİR ŞİRİNEVLER

yazıyorumki googlede çıkarsa ilk burda çıksında görsünler.

MOTO DEMİR ŞİRİNEVLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: qfirat

Honda cbf motor.motor yağ yakıyor normal ses harici her türlü vuruntu sesi çatır çutur sesler mevcut ve bunu motor soğukken yapmıyor sıcakken yapıyor.biz esnafa güvenelim dedik ama güvenmicekmişsin parayla tecrübe sahibi oldum

Tekrardan geçmiş olsun hocam.. Buda ders olmuş olur sana..

Bu arada toplam masraf ne kadar tuttu.. ?

Motoru kaça aldın.. ?

Geri verebilme gibi bir şansın olmadı mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cnr.kh

bilgiler için saolun, neymiş MOTO DEMİR ŞİRİNEVLER den alış veriş yaparken dikkatli olun, MOTO DEMİR ŞİRİNEVLER MOTO DEMİR ŞİRİNEVLER

MOTO DEMİR ŞİRİNEVLER

Hocam güzel bişe düşünmüssün.. Ama gülmeden edemedim.. Üst üste yazılı görünce.. Bu arada reklamın iyisi kötüsü olmaz derler ama.. Kaş yaparken göz çıkmasın..

• 400 tl masraf ettim işin kötüsü değişeni bile yok diyip şasesi kaynaklı motoru vermesi ve değişmeyen parçasının kalmadığını öğrenmem dahada kötü çocuk geri vites yapıyor geri almaz mevzu büyür ve istenmicek yerlere gider ve giden para buna deymez acıkcası.motor 2010 model 3100 tl para verdim muayene yoktu onuda yaptırdım yaptığım masraf vs 4000 tl ye maal oldu.ben burdan uyarım insanları alışveriş yaparken dikkatli olsunlar güvenilir kişi degil orda duran cemil adındaki karakter zaten genç bir çocuk ve hayattan nasibini alamamış daha.

• Satıcıya güvenilir mi hiç. Hele de motor alırken. Bir bilene göstermeliydiniz. Yerinizde olsam zararına da olsa o motordan kurtulurdum.içinize sinmez yaptırsanız da.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mitoqondri

quote:

Orijinalden alıntı: cnr.kh

bilgiler için saolun, neymiş MOTO DEMİR ŞİRİNEVLER den alış veriş yaparken dikkatli olun, MOTO DEMİR ŞİRİNEVLER MOTO DEMİR ŞİRİNEVLER

MOTO DEMİR ŞİRİNEVLER

Hocam güzel bişe düşünmüssün.. Ama gülmeden edemedim.. Üst üste yazılı görünce.. Bu arada reklamın iyisi kötüsü olmaz derler ama.. Kaş yaparken göz çıkmasın..

dostum şu konuya giripte oranın güvenilir olduğu kanısına varıpta alışveriş yapanın aklına şaşarım :D

MOTO DEMİR ŞİRİNEVLER alışveriş yapmayın.

• İçime zaten sinmedi şimdide elektrik sorunu var motorda daha doğru düzgün binmedim.motordan kurtulalımda alacak adama yazık biz yapamayız bu adamlar gibi epey zarar etcez acıkcası.zaten ettik.olmadı patlıyana kadar kullanıp hurdaya filan çıkarcaz satmayada satamazsın kolay kolay.benim kafama takılan böyle esnaf lar nasıl helal ekmek yediğini sanıyor.kazandığı para 1000 tl dir en aşa bana sattığı toplama motordan ama fazlasıda çıkar başka yerden etme bulma dünyasıdır malum.

• Konuyu açan şahıs alisveris ceki irtibatimizda 500 tl parami alip iletisimi kesmistir.

Huiuki surec yarin baslatilacak olup herkes dikkatli olsun bu kullanici ile.

Forum yonetimine gerekli bilgi verildi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.