Şimdi Ara

||| MOTO ROKR E8 - FIRST CLASS MULTIMEDIA (LINUX - 500MHz - CT) ||| (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
597
Cevap
1
Favori
49.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İndir!!!

Özellikler :

FTP-Telnet- Tema ekleme özelliği getiriyor. (skins klasörüne kopyalayın)

Menu dolaşımı ve tepki süresi hızlandırıldı.
    Orjinal resimler ve diğer ıvır zıvırlar kaldırıldı böylece tel hafızası 2 mb arttırıldı.

Aşağıdaki diller mevcut : English, French, German, Italian, Spanish, Dutch, Turkish, Portuguese

Yenilikler nedir ?

Kısayollar menüsünde aşağıdaki öğeler var :
    Mesaj oluştur, Duvarkağıdı değiştir, Kİşi oluştur, Bluetooth, Alarm kur, Müzik çalar

Orjinal programlar ve yazılımlar mevcut :
    backup, motorola setup, motorola text, jamdat sudku, tetris

Ayarlar :
    İngilizce HELP menüsü var.

Telefon defteri :
    İsim soyisim'e göre sıralama

Song Id programının en güncel versiyonu yüklü.

Pakette 10 tane skin var.

Yüklemek için RSD 3.9'u indirin. RSD nasıl kullanılır konusu V8 mod rehberinde mevcut. Yukarıda verdiğim dosyayı kullanarak E8'i flashlayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heartless -- 12 Ekim 2008; 17:20:16 >

• arkadaşlar ben bu flash nedir ne işe yara bilmiyorum beni biraz bilgilendirirmisiniz telefona nasıl yükleyeceğim
  • Üstteki postu editledim.
  • Bakalım e8 i nasıl flashlayacak elemanlar ilk zamanlar e2 nin bi ton fw si çıkmıştı inşallah e8 içinde güzel fw ler çıkarda bizde alınca deneriz,birde şimdi aklıma geldi kullanan arkadaşlara sormak istedim mesela e2de rehberde isime göre sıraladığım zaman büyük harfle yazılan türkçe karakterli isimler rehberin en sonunda duruyordu e8 dede böyle bir sorun varmı

Örneğin İsmet yazınca rehberin sonunda ismet yazınca normal yerinde oluyor e2 de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sersiler -- 12 Ekim 2008; 18:30:34 >
  • Bu aralar biraz yoğunum. Yükler sonucunu yazarım. Nasılolsa orjinal flash elimizde
  • Birkaç çektiğim resim. Fotoğraf kalitesi elbette pro bir cihaz kadar değil; ama sonuçta anı yakalamaya yarıyor. Dediğim gibi crystal talk için bile bu cihazlara para verilebilir

||| MOTO ROKR E8 - FIRST CLASS MULTIMEDIA (LINUX - 500MHz - CT) |||

• Bu resmi ayrıca ekliyorum. Bir arkadaşımın laptop ekranından çekildi. Otopsi yapılan bir kedi

• Resimler için teşekkürler,cihazı hala bulup karıştıramadım ankarada rokr e8 i kurcalayabileceğim mağaza bilen varmı acaba
  • Son resim bomba.
  • neyazıkki hepsi kötü motonun sensöre verdigi kıymet eskilerde kaldı.... bu zn5 karizmayı kurtaracak inşallah...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcebi001

neyazıkki hepsi kötü motonun sensöre verdigi kıymet eskilerde kaldı.... bu zn5 karizmayı kurtaracak inşallah...

ZN5 anasayfasında yüksek megapiksele sahip cihazlardan çok daha iyi resim çektiği iddia ediliyordu. Linki bulursam eklerim. Bekleyip göreceğiz, gelmesi iyice yakındır...
  • dolar ve euro nun artmasıyla telefon fiyatlarıda artmış 529 a almıştım şimdi 600 diyo darty de dün baktım :D
  • Bu saatten sonra da fiyatlar düşmez.
  • Motorola rokr E8 sayfasını arkadaşlar oluşturmuşlar, yakında canlanır..

http://rokre8.com/

buda bağlı forumu
    http://motohell.com/index.php?board=51.0

Buda ana sayfa
    http://www.e8mod.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 21 Ekim 2008; 3:07:04 >

• millet E8 ile kaç gb lık hafıza kartı kullanıyorsunuz

bende bir tane alacamda 8 düşünüyodum kaldırırmı acaba
  • Yabancı forumlarda E8 ile 8GB kart sorunsuz kullanıyorum diyenler var. 16GB bile destekleyeceğini düşünüyorum ama deneyen yok sanırım.
  • Alıp deneyen olursa ve sonuç olumlu olursa neden olmasın? Sonra 8 GB kart elimizde kalırsa işe de yaramaz. Ayrıca şu anki 3GB gayet yeterli
  • efuego
    mümkünse başlığı "motorola e8 inceleme" tarzında yazarsan daha iyi olur. mümkünse böyle başlık açma. linuxu yazmanın gereği yok başlıkta.

ayrıca incelemeni beğendim... ellerine sağlık....
  • el fuego.....
    e8 e en fazla hangi boyutta video yükleyebiliyorsun ve kaç fps le oynatıyor.........bunuda hep es geçersiniz yahu
  • Dener yazarım. Videolar beni pek ilgilendirmediği için denemedim açıkçası.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.