Şimdi Ara

||| MOTO ROKR E8 - FIRST CLASS MULTIMEDIA (LINUX - 500MHz - CT) ||| (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
597
Cevap
1
Favori
49.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
Giriş
    şarj ne kadar gidiyor?
    şarj problemi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslimdayok

kullananlara soruyorum ?
    şarj ne kadar gidiyor?
    şarj problemi var mı?

telefonu hiç ellemessen 10 gün gidiyor..

Hep kurcalarsan 3 gün

Yani Samsunglar gibi 1 günde Şarjı bitmiyor iyi dayanıyor..
  • Sıfırdan farksız E8 var elimde 2. hattım için kullanıyorum.Arayıp da bulamayan ve bu telefona hasta olanlar varsa bana PM atabilirsiniz,resimlerini gönderirim yaklaşık 20 ay daha garantisi faturası var.
  • Merhabalar E8 den facebook a shozu veya e posta ile nasil resim yollarim???
  • alınık e8. elinde temiz e 8 olanlar pm atsınlar
  • Herşeyimi Satarım ama E8zimi Satmam
  • 2lik msj almıyor telefon ya inanılır gibi değil bunun bir çözümü var mı?
  • arkadaşlar bende bir e8 var 2 yıllık, son 3-5 aydır şarj cihazını taktığımda temassızlık yapıyordu. Kabloyla biraz oynadığımda geçiyordu fakat bugün hiç şarj olmamaya başladı. Samsung'un micro usb uçlu şarj aletini takıp denedim, temassızlık yok ama turuncu ışık yanıyor yanda ve ekran gelmiyor. Kendi usb kablosuyla bilgisayara bağladım aynı şekilde turuncu ışık yanıyor, bilgisayar tanımıyor ve şarj olmuyor... Lütfen yardım edin

• quote:

Orijinalden alıntı: iAndroid

arkadaşlar bende bir e8 var 2 yıllık, son 3-5 aydır şarj cihazını taktığımda temassızlık yapıyordu. Kabloyla biraz oynadığımda geçiyordu fakat bugün hiç şarj olmamaya başladı. Samsung'un micro usb uçlu şarj aletini takıp denedim, temassızlık yok ama turuncu ışık yanıyor yanda ve ekran gelmiyor. Kendi usb kablosuyla bilgisayara bağladım aynı şekilde turuncu ışık yanıyor, bilgisayar tanımıyor ve şarj olmuyor... Lütfen yardım edin

toz olabilir veya şarj aleti bozulmuş olabilir veya orijinal olmayıp şarj eden makina vardı öyle bir şey alabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: dayakcı

quote:

arkadaşlar bende bir e8 var 2 yıllık, son 3-5 aydır şarj cihazını taktığımda temassızlık yapıyordu. Kabloyla biraz oynadığımda geçiyordu fakat bugün hiç şarj olmamaya başladı. Samsung'un micro usb uçlu şarj aletini takıp denedim, temassızlık yok ama turuncu ışık yanıyor yanda ve ekran gelmiyor. Kendi usb kablosuyla bilgisayara bağladım aynı şekilde turuncu ışık yanıyor, bilgisayar tanımıyor ve şarj olmuyor... Lütfen yardım edin

toz olabilir veya şarj aleti bozulmuş olabilir veya orijinal olmayıp şarj eden makina vardı öyle bir şey alabilirsin

sağol çözdüm olayı kardeşimin samsung micro usb uçlu şarj adaptörüyle şarj ediyorum artık

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dayakcı

quote:

sağol çözdüm olayı kardeşimin samsung micro usb uçlu şarj adaptörüyle şarj ediyorum artık

iyi

• arkadaşlar hortlatmış olucam konuyu biraz ama. bende de bu cihazdan var fakat birisi aradığı zaman telefon çalmıyor kilitleniyor. arayan kişi kapattıktan 2-3 dakika sonra telefon 1 kere dıt diye bir ses çıkartıyor o kadar. nedir sorunu yardımcı olacak varmı?
  • elinde orjinal tr firmware olan varsa ve upload ederse çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: motomurat

elinde orjinal tr firmware olan varsa ve upload ederse çok sevinirim.

Buyrun bu orjinal Firmware'si

www.4shared.com
    4shared - ücretsiz dosya paylaşımı ve depolama
    http://www.4shared.com/file/133382078/218e463c/E8_R6713_G_710207R.html

buda türkçe dil paketi :

www.4shared.com
    4shared - ücretsiz dosya paylaşımı ve depolama
    http://www.4shared.com/file/202534577/226d2404/E8_LP0039b.html

• quote:

Orijinalden alıntı: lewel123

quote:

Orijinalden alıntı: motomurat

elinde orjinal tr firmware olan varsa ve upload ederse çok sevinirim.

Buyrun bu orjinal Firmware'si

http://www.4shared.com/file/133382078/218e463c/E8_R6713_G_710207R.html

buda türkçe dil paketi :

http://www.4shared.com/file/202534577/226d2404/E8_LP0039b.html

hızlı cevabın için teşekkürler. fakat link ölmüş . elinde varsa upload edebilirmisin?

• Arkadaşlar telefonunu satmak isteyen var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgokhang

Arkadaşlar telefonunu satmak isteyen var mı acaba?

İyi fiyat verirsen ben satabilirim.Herşeyi duruyo 0 ayarında kutulu faturalı..
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.