Şimdi Ara

||| MOTO ROKR E8 - FIRST CLASS MULTIMEDIA (LINUX - 500MHz - CT) ||| (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
597
Cevap
1
Favori
49.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: m4y

Be 0.facebook sitesine rahat giriyorum. Sizde niye sorun çıkarıyorki

Bizim 0.facebook a girememe sorunumuz neden acaba.Bağlandığımız bağlantı türünden mi kaynaklanıyor acaba?Gerçi ayarları avea nın sitesinde gösterilen gibi yapmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: masal_olduk

quote:

Bizim 0.facebook a girememe sorunumuz neden acaba.Bağlandığımız bağlantı türünden mi kaynaklanıyor acaba?Gerçi ayarları avea nın sitesinde gösterilen gibi yapmıştım.

benim hattım vodafone. Peki başka sitelere girerken sorun çıkıyor mu?
  • quote:

quote:

quote:

Tamamdır sorunumu buldum.Sanırım sorun intenete bağlanma ayarlarımdandı.Çünkü bağlantım avea internetken girmiyordu,bağlantıyı avea gprs yapınca girdi

Bir soru daha müzik dinlerken tuşları kitleyince oynatma,geri ve ileri tuşları falan onların ışıkları sönmüyor mu hiç?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tamamdır sorunumu buldum.Sanırım sorun intenete bağlanma ayarlarımdandı.Çünkü bağlantım avea internetken girmiyordu,bağlantıyı avea gprs yapınca girdi

Bir soru daha müzik dinlerken tuşları kitleyince oynatma,geri ve ileri tuşları falan onların ışıkları sönmüyor mu hiç?

sanırım sönüyor veya çok düşük arka aydınlatmada hafif parlıyor.

• Dün pendik darty den almak için gittiğimde sabah kaldırdık dediler. Cumartesi gnü gel dediler. İnşallah Cumartesi günü alıcam bu telefonu.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sanırım sönüyor veya çok düşük arka aydınlatmada hafif parlıyor.

Evet sönüyormuş,Yalnız bayağı bir bekledikten sonra ve şu herkeste olan iki mesaj uzunluğunda olan mesajların yarım gelmesi sorunu benimde bugün başıma geldi.Bunun bir çözümü yok sanırım.

• Beyler ben telefonu aldım. Bu telefon ile ilgili tema,oyu,program nasıl bulabilirim acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat57

Beyler ben telefonu aldım. Bu telefon ile ilgili tema,oyu,program nasıl bulabilirim acaba.

+1000
  • quote:

Orijinalden alıntı: lewel123

quote:

Beyler ben telefonu aldım. Bu telefon ile ilgili tema,oyu,program nasıl bulabilirim acaba.

+1000

Türk sitelerde yok denilecek kadar az.
  • Selamlar
    En sonunda bende kampanya dahilinde aldım E8'imi :D
    Kendi içinden çıkan yazılım cdsinden güncelledim(06.A9 bootloader'ım), telnet'i de aktif ettim fakat birkaç sorum olacak.
    MOD'lama hız konusunda çok farkediyormu daha önce htc kullanıyordum ve bayağı farklı mod versiyonları denedim. En sonunda gayet stabil bir versiyon bulup ona geçmiştim bayağıda işimi görmüştü.

Modlama yapmadan rockbox yükleyemiyormuyuz. Sandisk sansa clip'ime bile rockbox yüklemiştim gayet memnundum:P

Kısaca sormak istediğim şu modlama önerirmisiniz yoksa orjinal FW kullanmak dahamı mantıklı.
  • Merhaba arkadaşlar bu birisi mesaj atınca bakmadığımız zaman,belirli aralıklarla çalan uyarıyı kapatmanın bir yolu var mı?ben bulamadım
  • Beyler bu telefon için jar formatında bir dosya yöneticisi gerekli bana. Lütfen yardım.
  • quote:

www.e8mod.com veya türk sitesi istyorsanwww.motomodtr.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason Becker -- 7 Kasım 2010; 18:44:04 >
  • quote:

quote:

www.e8mod.com veya türk sitesi istyorsanwww.motomodtr.com

Çok çok sağol.

• arkadaşlar telefonu alalı iki gün oldu fakat yarım saat müzik dinleme dışında günlük kullanımıma rağmen bir günden az fazla gitti şarj (ilk şarjını yaptıktan sonra). Sizde ilk şarj böyle mi oldu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buzvesu -- 13 Kasım 2010; 18:01:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: buzvesu

arkadaşlar telefonu alalı iki gün oldu fakat yarım saat müzik dinleme dışında günlük kullanımıma rağmen bir günden az fazla gitti şarj (ilk şarjını yaptıktan sonra). Sizde ilk şarj böyle mi oldu?

1 ay sonra falan düzenli çalışmaya başlar. Merak etme bütün telefonlarda böyle
  • Beyler peki bu motorolada gmx program ve oyun çalıştırmanın yolu varmış. Motomodtr'de yapamadım. Yapan birisi nasıl yaptığını anlatırsa iyi olur. Birde psx emulatörü varmış. Bu tarz psx,gba emularını nereden bulabilirim acaba?

Lütfen yardım edin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: buzvesu

arkadaşlar telefonu alalı iki gün oldu fakat yarım saat müzik dinleme dışında günlük kullanımıma rağmen bir günden az fazla gitti şarj (ilk şarjını yaptıktan sonra). Sizde ilk şarj böyle mi oldu?

1 ay sonra falan düzenli çalışmaya başlar. Merak etme bütün telefonlarda böyle

Teşekkür ederim hocam. Peki düzene oturduğunda ne kadar gidiyor? Çünkü telefon kaliteli ve uygun fiyatlı olduğundan burayı okuyarak aldım, büyük çoğunlukla telefonu sadece telefon olarak kullanırım, elbette e-8'de müzik de dinlerim fakat birinci amacım bu değildi. Çünkü şu ana kadar yoğun bir kullanım olmamasına rağmen telin şarjı 48 saat gitmedi. Bunun dışında hakikaten bayıldım telefona, buradaki bilgiler de karar vermemde çok yardımcı oldu.

• e8 çok nadir olarak arada sırada(2-3 haftada bir) gerek şarjdayken,gerek normal dururken takılıyor ve bataryayı çıkarmadan düzelmiyor.Bunu başka yaşayan var mı,nasıl düzelir? En son güncellemeyi de yüklemiştim.
  • Arkadaşlar Darty de 200TL ye satılıyor.Ama sadece Ankara sanırım.
    Gittigidiyor'da 250TL ye 1 adet var ama güvenemiyorum.
    Bu ürünü 200-250TL ye başka nerden bulabilirim?
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.