Şimdi Ara

||| MOTO ROKR E8 - FIRST CLASS MULTIMEDIA (LINUX - 500MHz - CT) ||| (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
597
Cevap
1
Favori
49.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: darbelux

quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

quote:

Kronometre de öyle aman aman bir ihtiyaç değil, pek kullananı görmedim şahsen... Benim 5800 da yok evet symbian ama lazım da değil olsa da kullanmam

Sen o kronometreyi durdurana kadar...Zira 5800'ın ekranı biraz zıt.Bazen anlamayıp kafasına buyruk işler yapıyor.

Benimkinde öyle kafasına buyruk işler pek olmadı çok şükür. Ekranında da her hangi bir zıtlık yok. Kişisel olarak tabi.

Telefonu bugün mediamarkt da tekrar inceledim, özellikle şu saniyelik gecikmesine baktım. Bu gecikmeyi özellikle müzik moduna geçişte ve müzik modundan çıkışta daha çok yapıyor, bu sanırım tuşların ışık değişiminden de kaynaklanıyor olabilir. Ancak şunu gördüm ki bu gecikme 2 saniyeyi de rahat bulabiliyor.. Maalesef

Sizin son çıkan fw lerden haberiniz yok galiba. Telefonu hala ilk aldığınız günkü gibi kullanmaya çalışıyorsunuz. Motomodtr den telefona yeni fw yi flashlayınız. Bahsettiğiniz gecikmelerden eser kalmadığını göreceksiniz. Bunu yaptıktan sonra ben niye bu zamana kadar yapmadım diye hayıflanacaksınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: zavzaga

quote:

quote:

quote:

Kronometre de öyle aman aman bir ihtiyaç değil, pek kullananı görmedim şahsen... Benim 5800 da yok evet symbian ama lazım da değil olsa da kullanmam

Sen o kronometreyi durdurana kadar...Zira 5800'ın ekranı biraz zıt.Bazen anlamayıp kafasına buyruk işler yapıyor.

Benimkinde öyle kafasına buyruk işler pek olmadı çok şükür. Ekranında da her hangi bir zıtlık yok. Kişisel olarak tabi.

Telefonu bugün mediamarkt da tekrar inceledim, özellikle şu saniyelik gecikmesine baktım. Bu gecikmeyi özellikle müzik moduna geçişte ve müzik modundan çıkışta daha çok yapıyor, bu sanırım tuşların ışık değişiminden de kaynaklanıyor olabilir. Ancak şunu gördüm ki bu gecikme 2 saniyeyi de rahat bulabiliyor.. Maalesef

Sizin son çıkan fw lerden haberiniz yok galiba. Telefonu hala ilk aldığınız günkü gibi kullanmaya çalışıyorsunuz. Motomodtr den telefona yeni fw yi flashlayınız. Bahsettiğiniz gecikmelerden eser kalmadığını göreceksiniz. Bunu yaptıktan sonra ben niye bu zamana kadar yapmadım diye hayıflanacaksınız.

bunları yaparsak telefon garanti dışı mı kalır???

• quote:

Orijinalden alıntı: lewel123

quote:

quote:

quote:

quote:

Gidiyor fakat orjinal fw'yi yükleyip geri postalıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: m4y

quote:

Orijinalden alıntı: lewel123

quote:

quote:

quote:

quote:

Gidiyor fakat orjinal fw'yi yükleyip geri postalıyoruz

Bak son yazılan yorum çok önemli. Servis bunu anlıyamıyorsa, valla bende dediğin gibi yaparım. Telefonu perşembe alıyorum.

• @swat57 hatta bazı arkadaşlar modifiye yazılımla telefon göndermesine rağmen servis kabul etmişti
  • sony ericssondada hep modifiyeli yolladım ben genpaya hiç sorun çıkarmadılar.
  • O zaman ben telefonu perşembe alıcam. O gün sorarım bu soruyuda. Darty'de 200tl'lik telefonda içinde kulaklık varmı acaba. Birde usb girişi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat57

O zaman ben telefonu perşembe alıcam. O gün sorarım bu soruyuda. Darty'de 200tl'lik telefonda içinde kulaklık varmı acaba. Birde usb girişi.

Yok o hediyeyi kaldırmışlar.
    Zaten kulaklık hediyeli olarak 250TL'den satın almıştık biz.

Ekleme: Usb girişi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dmltnman -- 20 Ekim 2010; 8:46:57 >
  • 150 ye insin alırız
  • Ben daha bugun aldım tlf'nu gayet şık ve kullanışlı bir cihaz parasının hakkını kesinlikle verir kulaklıktan çıkan ses kalitesi nokia xm ikiye katlar. hoparlorden çıkan ses az gibi geldi. gerçi vaktim olmadığından fazla kurcalaymadım aleti. darty'de kampanya biticekmiş almayı düşünenler kaçırmasın ay sonunda cihaz eski fiyatına çıkcakmış.
  • Arkadaşlar yarın bende bir adet almayı düşünüyorum umarım bir sorun çıkartmaz bana.Kullanan arkadaşlar memnun değil mi?Yarın kesin alacağım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: dmltnman

quote:

quote:

Bir de bazen uzun mesajlar yarım geliyor telefonuma yani tek mesajlık kısmı geliyor. Sebebi ne olabilir?

+

Bu durumu benden başka yaşayan yok mu?

bende yaşıyorum bu durumu , çözümü yok mu acaba?
  • quote:

quote:

quote:

Bir de bazen uzun mesajlar yarım geliyor telefonuma yani tek mesajlık kısmı geliyor. Sebebi ne olabilir?

+

Bu durumu benden başka yaşayan yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BackLean

Ben daha bugun aldım tlf'nu gayet şık ve kullanışlı bir cihaz parasının hakkını kesinlikle verir kulaklıktan çıkan ses kalitesi nokia xm ikiye katlar. hoparlorden çıkan ses az gibi geldi. gerçi vaktim olmadığından fazla kurcalaymadım aleti. darty'de kampanya biticekmiş almayı düşünenler kaçırmasın ay sonunda cihaz eski fiyatına çıkcakmış.

Ohhhaa be kardeşim bu telefonun sesi nasıl XM serisinin sesini ikiye katlıyor ya. Bende 5800 varken zevkine denemek için satın almıştım bu telefonu ve ses konusunda 5800 ın yanına bile yaklaşamıyordu bu telefon. Ha görüşme kalitesi, malzeme kalitesi ve tasarım olarak kesinlikle önde bir telefon ama ses konusunda biraz yavaş. Bu kadar körü körüne yorum yapmayın bilmeden. Ya da bir doktora görünün..

• quote:

Ohhhaa be kardeşim bu telefonun sesi nasıl XM serisinin sesini ikiye katlıyor ya. Bende 5800 varken zevkine denemek için satın almıştım bu telefonu ve ses konusunda 5800 ın yanına bile yaklaşamıyordu bu telefon. Ha görüşme kalitesi, malzeme kalitesi ve tasarım olarak kesinlikle önde bir telefon ama ses konusunda biraz yavaş. Bu kadar körü körüne yorum yapmayın bilmeden. Ya da bir doktora görünün..

Kulaklık sesi gayet yüksek.. Senin dinlediğin telefonda bir sorun olmasın..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BackLean

Ben daha bugun aldım tlf'nu gayet şık ve kullanışlı bir cihaz parasının hakkını kesinlikle verir kulaklıktan çıkan ses kalitesi nokia xm ikiye katlar. hoparlorden çıkan ses az gibi geldi. gerçi vaktim olmadığından fazla kurcalaymadım aleti. darty'de kampanya biticekmiş almayı düşünenler kaçırmasın ay sonunda cihaz eski fiyatına çıkcakmış.

ben xm serisinden 4 tlf kullandım 5310 5030 5530 5800 bunlardan aldığım kulaklıktan çıkan sesin 2 katını aldım e8'de. bu nokia sevdası nereye kadar gidicek bilmiyorum. Evliliğe kadar gider heralde.

• quote:

Kulaklık sesi gayet yüksek.. Senin dinlediğin telefonda bir sorun olmasın..

ya da dinlediği 5800 de bir sorun olmasın ?
  • Evet arkadaşlar telefonu bugün almış bulunuyorum.İçindeki şarj bitene kadar biraz kurcaladım ve şu anda şarjda.Yalnız size bir sorum olacak.Bu telefonda mesaj attıktan sonra iletildi mesajı gelmiyor mu?bana gelmiyor.Onun ayarını nereden yapabiliyoruz yardımcı olur musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: masal_olduk

Evet arkadaşlar telefonu bugün almış bulunuyorum.İçindeki şarj bitene kadar biraz kurcaladım ve şu anda şarjda.Yalnız size bir sorum olacak.Bu telefonda mesaj attıktan sonra iletildi mesajı gelmiyor mu?bana gelmiyor.Onun ayarını nereden yapabiliyoruz yardımcı olur musunuz?

Ben VODOFONE kullanıyorum.Mesaj gönderince Mesajınız Gönderildi Diye Belirtiyor.Belki kullandıgınız hattan olabilir.
  • @masal_olduk
    iletim raporları için mesajlar-seçenekler-ayarlar-metin mesajları-teslim raporlarına evet dersiniz iletildi mesajı alabilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.