Radyo açıkken song id programıyla radyoda çalan şarkıyı buluyor mu?
quote:
Orijinalden alıntı: BackLean
quote:
Orijinalden alıntı: darbelux
quote:
Orijinalden alıntı: BackLean
Ben daha bugun aldım tlf'nu gayet şık ve kullanışlı bir cihaz parasının hakkını kesinlikle verir kulaklıktan çıkan ses kalitesi nokia xm ikiye katlar. hoparlorden çıkan ses az gibi geldi. gerçi vaktim olmadığından fazla kurcalaymadım aleti. darty'de kampanya biticekmiş almayı düşünenler kaçırmasın ay sonunda cihaz eski fiyatına çıkcakmış.
Ohhhaa be kardeşim bu telefonun sesi nasıl XM serisinin sesini ikiye katlıyor ya. Bende 5800 varken zevkine denemek için satın almıştım bu telefonu ve ses konusunda 5800 ın yanına bile yaklaşamıyordu bu telefon. Ha görüşme kalitesi, malzeme kalitesi ve tasarım olarak kesinlikle önde bir telefon ama ses konusunda biraz yavaş. Bu kadar körü körüne yorum yapmayın bilmeden. Ya da bir doktora görünün..
ben xm serisinden 4 tlf kullandım 5310 5030 5530 5800 bunlardan aldığım kulaklıktan çıkan sesin 2 katını aldım e8'de. bu nokia sevdası nereye kadar gidicek bilmiyorum. Evliliğe kadar gider heralde.
Kulaklık sesini söylemedim zaten, ekolayzır seste çok şeyi etkiler en basitinden bu ayarlama yok vs..., nokia sevdalığı yaptığım falan da yok, telefonu eleştirmeye dayanamıyorsunuz, hatırlatmakta fayda var bende bir motorola seveniyim, bazı arkadaşlar bilir elimden baya motorola geçtiğini, ancak yeri geldiğinde de doğruyu konuşmak lazım...
quote:
Orijinalden alıntı: admiral9999
quote:
Orijinalden alıntı: dmltnman
quote:
quote:
Bir de bazen uzun mesajlar yarım geliyor telefonuma yani tek mesajlık kısmı geliyor. Sebebi ne olabilir?
+
Bu durumu benden başka yaşayan yok mu?
Kulaklık sesini söylemedim zaten, ekolayzır seste çok şeyi etkiler en basitinden bu ayarlama yok vs..., nokia sevdalığı yaptığım falan da yok, telefonu eleştirmeye dayanamıyorsunuz, hatırlatmakta fayda var bende bir motorola seveniyim, bazı arkadaşlar bilir elimden baya motorola geçtiğini, ancak yeri geldiğinde de doğruyu konuşmak lazım...
Nokialardaki gibi manuel olarak eko ayarı yok tabi. bi eksidir benim içinde. Neden dayanamayalım elbetteki her cihazın eksi ve artıları vardır. ama şuan fiyatının hakkını verecek gibi ondan eminim.
Bu telefondan önce nokia 5310 ve 5800 ı kullanmışlığım var. EQ ayarları hazır olarak bu telefonda var. Maksimum bas da keza var. Ses kalitesi konusunda ben 5310 ve 5800 dan bir eksiğinigöremedim. Radyo konusunda ise şimdiye kadar gördüğüm en iyi telefon. Kullandığınız kulaklık telefondan aldığınız tadı ya artıracak ya da düşürecektir. Unutmayınız ki salt yüksek ses kalite değildir. 20 ytl lik bir kulaklık anfisi ile kulak zarınızı patlatabilirsiniz zaten.
Benim bataryada bir sorun mu var acaba? 4 gün oldu halen Şarj dolu görünüyor
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Bir de bazen uzun mesajlar yarım geliyor telefonuma yani tek mesajlık kısmı geliyor. Sebebi ne olabilir?
+
quote:
Orijinalden alıntı: unleashead Benim bataryada bir sorun mu var acaba? 4 gün oldu halen Şarj dolu görünüyor
hadı ya.bende yeni aldm telefonu ve ilk şarjdan sonra 1 gunde bıtti şarjım.heralde daha ılk şarj dıye hemen bıtmıstr.umarm ılerde şarjı oturur.senınkıde yenı mi?zamanla duzelır heralde pil sorunum.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
+
Var. Ben..
Beyler Darty nin sitesinde sadece click connetct satış yapılabilir diyor. Bunu yarın Dart'ye giderek almayı düşünüyorum. Yarın pendikten alabilirmiyim. Sadece click connect yazısı aklımı karıştırdıda.
bu telefon 0.facebook a girmiyor mu?girmeye çalıştığımda hep hata veriyor.Hattım avea.
Öncelikle böyle bir başlık açtığınız için teşekkürlerimi sunuyorum.Buradaki arkadaşlar sağolsun araştırmışlar bende okudum makulda geldi dün rokre8 aldım daha önce nokia 6233 kullanıyordum oda bir multimedia canavarıydı ses performansında önüne geçecek telefon yok lakin artık yetersiz geliyordu bana artık yenisevgilim rokr e8 :) Yalnız şu sorunlarım var eski telefonumdan 0.facebook.com adresine giriş yapabilirken bunda giremiyorum ve zil sesi önce titre sonra çal sadece çal sadece titre diye belirtilmiş hem çalıp hemde aynı anda titreme seçeneğini göremedim yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim tekrardan iyi çalışmalar...
bu telefonda gözüm kaldı
ya arkadaşlar bende telefonu modlıyım dedim. bi arkadaşın dediklerini yaptım bootlader 06.a9 yaptım. sonra indirdiğim fw leri yükleyemedim. norsa vs bişeyler var onların uygun olanını bulup onu denedim yok olmadı. arkadaşlar şimdi yapmak istediğim şey ; telefonu ilk aldığım hale getirmek sonra baştan bu işi bilenlerin dediklerini yaparak modlamak istiyorum. şuan orjinal fw sini indiriyorum ama 06.a9 olan bootlader sürümünü 06.a3 e nasıl çeviricem ??
evet bende modlamak istiyorum ama Çok karışık İş.
modlama işine fazla takılmayın bence
Be 0.facebook sitesine rahat giriyorum. Sizde niye sorun çıkarıyorki
Şuanki telefonundan memnun olanlar fakat biraz daha hızlı olsaydı keşke diyenler varsa burayı okusun.
Modlamakta korkulacak birşey yok. Benim E2'yi 2 seneden beri modluyorum hiçbir sorun çıkmadı. Bazen günde 2-3 fw üst üste attığım bile oluyordu
quote:
Orijinalden alıntı: m4y
Be 0.facebook sitesine rahat giriyorum. Sizde niye sorun çıkarıyorki
Şuanki telefonundan memnun olanlar fakat biraz daha hızlı olsaydı keşke diyenler varsa burayı okusun.
Modlamakta korkulacak birşey yok. Benim E2'yi 2 seneden beri modluyorum hiçbir sorun çıkmadı. Bazen günde 2-3 fw üst üste attığım bile oluyordu
Siz Bu modu denediniz mi?? nasıl Baya bi Hızlanıyor mu Telefon.olmassa bugün ben modlayayım.
@lewel123 evet birebir denemedim ama şuan üstüne Zmod kurulu. Hızlı sayılır. Menüler arasındaki ufak geçişler hariç gayet iyi.