arkadaşlar bütün motorola modelleri darty de 199 ytl oldu.....
quote:
Orijinalden alıntı: zavzaga
quote:
Orijinalden alıntı: righteous@
quote:
Orijinalden alıntı: zavzaga
quote:
Orijinalden alıntı: sT.curSe
Bugün almayı düşündüğüm bir telefondu. Ancak ekran çok küçük. Telefon şarjda iken, telefonla herhangi birşey yapamıyorsunuz, internete girmek keyif vermiyor.
Motorola'ya göre vasat bir telefon. 199 Bana göre çok para bu telefon için.
Katılmıyorum. 2'' ekranı standart ekrandır piyasada bu fiyat aralığında, bu çözünürlük ve kalitede ekran bulmak zor. cep telefonundan internete girmekten ne keyif alırsınız bilmiyorum. keyif almak değilde ihtiyaç karşılamak için bile 3.5-4 inç ekrana ihtiyaç var. kaldıki telefonun öyle bir iddiasıda yok. ama tarayıcısı veya opera ile de çatır çatır internete giriyor.Yatay ekranda tam ekran moduna getirince daha bi güzel oluyor.
abartmayın,telefonda internete girmesi çile resmen, telefonun kendi tarayıcısı rezalet zaten,operanında öyle çok uyumlu çalıştığı söylenemez telefondan bir türlü foruma üye girişi yapamadım,sürekli başa atıyor uyumsuzluktan dolayı,internet için alacaklar kesinlikle uzak dursun derim
Bu mesaj rokr e8 araciliği ile yazilip gonderilmistir.
mesajı hangi tarayıcıyla attığını da söylersen memnun oluruz
Selamlar.Ben dün kredi kartı ile sipariş ettim herhangi bir sorun olmadı.Bakalım Darty ne gönderecek satış paketinin içinde.Görüşmek üzere.Sevgiler.
Kılıf bende de çıkmadı.
Yani sizden Kredi kartı ve kimliğin arkalı önlü fotokopisini istemediler mi?
Beyler ürün kulaklık ses yüksekliği olarak nasıl? Sistem işleyişi olarak hızlı mı hantal mı? Mesaj yazma konusunda sıkıntı yaratan bir durum var mı?
Bu üçüne olumlu yanıt gelirse bugün ben de alıyorum bir E8.
quote:
Orijinalden alıntı: SAVIAR
Beyler ürün kulaklık ses yüksekliği olarak nasıl? Sistem işleyişi olarak hızlı mı hantal mı? Mesaj yazma konusunda sıkıntı yaratan bir durum var mı?
Bu üçüne olumlu yanıt gelirse bugün ben de alıyorum bir E8.
Kulaklık sesi yeterince yüksek. Sistem işleyişi çok hızlı diyemem. Anlık geçişlerden ziyade yarım saniye 1 saniye arası değişiyor yeni sayfanın tamamen açılması. Bu bazı işlemler için geçerli. Mesela ana menu açılması ve rehbere giriş.. Geneli anlık geçiş yinede.. Aşağı yukarı hareketlerdeki hız konusunda sıkıntı yok zaten. Mesaj yazma baştan değişik geldi bana. Şu an en az 1100 hızında yazabiliyorum
İlk sayfalarda çok hızlı olduğuna değinilmiş ancak 1 sn lik gecikme yüksek bir değer. Q9h ile bu cihaz arasında kaldım. Onun da çok hızlı bir cihaz olduğuna değinmişler, karar vermiş gibiydim ancak araştırmaya devam o halde.
merhaba arkadaşlar bu e8 orijinal versiyonda titreşim ve zil aynı anda yok mu?e2 ve z6'mda oluyordu bunda bulamadım uyarı biçimlerinde şaşırdım çok :S:S
Ben de bugün kronometre olmadığını farkettim. Çok ilginç..
http://motomodtr.forumcommunity.net/ sitesini kullanarak modlama yapınız. Radyoya rds geliyor. hız 532 mhz oluyor. bir sürü özellik geliyor. titreşim iptal edilebiliyor.
merhaba e8 kutu içeriğinde gelen şu siyah olan cd yi kuramıyorum txk dosyası çıkıyor cd nin içine girip autorun ı tıklıtyorum yine aynı dosya çıkıyor?
ben telefonun son güncelleme dosyasını bilgisayarıma indirdim bilgisayardan telefonu nasıl güncellerim? Teşekkürler
Titreşim ve Zil daha önce kullandığım C115 modelindede yoktu. Kronometrede e2'de yokdu. E2'ye mpkg olarak kronometre yazdılar. E8'e de portlarlar.
Fiyatı gayet uygun şuanda.Benim için önemli olan şeyler müzik konusunda zaten iyidir.Bunun dışında şarj süresi ne kadar?Ablama almayı düşünüyorum bu telefonu.Bende Sony Ericsson W995 var ve her gün 1,5 saat müzik dinlerim ve şarjım 3-4 gün gidiyor normal bir tel kullanımıyla birlikte.Bunda ne kadar gidiyor şarjınız?
quote:
Orijinalden alıntı: dmltnman
Hangi nokiada var söyler misiniz? Symbian nokialarda da yok. Şaşılacak şey değil yani. Sonradan kurabilirsiniz. Biraz ekran çözünürlüğü ters ama java olarak bulunabilir bence.
Kronometre de öyle aman aman bir ihtiyaç değil, pek kullananı görmedim şahsen... Benim 5800 da yok evet symbian ama lazım da değil olsa da kullanmam
quote:
Orijinalden alıntı: Grader
quote:
Orijinalden alıntı: dmltnman
Hangi nokiada var söyler misiniz?
Hiç nokia telefon kullanmadım.
quote:
Orijinalden alıntı: darbelux
Kronometre de öyle aman aman bir ihtiyaç değil, pek kullananı görmedim şahsen... Benim 5800 da yok evet symbian ama lazım da değil olsa da kullanmam
Kpss Denemesi çözerken hangi derste kaç dakika harcadığımı görmek amacıyla ihtiyaç duydum. Size lazım değil ve de pek kullananı görmediniz diye başka kimseye de lazım olmaz, kullanmaz diye bir kaide yok.
Ayrıca burada benim telefonu tamamen kötülemek gibi niyetim olmadı. Ben telefondan bir iki konu dışında memnunum. Sadece ihtiyacım olan ve tüm kullandığım telefonlarda (en eski modellerden en yenilerine kadar) bulunan bir özelliğin bu telefonda olmaması beni şaşırttı bunu ifade etme gereği hissettim.