Şimdi Ara

||| MOTO ROKR E8 - FIRST CLASS MULTIMEDIA (LINUX - 500MHz - CT) ||| (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
597
Cevap
1
Favori
49.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: quicksand

süper şekil bir telefon son gün almışım 249t hediye kulaklık fln da yazmıyordu ama geldi :)

harika tel 200 tlye daha iisi olamaz heralde :)

dostum senden 9.90 felan aldılar mı ?
  • Hocam kampanya itibariyle yanında hedıye gelen bir üründü. 9.90 falan alamazlar. ilgili yerlere başvurrusan fatura tarihi itibariyle sonuç alırsın gibime geliyor. Yanlış işlem yapmışlar.
  • uzun zamandır hoparlor sesı kalıtelı tel. arıyorum.bu telı tavsye eder mısınız.steromu hoprler acaba
  • aradım sordum müşteri hizmetlerini 9.90 da yanlışlık olmadığını söylediler. aradım zaten bi 10 lira daha girmiştir.
  • Telefona yazılım güncelleştirmesi uygularken hata oluştu. Şu an telefonda sadece beyaz ışık yanıp sönüyor hiç bir şekilde açılmıyor. Ne yapmam gerekir arkadaşlar?
  • "heartless" e buradan da teşekkür ediyorum. Sağolsun yardımıyla sorun çözüldü.
  • Bugün itibariyle Darty'den 199 TL'ye almış bulunmaktayım. İstisnasız bugüne kadar almış olduğum telefonlar içinde malzeme kalitesi ve işçiliği en üst düzey olan telefon. Esasında Samsung C3200 Monte bar almayı düşünüyordum ama bu ürünün 199 Tl düştüğünü görünce inanamadım ve hemen aldım. Hızıyla olsun müzik ve radyo kalitesiyle olsun bu paraya gerçekten kaliteyi ucuza almış oluyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zavzaga

Bugün itibariyle Darty'den 199 TL'ye almış bulunmaktayım. İstisnasız bugüne kadar almış olduğum telefonlar içinde malzeme kalitesi ve işçiliği en üst düzey olan telefon. Esasında Samsung C3200 Monte bar almayı düşünüyordum ama bu ürünün 199 Tl düştüğünü görünce inanamadım ve hemen aldım. Hızıyla olsun müzik ve radyo kalitesiyle olsun bu paraya gerçekten kaliteyi ucuza almış oluyorsunuz.

Hayırlı olsun. Benim iki sorum var;

Telefonla birlikte kutunun içinde neler var?

Telefon, bilgisayardan yani usb' den şarj edilebiliyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: hozmen

quote:

Bugün itibariyle Darty'den 199 TL'ye almış bulunmaktayım. İstisnasız bugüne kadar almış olduğum telefonlar içinde malzeme kalitesi ve işçiliği en üst düzey olan telefon. Esasında Samsung C3200 Monte bar almayı düşünüyordum ama bu ürünün 199 Tl düştüğünü görünce inanamadım ve hemen aldım. Hızıyla olsun müzik ve radyo kalitesiyle olsun bu paraya gerçekten kaliteyi ucuza almış oluyorsunuz.

Hayırlı olsun. Benim iki sorum var;

Telefonla birlikte kutunun içinde neler var?

Telefon, bilgisayardan yani usb' den şarj edilebiliyor mu?

Eyv. Tşk.

1. Kutuda: Kulaklık, USB kablo, 1GB Sandisk Hafıza kartı, Şarj Aleti, Yazılım CD leri mevcut.
    2. Evet USB'den şarj oluyor.

• Telefona yeni sahip olan bir kullanıcı olarak, telefonun 199 TL'ye satıldığı şu günlerde, telefonla ilgili bazı düşüncelerimi paylaşmak istiyorum:

1. Bugüne kadar baya bir telefonum oldu ve bunlarında çoğu müzik telefonuydu. Bunların içinde müzik ayarları ve ses bakımından e8 en üst sıralarda, hatta birici bile olabilir.
    2. Radyosu ise beni en etkileyen yanı oldu. Çok radyo dinleyen biri olduğum için bu önemliydi. Radyo çekimi gerçekten çok iyi ve radyo sesi bugüne kadar hiçbir telefonda olmadığı kadar yüksek. Keşke radyodan kayıt özelliği olsaymış.
    3. Song id diye bir programı beni kelimenin tam anlamıyla dumura uğrattı. Tv den veya başka bir ses kaynağından telefona şarkıyı dinletiyorsun saniyeler içerisinde şarkıyı kimin söylediğini ve şarkı ismini buluyor.
    4. Hoparlör sesi kısık olur diye korkuyordum. Alakası yok, gayet iyi.
    5. Ekran konusuna gelince, ben şunu anlayamadım. 256k renk ekrana sahip telefon nasıl olurda 16 milyon renkli nokia ekranından daha net ve daha doygun renkte bir sunum yapabilir.
    6. Konuşma ses kalitesi takdire şayan. Hakikaten övdükleri kadar varmış.
    7. Nokia'nın tarzına alışmış olanlar için baya bir değişik telefon olacaktır.
    8. Bunların dışında alışmamın zaman alacağı şeylerde var. Basit bir biçimde yapmamız gereken bazı şeyler gereksiz olarak uzun. mesela bluetooth açmak/kapamak, sim den telefona kayıt kopyalamak vs.

Bunlar daha önce söylenmiş olabilir, amacım benim gibi sadece son sayfaları okuyan tembellere yardımcı olmaktır.

• bu telefonla foruma girebilen bir kişi varmıdır acep,foruma bir türlü giriş olmuyor kendi tarayıcısından
  • Bugün almayı düşündüğüm bir telefondu. Ancak ekran çok küçük. Telefon şarjda iken, telefonla herhangi birşey yapamıyorsunuz, internete girmek keyif vermiyor.

Motorola'ya göre vasat bir telefon. 199 Bana göre çok para bu telefon için.
  • arkadaşlar bu telefon teknosa'da bugün itibariyle 669 darty'de ise 199 lira bu fiyata kaçmaz diyorum yetişiiinnnnn:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sT.curSe

Bugün almayı düşündüğüm bir telefondu. Ancak ekran çok küçük. Telefon şarjda iken, telefonla herhangi birşey yapamıyorsunuz, internete girmek keyif vermiyor.

Katılmıyorum.
    2'' ekranı standart ekrandır piyasada bu fiyat aralığında, bu çözünürlük ve kalitede ekran bulmak zor. cep telefonundan internete girmekten ne keyif alırsınız bilmiyorum. keyif almak değilde ihtiyaç karşılamak için bile 3.5-4 inç ekrana ihtiyaç var. kaldıki telefonun öyle bir iddiasıda yok. ama tarayıcısı veya opera ile de çatır çatır internete giriyor.Yatay ekranda tam ekran moduna getirince daha bi güzel oluyor.

• quote:

quote:

Bugün almayı düşündüğüm bir telefondu. Ancak ekran çok küçük. Telefon şarjda iken, telefonla herhangi birşey yapamıyorsunuz, internete girmek keyif vermiyor.

Katılmıyorum.
    2'' ekranı standart ekrandır piyasada bu fiyat aralığında, bu çözünürlük ve kalitede ekran bulmak zor. cep telefonundan internete girmekten ne keyif alırsınız bilmiyorum. keyif almak değilde ihtiyaç karşılamak için bile 3.5-4 inç ekrana ihtiyaç var. kaldıki telefonun öyle bir iddiasıda yok. ama tarayıcısı veya opera ile de çatır çatır internete giriyor.Yatay ekranda tam ekran moduna getirince daha bi güzel oluyor.

abartmayın,telefonda internete girmesi çile resmen, telefonun kendi tarayıcısı rezalet zaten,operanında öyle çok uyumlu çalıştığı söylenemez telefondan bir türlü foruma üye girişi yapamadım,sürekli başa atıyor uyumsuzluktan dolayı,internet için alacaklar kesinlikle uzak dursun derim

• quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

quote:

quote:

Katılmıyorum.

abartmayın,telefonda internete girmesi çile resmen, telefonun kendi tarayıcısı rezalet zaten,operanında öyle çok uyumlu çalıştığı söylenemez telefondan bir türlü foruma üye girişi yapamadım,sürekli başa atıyor uyumsuzluktan dolayı,internet için alacaklar kesinlikle uzak dursun derim

Bu mesaj rokr e8 araciliği ile yazilip gonderilmistir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

quote:

quote:

Katılmıyorum.

Bu mesaj rokr e8 araciliği ile yazilip gonderilmistir.

Yeni fw çıktı. Denedim fena değil. Sade sevenler için iyi

http://www.e8mod.com/index.php/firmwares/70-r6718lizu-v10.html

• Arkadaşlar acil yardım!!!

Cumartesi Darty'den E8 siparişi vermiştim .Darty'den bu sabah abimi arayıp kredi kartının ve kimliğinin arkalı önlü fotokopisini istemişler ve bunu güvenlik için bankanın istediğini söylemişler. Abimde göndermemiş. Şimdi bankayı aradık ve kesinlikle öyle bişey istemediklerini söylediler. Kimseyede bu fotokopileri göndermememiz konusunda uyardılar. Ardından Darty'i tekrar arayıp bu bilgileri göndermeden alışverişi gerçekleştirmek istediğimizi söyledim. Kesinlikle olmayacağını söylediler ve iptal etmek zorunda kaldım siparişi. Siz alırken sizden böyle bir şey istediler mi? Gönderdiniz mi? Neden istiyorlar bunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: unleashead

Arkadaşlar acil yardım!!!

Cumartesi Darty'den E8 siparişi vermiştim .Darty'den bu sabah abimi arayıp kredi kartının ve kimliğinin arkalı önlü fotokopisini istemişler ve bunu güvenlik için bankanın istediğini söylemişler. Abimde göndermemiş. Şimdi bankayı aradık ve kesinlikle öyle bişey istemediklerini söylediler. Kimseyede bu fotokopileri göndermememiz konusunda uyardılar. Ardından Darty'i tekrar arayıp bu bilgileri göndermeden alışverişi gerçekleştirmek istediğimizi söyledim. Kesinlikle olmayacağını söylediler ve iptal etmek zorunda kaldım siparişi. Siz alırken sizden böyle bir şey istediler mi? Gönderdiniz mi? Neden istiyorlar bunu?

Darty'nin internet satış operasyonu nasıl bilmiyorum. Ancak bir bankacı olarak böyle bir şeyle ilk defa karşılaştığımı söylemeliyim. Büyük ihtimal "mail order" denilen ödeme sistemini kullanacaklardır. Yani kredi kartınızın bilgilerini pos makinesine girerek bankadan ödeme onayı alacaklardır. Böyle bir operasyona gitmelerinin ise anlamlı tek sebebi, size ürün hangi şubeden gönderilecekse çıkışınında o şubeden yapılabilmesini sağlayabilmektir.
    Bence Darty'den müşteri hizmetleri servisinden biriyle tekrar konuş. Bankalar belki böyle birşey istemiyorlar ama üye işyerlerininde kendi güvenlik uygulamaları olabilir. Darty gibi bir firmanın ise seni dolandıracabileceğini düşünmüyorum. Ben şubeden aldığım için böyle birşey olmadı tabiki.Eğer darty şubesinin bulunduğu bir şehirdeysen darty mağazasından almanı öneririm.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: unleashead

Arkadaşlar acil yardım!!!

Darty'nin internet satış operasyonu nasıl bilmiyorum. Ancak bir bankacı olarak böyle bir şeyle ilk defa karşılaştığımı söylemeliyim. Büyük ihtimal "mail order" denilen ödeme sistemini kullanacaklardır. Yani kredi kartınızın bilgilerini pos makinesine girerek bankadan ödeme onayı alacaklardır. Böyle bir operasyona gitmelerinin ise anlamlı tek sebebi, size ürün hangi şubeden gönderilecekse çıkışınında o şubeden yapılabilmesini sağlayabilmektir.
    Bence Darty'den müşteri hizmetleri servisinden biriyle tekrar konuş. Bankalar belki böyle birşey istemiyorlar ama üye işyerlerininde kendi güvenlik uygulamaları olabilir. Darty gibi bir firmanın ise seni dolandıracabileceğini düşünmüyorum. Ben şubeden aldığım için böyle birşey olmadı tabiki.Eğer darty şubesinin bulunduğu bir şehirdeysen darty mağazasından almanı öneririm.

Abimin kredi kartı ile alacaktım. Bankasıda yani Yapıkredi çok sert bir dille göndermemesi konusunda uyardı. 20 bin TL'den fazla limiti olduğu için haklı olarak abimde fotokopileri göndermiyor. Malesef Darty'nin bulunduğu bir şehirde değilim. İptal etmek zorunda kaldım alışverişi. Ne diyelim sağlık olsun.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.