Şimdi Ara

||| MOTO ROKR E8 - FIRST CLASS MULTIMEDIA (LINUX - 500MHz - CT) ||| (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
597
Cevap
1
Favori
49.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: musacux

selam donanımhaber;
    E8i modlayarak mesajlaşmada smiley kullanmak mümkün müdür? sonylerdeki gibi? ve modlamayı önerir misiniz bariz bir fark oluyor mu pek oynayasım yok telefonla bıktım birazcık hazır kullanmak istiyorum

cevap gelir mi acep
  • Smiley falan gelmiyor.

Modlayınca bir dolu ıvır zıvır geliyor. Asla 1-2 kereden fazla kullanılmayacak işlevler. Yalnız cihaz hızlanıyor overclock yapılabiliyor.
    Görsel olarak menüye duvarkağıdfı konabiliyor. Menü yazı karakterleri değiştirilebiliyor falan. Birde samsunglarda bulunan hırsız programı geliyor.

Denemek için yeni yazılım yüklenebilir. Yoksa aman aman bir durum yok.
  • teşekkürler cevap için böyle kullanayım bakayım yavaş hissedersem modlarım artık.
  • Şöyle güzel bir Motorola ringtone yaptım, çok havalı oldu, beğeneceğinizi umuyorum.

http://www.4shared.com/audio/WNBLP_90/Motorola_Razr_Tone_Sioux_Mod.html
  • arkadaşlar ben telefondan memunum şuana kadar bir sorun yaşamadım. bişeyi merak ediyoum bu telefona tema yükleyebiliyormuyuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lose_your_self

arkadaşlar ben telefondan memunum şuana kadar bir sorun yaşamadım. bişeyi merak ediyoum bu telefona tema yükleyebiliyormuyuz ?

AYnen BEn oyun yükledim ama tema yükleyemediM......
  • Tema yükleyebilmek için telefonu modlamak gerekiyor. Standart sürüm telefonlar modlanmadan tema yüklenmiyor.
  • e8i modlamaya başlayacağım ne önerirsiniz? ve bu tuşların titreşimi kapanıyor mu biliyor musunuz? bir günde bitiyor sarjım
  • http://www.e8mod.com/index.php/skins-a-themes/54-green-summer.html

arkadaşlar burdaki temayı nasıl yüklicem. winrar ı açınca içinde birsürü dosya var anlayamadım ?
  • nası telefon bu önerirmisiniz ekranı küçük geldi bana sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: dmltnman

Bir de bazen uzun mesajlar yarım geliyor telefonuma yani tek mesajlık kısmı geliyor. Sebebi ne olabilir?

+
  • bu titreşimden sadece ben mi şikayetçiyim
  • titreşimin asıl sebebi tuşları hissetmektir mesela telefon kapalıyken bas tuşa birde açıkken bas gerçekten adamlar olmayan tuşu varmış gibi hissettirmiş
  • beyler bu telefonu almayı düşünüyorum çokmu büyük önerirmisiniz büyüklük konusunda kaygılarım var ekranda küçük gibi bi yorum yapın yau
  • bence normal boyutta zaten karizmasını görünce büyüklüğünü takmazsın bile görenler o nedir öle diyor o ilgi çok hoşuma gidiyor vallah
  • bende bugün dartyden aldım arkadaşlar , telefon güzel gerçekten.

sitesinde bluetooth kulaklık hediye felan diyor bana öyle bişey vermediler , bilgisi olan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: admiral9999

bende bugün dartyden aldım arkadaşlar , telefon güzel gerçekten.

sitesinde bluetooth kulaklık hediye felan diyor bana öyle bişey vermediler , bilgisi olan varmı ?

evet hediye hocam git al hemen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musacux

e8i modlamaya başlayacağım ne önerirsiniz? ve bu tuşların titreşimi kapanıyor mu biliyor musunuz? bir günde bitiyor sarjım

Buradaki fwyle tuş titreşimini kapatabilirsin. Fakat ben tavsiye etmiyorum. Tuşa basıp basmadığın anlaşılmıyor.

@musacux Myth fw'sini deneyebilirsin. burada nasıl yükleyeceğin gayet açıkca ve türkçe açıklanmış.

@Lose_your_self dostum temayı yüklemek için fw atmalısın. buradan nasıl fw atacağını öğrenebilirsin. Yine yukarıdaki gibi Myth fwsini kullanabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: sioux

quote:

Orijinalden alıntı: admiral9999

bende bugün dartyden aldım arkadaşlar , telefon güzel gerçekten.

evet hediye hocam git al hemen.

teşekkürler hocam farketmesem kalmıştı demek , yarın gidip isticem
  • hediyesi var kardeş hemen al bendede unutuolardı ben hatırlattım darty bu konuda çok yanlış yapıyor
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.