selam donanımhaber; E8i modlayarak mesajlaşmada smiley kullanmak mümkün müdür? sonylerdeki gibi? ve modlamayı önerir misiniz bariz bir fark oluyor mu pek oynayasım yok telefonla bıktım birazcık hazır kullanmak istiyorum
cevap gelir mi acep
Smiley falan gelmiyor.
Modlayınca bir dolu ıvır zıvır geliyor. Asla 1-2 kereden fazla kullanılmayacak işlevler. Yalnız cihaz hızlanıyor overclock yapılabiliyor. Görsel olarak menüye duvarkağıdfı konabiliyor. Menü yazı karakterleri değiştirilebiliyor falan. Birde samsunglarda bulunan hırsız programı geliyor.
Denemek için yeni yazılım yüklenebilir. Yoksa aman aman bir durum yok.
teşekkürler cevap için böyle kullanayım bakayım yavaş hissedersem modlarım artık.
Şöyle güzel bir Motorola ringtone yaptım, çok havalı oldu, beğeneceğinizi umuyorum.
arkadaşlar burdaki temayı nasıl yüklicem. winrar ı açınca içinde birsürü dosya var anlayamadım ?
nası telefon bu önerirmisiniz ekranı küçük geldi bana sanki
quote:
Orijinalden alıntı: dmltnman
Bir de bazen uzun mesajlar yarım geliyor telefonuma yani tek mesajlık kısmı geliyor. Sebebi ne olabilir?
+
bu titreşimden sadece ben mi şikayetçiyim
titreşimin asıl sebebi tuşları hissetmektir mesela telefon kapalıyken bas tuşa birde açıkken bas gerçekten adamlar olmayan tuşu varmış gibi hissettirmiş
beyler bu telefonu almayı düşünüyorum çokmu büyük önerirmisiniz büyüklük konusunda kaygılarım var ekranda küçük gibi bi yorum yapın yau
bence normal boyutta zaten karizmasını görünce büyüklüğünü takmazsın bile görenler o nedir öle diyor o ilgi çok hoşuma gidiyor vallah
bende bugün dartyden aldım arkadaşlar , telefon güzel gerçekten.
sitesinde bluetooth kulaklık hediye felan diyor bana öyle bişey vermediler , bilgisi olan varmı ?
quote:
Orijinalden alıntı: admiral9999
bende bugün dartyden aldım arkadaşlar , telefon güzel gerçekten.
sitesinde bluetooth kulaklık hediye felan diyor bana öyle bişey vermediler , bilgisi olan varmı ?
evet hediye hocam git al hemen.
quote:
Orijinalden alıntı: musacux
e8i modlamaya başlayacağım ne önerirsiniz? ve bu tuşların titreşimi kapanıyor mu biliyor musunuz? bir günde bitiyor sarjım