Şimdi Ara

||| MOTO ROKR E8 - FIRST CLASS MULTIMEDIA (LINUX - 500MHz - CT) ||| (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
597
Cevap
1
Favori
49.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cihazı kapat. kapağı boydan boya 3 e ayır. o 3 bölgelere bir sert cisimle tık tık tık diye 3 er kere vur. öbür tarafada aynısını yap. öyle dene. açılmazsa aldığın yere geri götür.
  • Açılması lazım.ben de ilk kapağı kapattığımda açılmayacak gibi olmuştu ama hassas ve inceden kuvvet verince açıldı.Düğme falan olsaymış iyiymiş.Geçmiş olsun,inş. halledersin mağazaya gitmene gerek kalmaz.
  • Arkadaşlar bende yine Fax istediler gönderdiğim okunmuyormuş yine faxlayın dediler faxladım.
    Salı elinizde olur dediler.
    Bizim kredi kartına ismimizi yannış yazmışlar. ''M'' le başlıyordu ''N'' YAzmışlar.kimlikte baş harfim M kredi kartında N Bir sorun olur mu???
  • arkadaşlar bu telefonu modlayarak mesajlarda smiley kullanabilir miyim bilgisi olan var mı? sonyden çok alışmıştım ve modlayınca ne fark oluyor gerek var mı dersiniz?
  • modlayınca garanti gidiyor mu???
  • quote:

Orijinalden alıntı: lewel123

Arkadaşlar bende yine Fax istediler gönderdiğim okunmuyormuş yine faxlayın dediler faxladım.
    Salı elinizde olur dediler.
    Bizim kredi kartına ismimizi yannış yazmışlar. ''M'' le başlıyordu ''N'' YAzmışlar.kimlikte baş harfim M kredi kartında N Bir sorun olur mu???

ya sen bunlarla ne uğraşıosun anlamadım ki.

al 200 e burdan birinden çoktan elindeydi. modlayınca garanti gider evet.
  • arkadaşlar ön taraf parmak izi içinde kalmıyor mu? birşey kullanıyor musunuz?
  • Ekranın ışığı hiç sönmüyor. Aradım ama bunu nasıl kapatacağımı bulamadım. Cevabını bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dmltnman

Ekranın ışığı hiç sönmüyor. Aradım ama bunu nasıl kapatacağımı bulamadım. Cevabını bilen var mı?

ekran ışığını söndürmen için tuşları kilitlemen lazım. Ayrıca ekran koruyucu aktifse ondan da sönmez
  • Ekran koruyucuyu biri açmış sonradan kapatmıştım ama ekran ışığı sönmüyordu. Teli kapatıp açtıktan sonra sorun çözüldü.

Bir de bazen uzun mesajlar yarım geliyor telefonuma yani tek mesajlık kısmı geliyor. Sebebi ne olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dmltnman -- 6 Eylül 2010; 16:44:55 >
  • selam donanımhaber;
    E8i modlayarak mesajlaşmada smiley kullanmak mümkün müdür? sonylerdeki gibi? ve modlamayı önerir misiniz bariz bir fark oluyor mu pek oynayasım yok telefonla bıktım birazcık hazır kullanmak istiyorum
  • Arkadaşlar Bugün bir olay oldu.Ve sitede Durum ödendi yazıyor.
    Ürün Sipariş No Sevk Edilen Adet Durum
    E8 BLACK 1 Sipariş Hazırlanıyor
    H375 1 Sipariş Hazırlanıyor
    yazıyor Acaba yarın gelir mi? 1 haftadır bekliyom:..
  • Dün bana böyle bir mesaj geldi......
    Merhaba, W022965 No'lu siparişiniz gönderilmiştir. Siparişinizin teslim alırken, ürün paketini kargo yetkilisi önünde açıp kontrol ediniz. Eğer üründe herhangi bir zarar varsa kargo firmasına tutanak tutturarak ürünü teslim almayınız. Ürün teslim alındıktan sonra kargo firmasının görevini tam olarak yerine getirdiğini kabul etmiş, itiraz hakkınızı kaybetmiş olursunuz. Teslimat tarihi, ürününüzün türüne ve teslimat adresine göre belirlenmektedir; İstanbul içine yapılan teslimatlarda; Sipariş etmiş olduğunuz ürün klima, çamaşır makinesi vb. gibi kurulum gerektiriyorsa; teslimat tarafımızca ya da anlaşmalı olduğumuz firmalar ile yapılmaktadır. Teslimat tarihinin belirlenmesi için Müşteri Hizmetleri departmanımız tarafınızla bağlantıya geçecektir. Eğer ürününüz cep telefonu, laptop vb. gibi kurulum gerektirmiyorsa, siparişiniz 1 iş günü içerisinde teslim edilecektir. İstanbul dışına yapılan teslimatlarda; Siparişiniz 3 iş günü içerisinde teslim edilecektir. Keyifli alışverişler dileriz, DARTY Kesa Turkey Limited Tel. +90 (212) 248 88 00 Urlwww.darty.com.tr eMail info@darty.com.tr

Acaba bugün telefon elimde olur mu????

• dostum sence burası darty müşteri hizmetleri veya kargo takibi yapacağın biyere benziyor mu?

bu işlerini kargo takip numarası ile telefonla halletsen diyorum iki konuyada bu tür gereksiz mesajlar atıp duruyorsunda
  • Kargom geldi :D
  • Arkadaşlar bu ürünün ilk sarjı kaç saat kalmalı........Yardım lütfen çok acill....
  • quote:

Orijinalden alıntı: lewel123

Arkadaşlar bu ürünün ilk sarjı kaç saat kalmalı........Yardım lütfen çok acill....

şarja tak bitince çıkar bu kadar. Boşuna 16 saat falan bekletme şarjda onlar eskidendi.
  • bide benim bluetoot da şarj aletide çıktı forumda bazıları yazmış çıkmıyo mıkmıyo diye.....Yoksa benim sansımmmı ?
  • Benim kulaklılakla da geldi şarj aleti. Zaten standart mini usb. Çok rahat bulunabilecek bir şarj aleti.
  • Ayrıca telefonun sesini yülkseltmek isteyen müzik çalardan ayarla ya girsin oradan ekolayzer : Reggae yapsın...Ses baya bi artıyo
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.