Şimdi Ara

||| MOTO ROKR E8 - FIRST CLASS MULTIMEDIA (LINUX - 500MHz - CT) ||| (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
597
Cevap
1
Favori
49.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün telefonu darty ye iade ettim. Çünkü dün geceden beri gerçekten sinir etti beni telefon. Bazı menü geçişlerde çok takılıyor telefon. Bazen müziğin bile çalması 5-6 saniyeyi buluyor. Darty deki adamlara gösterdim onlar da hak verdiler bana.

Motorola konusunda yine sıkıntı yaşamak beni üzdü açıkçası, madem sıfır telefon alıyorum biraz adam gibi çalışsın. Ben niye sıfır aldığım bir telefonu modlamak zorunda kalayım ki?.

Ama o görünüş, o stil, o kaliteyi hiç bi telefonda görmedim doğrusu. Yanına yüz tane telefon koysanız babalar gibi ben burdayım diyor.
  • @stark Bende sıfır gibi zn5 satıyorum ilgilenirsen link
  • sioux keşke daha önce söyleseydin zn5 sattığını ben e8 için sabah sipariş verdim dartye.eğer düşünürsen takasa girebiliriz zn5 herzaman tek geçerim
  • eheheh ikinci e8 i almana gerek yoktu ya model yükseltmen yerinde olurdu bence ama neyse almışsın hayırlı olsun
  • diğer e8 zaten ikincieldi bir gün kullandım ve çok hoşuma gitti onun için aldım tekrar yarın elimde olur herhalde.telefon geldiğnde sen bana mod konusunda yardımcı ol şu anda en stabil fw hangisi ,hangisini modlayalım
  • @sioux

murat niye satıyorsun Zn5'i? beğenmedin mi?
  • Fuego model değiştirdim o yüzden zulada tutmayı düşünmüyorum da değil şekil alet ya...

• sioux telefonu bugün aldım şu modlama işini bana bi anlatsana gene yanlış yapmayalım
  • bide benim bilgisayarda wındows 7 yüklü ve 64 bit bunlara uygun programalrımı yüklemem gerekiyor. en stabil fw hangisi acaba e8 için
  • 1-motorola drivers ı kur
    2-rsd lite en üst versiyonu kur
    3-e8 i modem moda al
    4-rsd lite da connected yazısı göründüğüne emin ol

geçenlerde buraya elyssium firmware yazmışım sildim sonra meğer v8 içinmiş e8 o kadar uzun zaman oldu ki hatırlamıyorum en iyisi hangisi. biraz bakınman gerekecek. no rsa olayını yukarda yazdım biliyorsun zaten.
  • sioux sen ginede şu norsa olayınıda anlat geçen telefon norsa flashlarken çöktü zaten.bu telefonun kamerası çok kötü resimler iğrenç e6 bundan kat kat iyi fotoğraflar çekiyordu acaba buda flaslayınca düzelirmi. jar dosyalarındada hata veriyor
  • pili fulle
    cihazı boot mod da aç
    orda boot versiyonunu göreceksin.06.a3 falan gibi
    onun bire bir aynı versiyon no rsa sını bulduğuna emin ol. onu yükle
    Sonra istediğin FW i yüklersin
    black diamond en iyisi diye hatırladım.

ölmüş cihazın içinde
    cihazın pilini çıkar
    rsd lite ı aç
    pilsiz ölmüş cihazı usb den tak
    * ve # ye bas
    basarken pili cihaza ittir.
    rsd cihazı tanırsa yırttın
  • bu arada rsd 4.5.7 yi indir win 7 için.
  • sioux mod işini hallettim.z mod diye bi fw attım.sorun çıkmadı ama medya player yükledim sonra bi iki video convertledim mp4 formatında 320 ye 240 çözünürlükte ama telefon hiç birini açmadı.ses var görüntü yokneden acaba
  • selam arkadaşlar.z6 kullanıcısıyım.dartyde rokr e8 299tlye düştü.z6da 3.5mm kulaklıkla müzik dinleyememekten ve radyo olmayışından şikayetçiyim.eski e2mi bile özlüyorum bazen.e8 ilk çıktığından beri çok beğendiğim bir telefon ama bu fiyat daha da düşer gibime geliyor ne dersiniz?ayrıca 300-400tl gibi paralara nokianın daha fazla özellikli,daha büyük ekranlı müzik telefonları var.siz ne dersiniz bu konuda?düşer mi bu fiyat yoksa dartyde de tükenip telefonun sıfırını bulmak mümkün olmaz mı?
  • Bence e8 in fiyatını düşürürler ki düşürmeleri lazım. Müzik performansı olarak 5800 ile kıyasladım maalesef sonuç çok da iyi değildi. Üzerinde orjinal fw vardı. Hal belki modlansa biraz adama benzeyebilir.

Menü geçişlerinden ve anlık donmalardan hiç bahsetmiyorum bile. Kesinlikle 299 TL edecek bir telefon değil ama 199 a düşsün sırf şekil diye yanıma alırım o ayrı
  • arkadaşlar bu e8 i alayımmı şuan fiyatı 299tl.
  • alınabilir. fiyatı düşse bile uzun zaman alır. 2 senede, 600 den düştü bu fiyata
  • Selamunaleykum Arkadaşlar cok kaliteli hoparlör sesi olan ve güzel foto çeken bir telefon arıyorum.Bu telefonu önerir misiniz? Veya öneriniz ne olur? Sağolun.
  • haydi bakalım Dartyden aldım bende henüz elime geçmedi ve dokunmadım bile telefona, her zamanki gibi donanımhaberi okuyup aldım:) herkes karizmasından güzelliğinden bahsediyor:). bayadır bıktım telefonlara flash atmaktan modlamaktan. normal haliyle rahatsız olmadan kullanmak istiyordum sanrım tam isabet oldu. Yalnız bu donmalar iadeler fln kafamı karıştırdı. müzik çok dinlemem sanırım mesaj ve konuşma ara sıra da video sorun çıkardı mı bunlarda?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.