maalesef,firma motoroladan çıkmış,gelmeside mümkün değil diyor,hatta e8 in üretimide durdu dedi artık
böylece bizim motorola sevdamızda başlamadan bitmiş oldu
üretimi durmadı. böyle satıcılar; ne sattıklarını bilmedikleri gibi, markaları ve modellerini de netten araştırma zahmetine katlanmadan yanlış yönlendirme konusunda da gayet başarılılar...
Arkadaşlar telefonu çok sessiz bi ortamda tuş kilidi açık ekran ve tuş ışıklarıparlakken sessiz bir ortamda arka hoparlörünü kulağınıza tutun ufak bir cızırtı hissediliyor sonra tuş kilidini kapayın tüm ışıklar sönsün ses gidiyor sizlerdekilerde böylemi bir denermisiniz.
Media Markt İzmir de deneme fırsatım olmuştu bu cihazı.Daha önce e2 kullanmış birisi olarak bu cihazda da yavaşlık olduğunu ancak modlanmadan kesinlikle karar verilmemesi gerektiğini düşünenlerdenim.
En kötü yanı mp3 menüsüne girmek için 1 saat uğraşıp,bluetooth la mp3 atıp,1 saat de mp3 ü açmasını bekledikten sonra çok kısık bir hoparlör sesi ile karşılaşmaktı.Özellikle de yanımdaki arkadaşlarımın sabırsızca "nasıl çıkacak acaba" bakışlarından sonra utandırdı diyebilirim
Merhaba bana bu tlf amerika dan hediye geldi fakat sistem yüklemem gerekiyormuş gerekli programa nasıl ulaşabilirim yardımcı olan olursa sevinirim ?
quote:
Orijinalden alıntı: akustik_gitar
Merhaba bana bu tlf amerika dan hediye geldi fakat sistem yüklemem gerekiyormuş gerekli programa nasıl ulaşabilirim yardımcı olan olursa sevinirim ?
selam dostum satmayı düşünürsen pm atabilirsin .
quote:
Orijinalden alıntı: akustik_gitar
adresinden ulaşabilirsin. E8 canavar bir cihazdır...
Arkadaşlar şuan e2 kullanıyorum ama yavaşlığı beni deli ediyor.e8 hoşuma gitti.kusura bakmayın fazla araştıracak vaktim olmadı bu telefonun şuan en ucuz fiyatı ne kadar acaba ? Birde telefon ne kadar seri ?
quote:
Orijinalden alıntı: serdal yenin
Arkadaşlar şuan e2 kullanıyorum ama yavaşlığı beni deli ediyor.e8 hoşuma gitti.kusura bakmayın fazla araştıracak vaktim olmadı bu telefonun şuan en ucuz fiyatı ne kadar acaba ? Birde telefon ne kadar seri ?
e2 bunun yanında at arabası kalır. E serisinin her modelini kullandığım için kesin konuşabiliyorum...
e2, e6, e8, ve66
Haklısın. Zaten e2 gidici şuan vasiyetini yazıyor :) iyi bir kulaklıkla e8 almayı düşünüyorum. Bu arada e8'de de e2 kadar yazılım desteği varmı? Zm player'la text editör olsa yeter :)
e8'in ses cipinin markasını bilen var mı?
Arkadaşlar Vatan da harbiden 300 TL niye bu kadar ucuz sizce birde o siteden alışveriş yapan varmı Çakala Gelmeyelim..
Vatan Computer Türkiye'nin en bilindik ve en büyük mağazalarındandır. Bir sorun çıkmaz merak etme.
E8 buldum geçen tezgahta tel satan birinde. 170dedi. isteyen varsa alıp gönderebilirim.. bu arada çok temiz siyah E2 satıyorum 75liraya vericem.ilanımda var imzamdan dükkanıma bakabilirsiniz
quote:
Haklısın. Zaten e2 gidici şuan vasiyetini yazıyor :) iyi bir kulaklıkla e8 almayı düşünüyorum. Bu arada e8'de de e2 kadar yazılım desteği varmı? Zm player'la text editör olsa yeter :)
hepsi mevcut
Programlar varsa çok iyi olur benim için @El Fuego ilgin için teşekkür ederim :) @metintekin bulduğun e8 ikinci el mi?
bugün bir sürü yere baktım. fiyat olarak vatan gayet uygun. n73ün yanına 6630un yerine aldık bakalım. 6630 gibi sağlam telefon çıkar inşallah. Linux ile bakalım neler yapabileceğiz. Özellikle programlar konusunda endişeliyim biraz. 6630 ile program konusunda sıkıntım yoktu.
quote:
Orijinalden alıntı: SPETNAS
bugün bir sürü yere baktım. fiyat olarak vatan gayet uygun. n73ün yanına 6630un yerine aldık bakalım. 6630 gibi sağlam telefon çıkar inşallah. Linux ile bakalım neler yapabileceğiz. Özellikle programlar konusunda endişeliyim biraz. 6630 ile program konusunda sıkıntım yoktu.
teşekkür ederim. Motorola, 6 sigma kalitesinde (neredeyse sıfır hata) üretim yapan bir marka. kalitesine güveniyorum. program konusunda da tatmin ederse seçimim konusunda hiç endişem kalmayacak. sağda solda s60 telefonlar için tonlarca yazılım var. çok işime de yarıyorlar. Linux için de bulabilirim umarım. Olmazsa iş başa düşecek
quote:
Programlar varsa çok iyi olur benim için @El Fuego ilgin için teşekkür ederim :) @metintekin bulduğun e8 ikinci el mi?
evet 2.eldi
@metintekin telefonun durumu nasıl peki(ciddi derecede çizik, boya atması veya hasar var mı?) ve aksesuarları tam mı?