Şimdi Ara

||| MOTO ROKR E8 - FIRST CLASS MULTIMEDIA (LINUX - 500MHz - CT) ||| (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
597
Cevap
1
Favori
49.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bi rehber hazırlayabilecek yok mu e8'e?hangi fw yüklemeliyiz bi el atın motorola üstadları
  • ingilizcem olmadığı için çözemiyorum indirdiğimiz flası direk atıcaz mı ?rsa kill yazıyo no rsa yazıyo bi açıklayıverin arkadaslar.
  • herkeze selam arkadaşlar...

motorola e8 ile sorun yaşamaya başladım telefon kilitleniyor kendi kendine. arada uyarı veriyor hafıza dolu diye ki hafıza bom boş...

servise gitmeden çözme imkanım var mıdır yoksa gidicem işten izin alıp?
  • yaa arkadaşlar e8 i mobil modem olarak kullanabiliyozmu mumkünse yazarmısınızz..
  • Ölü doğmuş bir model,
    Neden bu kadar güzel bir tasarım ve donanıma sahip bir cihaza
    2.0 inç ekran koyarlar anlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: motomurat

http://www.sahibinden.com/motorola_e8-46WQQaXQQ17105919WQQpXQQdisplayitem burda nedemek istiyorlar?

toptan satıyorlar orda ben mesajlaştım adamla perakende satışı yok zaten ilanda da yazıyo
    yani toptan olarak satacak bir kişi arıyor zat-ı muhterem
  • quote:

Orijinalden alıntı: özgür5353

Ölü doğmuş bir model,
    Neden bu kadar güzel bir tasarım ve donanıma sahip bir cihaza
    2.0 inç ekran koyarlar anlamıyorum.

kaç koyacaklardı ?
  • Arkadaşlar E6 kullanırken müzik kısmına klasör klasör attığım mpler klasörlerin isim sırasına göre dizilirdi.Örneğin önce a klasörüne koyduğum şarkılar gelirdi ardından b klasöründekiler.Fakat E8 de klasörlerin ismi ne olursa olsun içindeki şarkıları karışık olarak sıralıyor.Buda parça listesi yaparken işimi çok zorlaştırıyor.Parça listelerini direk istediğimiz klasörü ekleyerek oluşturabileceğimiz bir yöntem yok mu? Çok karışık oldu böyle yazınca ama,anlayıp yardımcı olabilen olursa sevinirim,teşekkür ederim.
  • arkadaşlar e8 en fazla kaç gb kart destekliyo 8 destekliyo mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain89

arkadaşlar e8 en fazla kaç gb kart destekliyo 8 destekliyo mu acaba?

Ben 8 le kullanıyorum hocam bir sorun yaşamadım

quote:

Orijinalden alıntı: wotn

Arkadaşlar E6 kullanırken müzik kısmına klasör klasör attığım mpler klasörlerin isim sırasına göre dizilirdi.Örneğin önce a klasörüne koyduğum şarkılar gelirdi ardından b klasöründekiler.Fakat E8 de klasörlerin ismi ne olursa olsun içindeki şarkıları karışık olarak sıralıyor.Buda parça listesi yaparken işimi çok zorlaştırıyor.Parça listelerini direk istediğimiz klasörü ekleyerek oluşturabileceğimiz bir yöntem yok mu? Çok karışık oldu böyle yazınca ama,anlayıp yardımcı olabilen olursa sevinirim,teşekkür ederim.

Yada arkadaşlar iyi bir müzikçalar programı var mı bildiğiniz bu sorunu yaşatmayacak.İnternette pek E8 için program bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wotn -- 9 Ekim 2009; 22:21:21 >

• lütfen yardım edin E8 modeli kullanıyorum mesajlarda kayıt edilen kelimeleri çok hızlı bir şekilde telefon unutuyor hafızasından siliyor daha önce v8 de kullanmıştım ondada aynı problem vardı bunun bir çözümü yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: peach

lütfen yardım edin E8 modeli kullanıyorum mesajlarda kayıt edilen kelimeleri çok hızlı bir şekilde telefon unutuyor hafızasından siliyor daha önce v8 de kullanmıştım ondada aynı problem vardı bunun bir çözümü yokmu

ayarlar/text entry/dictionary-off konumda kalsın
  • zorunlu olarak da olsa e6 dan e8 e geçtim. görürünüm olarak güzel bi telefom ve e6 dan gözle görülür derece hızlı. youtube dosyaları tıkır tıkır gidiyor.yanlız ses kalitesi olarak ve radio kalitesi olarak e6 kdar iyi değil gibi geldi bana.genel olarak pek eksiği yok.
  • Merhaba,

Motorola E8 az da olsa inceleme fırsatım oldu, ancak kulaklık ses seviyesi düşük gibi benim açımdan, buna bir çare var mı ? Yazılanları okuduğumda sesin şiddetiyle ilgili yorumları göremedim, sadece sesin kaliteli olduğu söyleniyor.

Bunun dışında, video oynatım başarısı ve desteklediği codecler nelerdir. Uzun süredir kullanıpta sorun yaşamayanlar var mı :), ve kapaklarında soyulmalar v.s. ?

Teşekkürler.
  • ben 700mb lik divx filmleri ve 350 mb lik dizleri(özellikle House m.d.,scrubs) dosyayı müdahele etmeden oynatıyor.yanlız youtube dosyaları biraz daha yavaş yada takılır gibi.ses e gelince kalite b kulaklık kullanırsan sorun yok.akg,sennheisser,koss, yada westone nin kulakiçi kulaklıkları herkesi mutlu edecektir.Radyoda RDS varmış. ben kullanmaya başladıktan sonra öğrendim.bir gün ekranda kocaman METRO FM yazısını görence şaşırmıştım.bir çok ugulamada da mevcut. bildiğimiz FPS quake II yi tıkır tıkır gidiyor. ben bile şaştım.en son tuş kilidi iphone gibi scroll a sürterek açılır hale gelmiş süper olmuş.bukdar şeyi görüce bu telefon bu ekrana sırmıyor.sanki "çıkarın beni burdan" diya bağırıryor gibi geliyor bana.
    Case gelince..arka kapak açık soyulur gibi geliyor bana.ama ön yüz çok iyi.çzilsede belli etmez.zate ışıkları önünce şık görünüyor.anlıncan arka kapak hariç gayet iyi.8 gb micro sd yi sorunsuz çalıştırıyor. 3 haftalık deneyim im bunlar.
    Sorun olarak ciddi bişi yaşamadım.Yanlız bir defa şarjı bitince şarj aletini taktığım halde şarj etmemeişti kedini. sonra nasıl old hatırlamıyorum.

• Yurt dışından getirttirmeyi düşünüyorum ne kadara kayıt ı yaptırırılır burada birde Türkiye de ben hiç göremedim yani çok telefoncu baktım bulamadım ist.Anadolu yakasındayım fiyatlar ortalama nedir sıfırda iyi çalışmalar...
  • Arkadaşlar bu usb kablosunu ve şarj kablousunu takıp çıkarırken çok zor oluyor tırnakları takılıyor bi pim felan yokmu takıp çıkarırken basmak için kolay girsin çıksın die yeni aldım da
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr.ferhat

Merhaba,

Motorola E8 az da olsa inceleme fırsatım oldu, ancak kulaklık ses seviyesi düşük gibi benim açımdan, buna bir çare var mı ? Yazılanları okuduğumda sesin şiddetiyle ilgili yorumları göremedim, sadece sesin kaliteli olduğu söyleniyor.

Bunun dışında, video oynatım başarısı ve desteklediği codecler nelerdir. Uzun süredir kullanıpta sorun yaşamayanlar var mı :), ve kapaklarında soyulmalar v.s. ?

Teşekkürler.

ses şiddetini kulak içine yerleşen bir kulaklıok ile halledeilebilir. codec ler için web sitesine bakabilirsiniz.
  • arkadaşlar merhaba

şu ana kadar samsung,nokia,sony teller kullandım hep,motorola em30 u gördüm, kasası e8 le aynı,bayağı hoşuma gitti,em30 la e8 arasındaki farklar nelerdir.em30 da linuxmudur acaba,em30 u tavsiye edermisiniz,bu arada fiyatta 400 ün üzerinde em30 un,motorola neden bu kadar pahalı,,3g yok,2 mp kamera, flash yok, ama fiyat çok pahalı değilmi?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.