Şimdi Ara

||| MOTO ROKR E8 - FIRST CLASS MULTIMEDIA (LINUX - 500MHz - CT) ||| (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
597
Cevap
1
Favori
49.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • em30 ile e8 aynı cihazdır ikiside rokr serisi cihazlar fakat em30 da touch scroll özelliği yoktur, ki bu bence önemli bir özellik. Ayrıca sıfır yeni alınmış bir e8 in karizmasını henüz yakalayabilmiş bir ürün yok.
    e8 öneririm. e8 de güzel modlanan bir cihazdır ve bence "a collectors item" dir yani koleksiyon değeri vardır.

evet fiyatları günümüz gerçeklerinin ötesinde pahalı. ama yapacak bişey yok bunu biz düşünecek değiliz, motorola abd merkezinden kafaya bir odun yemedikçe bu iş böyle gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 20 Aralık 2009; 8:02:51 >
  • E8 tarz ve ayarında başka markaların sunabilecekleri bir seçenek bile yok. fiyat yüksek denebilir ama kamera gibi sıradan özellikleri saymazsak diğer tüm özellikleri için bile her zaman alınbilecek en iyi 3-5 cihazın rasındadır...
  • nedendir amerika fiyatı 100 120$ olan telefon burda 400$ ? yukarıda bir arkadaş hangi fw yi yükleyelim diye sormuş. ben blackdiamond superb final i kullanıyorum. oldukça zengin menuye sahip ve stabil sayılır. bence e8 in tuştakımında kullandığı teknoloji bile yeter.modlanabilir olması szin telefondan sıkmadan çok uzun süre kullanılabilir yapıyor.mp3 player için RockBox ı kullanabilirsiniz.kitap okumak için fbreader kullanabilirsiniz.fakat sadece *.rtf dosyalarını açıyor.tuşkilidi için mutlaka rokrlock programıı kullanın.
  • + bir de telefon çalınırsa hırsız gammazlayıcı programı da var
  • quote:

Orijinalden alıntı: macig

nedendir amerika fiyatı 100 120$ olan telefon burda 400$ ? yukarıda bir arkadaş hangi fw yi yükleyelim diye sormuş. ben blackdiamond superb final i kullanıyorum. oldukça zengin menuye sahip ve stabil sayılır. bence e8 in tuştakımında kullandığı teknoloji bile yeter.modlanabilir olması szin telefondan sıkmadan çok uzun süre kullanılabilir yapıyor**** player için RockBox ı kullanabilirsiniz.kitap okumak için fbreader kullanabilirsiniz.fakat sadece *.rtf dosyalarını açıyor.tuşkilidi için mutlaka rokrlock programıı kullanın.

kontratlı fiyatı olmasın o? araştırmadım...
  • yok hocam. unlocked. hatta geçen ebayda sıfır bt kulaklık ile beraber 120$ fiyat görmüştüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macig -- 20 Aralık 2009; 16:32:50 >
  • geçen sene 445 e almıştım. bu sene 645 lira. 14 ay içerisinde bu kadar fiyatı artan tek modeldir herhalde. tüm markaların fiyatları gerilerken, E8 şahlandı. anlamak güç
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioux

em30 ile e8 aynı cihazdır ikiside rokr serisi cihazlar fakat em30 da touch scroll özelliği yoktur, ki bu bence önemli bir özellik. Ayrıca sıfır yeni alınmış bir e8 in karizmasını henüz yakalayabilmiş bir ürün yok.
    e8 öneririm. e8 de güzel modlanan bir cihazdır ve bence "a collectors item" dir yani koleksiyon değeri vardır.

evet fiyatları günümüz gerçeklerinin ötesinde pahalı. ama yapacak bişey yok bunu biz düşünecek değiliz, motorola abd merkezinden kafaya bir odun yemedikçe bu iş böyle gider.

en ucuz e8 520 lira ama,bu arada touch scroll benim için çokta önemli değil,ikiside aynı cihazdır derken em30 da linuxmudur acaba..işlemci bilgilerini vs.bulamadım bir türlü em30 un..ben hiç moto kullanmadım ama bu em30 ve e8 serisini gördükten sonra zaten, telefonda kullanmamışım diyorum artıkumarım yanılmam..bu arada em30 larda kulaklık görüşme sesleri nasıl,yeterlimi acaba,bu konularda bilgi verirmisiniz,yahu telf Amerikada 200 dolar burada 300 dolar olacak iş değilbu mantıkla insanlar nasıl moto kullanabilsinler ki

• quote:

Orijinalden alıntı: volcano1988

Yurt dışından getirttirmeyi düşünüyorum ne kadara kayıt ı yaptırırılır burada birde Türkiye de ben hiç göremedim yani çok telefoncu baktım bulamadım ist.Anadolu yakasındayım fiyatlar ortalama nedir sıfırda iyi çalışmalar...

ebaydan telefon getirilemiyormuş diye duydum,gümrükten dönüyormuş direk,sağolsun devletimiz, vatandaşına kazığı burdan satın alarak yemesi için her türlü imkanı sağlıyor..

buna rağmen ebaydan telefon getirtilebiliyormu onu bilmiyorum

• linux elbette. bu cihazlarda Crystal Talk denen, sadece yeni nesil Moto'lara mahsusve diğr markaların hiçbirinde bulunmayan, benzersiz bir netleme özelliği var. yanınd dinamitle bir binayı havaya uçursalar bile karşı taraf sesini çok net duyabiliyor

işlemcisi de, E8 gibi 500 mhz olmalı. sorun çıkarmaz bence...ve gayet sıkı modlanabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Fuego -- 20 Aralık 2009; 18:39:18 >
  • Bu usb kablosu çok zor çıkıyor bir gün elime sokettte gelecek diye korkuyorum sizdede böylemi tırnakları indirecek bir düğme olmalıydı bence çok zor çıkarıyorum usb kablosunu telden.
  • kablo kopar soket kopmaz merak etme bizimkide sıkı.Evt ebaydan gelmiyor.sakın denemeyin. o tarafa giden birine sipariş verin. Bende az kldı milestone getiriyodum. direkten döndü
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

en ucuz e8 520 lira ama,bu arada touch scroll benim için çokta önemli değil,ikiside aynı cihazdır derken em30 da linuxmudur acaba..işlemci bilgilerini vs.bulamadım bir türlü em30 un..ben hiç moto kullanmadım ama bu em30 ve e8 serisini gördükten sonra zaten, telefonda kullanmamışım diyorum artıkumarım yanılmam..bu arada em30 larda kulaklık görüşme sesleri nasıl,yeterlimi acaba,bu konularda bilgi verirmisiniz,yahu telf Amerikada 200 dolar burada 300 dolar olacak iş değilbu mantıkla insanlar nasıl moto kullanabilsinler ki

e8 in sıfırını çok rahat 100$ a alırsın o sorun değil ama getirtmek yasak o yüzden farazi konuşmaya gerek yok. burda 550 ytl mediamarktda 480 ytl. bence ederi 320 ytl civarıdır

Aynen dostum motorola cep telefonu kullanmadıysan cihaz kullanmış sayılmazsın, sanırım tipi için almayı düşünüyosun em30 u. scroll önemli değilse, aldığın zaman modlamada yardımcı oluruz link bazında, birde s9 kulaklık çaktın mı üstüne havandan geçilmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: sioux

quote:

e8 in sıfırını çok rahat 100$ a alırsın o sorun değil ama getirtmek yasak o yüzden farazi konuşmaya gerek yok. burda 550 ytl mediamarktda 480 ytl. bence ederi 320 ytl civarıdır

Aynen dostum motorola cep telefonu kullanmadıysan cihaz kullanmış sayılmazsın, sanırım tipi için almayı düşünüyosun em30 u. scroll önemli değilse, aldığın zaman modlamada yardımcı oluruz link bazında, birde s9 kulaklık çaktın mı üstüne havandan geçilmez.

evet em30 düşünüyorum tipi ve kullandığı işletim sistemi linux herhalde çok hoşuma gitti,ilk izlenimim..mediamarktta em30 fiyatı nedir peki,bilginiz varmı?
    şu işe bakın ya 100 dolara alacağınız telefon burada 300 dolar,yazıklar olsun böyle sistemede,düzenede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 21 Aralık 2009; 10:59:29 >

• Geçen hafta e398 imi flashlar iken susturdum eskiden çok kez kurtarmıştım ama bu kez olmadı telefon almam gerekti çok araştırdım yine motorola alıcaktım ve e8 i seçtim e398 gibi müzik telefonuydu fiyat araştırırken çok yere sordum neden motorola deyip dalga geçenler bile oldu başka markalar önerdiler modeller hiç birisi e8in karizmasını yansıtmıyordu çok yere sordum vatanda buldum 580 lira civarı sonra karşıda mobiltel de onlarda 600 civarı fiyat çektiler başkada biyerde bulamadım capitolde dolaşırken hiç ümitsiz turkcell e girdim ve sorduğumda bi tane vardı deyip baktılar bulamadılar belki deyip diğer gün gittim ve e8 elimdeydi birde kampanyaya sokmuşlar 199 liraya aldım son 1 tane kalmıştı.Böyle şanslı bi fiyata aldık.Arayan arkadaşlar bi sorsunlar oraya belki yine gelmiştir ellerine.Saygılar...
  • 199 a e8 mi,doğrumu bu okuduğum yahu
  • quote:

199 a e8 mi,doğrumu bu okuduğum yahu

evet telefon bu arayın sorn arkadaşlar son 1 tane kalmıştı geçen hafta aldım belki tekrar gelmiştir.
    Telefon : 0 216 - 651 21 00 capitol deki turkcell extra da
  • maalesef,firma motoroladan çıkmış,gelmeside mümkün değil diyor,hatta e8 in üretimide durdu dedi artık

böylece bizim motorola sevdamızda başlamadan bitmiş oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 22 Aralık 2009; 16:38:56 >
  • vay be.ucuzlayınca alırım diyordum e8i,demek bitti gitti.Rokr z6'mdan memnunum ama kulaklığım yok.s9 falan da çok pahalı geliyor.
  • BENDE E8,İMİ BOZMUŞTUM ŞARZ ALETİ BOZULUNCA KABLOSUNU KESİP ADAPTÖRE TAKARKEN KISA DEVRE YAPTIRIPTA YAKMIŞTIM :) YENİSİ GELDİ KUTU DEĞİŞİMİ YAPILDI HİÇ KULLANMADIM CİHAZIM SATILIK İSTEYENLER 0554,902,46,70 VADOFONE NUMARAMDAN ULAŞABİLİRLER...ESKİŞEHİRDEN OLURSA SEVİNİRİM AMA KARGO İLE YOLLAMA İMKANIMDA VAR....
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.