Şimdi Ara

||| MOTO ROKR E8 - FIRST CLASS MULTIMEDIA (LINUX - 500MHz - CT) ||| (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
597
Cevap
1
Favori
49.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şarj aletiyle vericem demişti. 2.el normal bi cihazdı ufak tefek çizikler vardı. isteyen varsa 5lirada yol parası olarak 175hesabıma yatırır aynı gün kargoya veririm
  • Hiç ekranın yatay olması sizi rahatsız ediyor mu?
  • Bu telefonu iade etmek zorunda kaldım. java uygulamaları yüklenmiyordu ve hafıza kartı bozuktu ama bana 1. sınıf 1 telefon kullandığımı hissettirdi. üstüne yaklaşık 200tl daha koyup Nokia 5800 xpress music aldım.

Bir müzik telefonu olarak motorolayı daha üstün buldum. özellikle kendi hoparlörleri sesi oldukça gerçekçi bir şekilde veriyor. Motorolanın radyosunu çok özleyeceğim, çekimi açısından herhalde Nokia x 10 gibi birşeydi. Nokia radyo koymuş olmak için koymuş sanırım radyoyu. Çekimi çok zayıf kalıyor Motoroloya göre. Konuşma kalitesini yükselten CrystalTalk teknolojisini söylememe gerek yok sanırım.

Motorolada wifi olmaması ve ekranın dar olması, 3g destekli olmayışı (internet hızı açısından) önemli sayılabilecek eksilerdi.

Motorola bundan sonra aklımın hep bir köşesinde olacak. Fiyatlarının daha uygun olması ve yazılım konusunda daha başarılı olmaları onların daha iyi satış seviyelerine gelmelerini sağlayacaktır diye düşünüyorum.

• java desteği var telefonun,neden yüklenmiyor ki java uygulamalar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

java desteği var telefonun,neden yüklenmiyor ki java uygulamalar?

Genel bir sorun değil herhalde. şansıma denk gelmiş. bir veya daha fazla dosya eksik olduğu için yükleme yapılamadı gibi bir uyarı veriyordu. E8 kullanıcılarının paylaştığı uygulamalarda da denedim ama yüklenmedi bir türlü. Müşteri Hizmetlerini götürdüğümde ellerinde olmadığı için iade aldılar.
  • E2 ile e8 arasında ne kadar ses kalitesi farkı var acaba? Hiç aynı kulaklıklarla deneyen var mı? Dış ses benim için çok önemli değil.
  • E8 konusu hiç e2 konusu kadar dayanmadı. Arkadaşlar hiç yeni bişey yok mu? Bu arada telefonum şarj tutmuyordu. Telefondan e8'e bakınca e2 kıskandı herhalde telefon garip bir şekilde düzeldi xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdal yenin

E2 ile e8 arasında ne kadar ses kalitesi farkı var acaba? Hiç aynı kulaklıklarla deneyen var mı? Dış ses benim için çok önemli değil.

aldığım gün koss portapro ile ilk denemeyi yaptım. kesinlikle kalite artışı var. henüz firmware atmadım ama ses yüksekliği standart düzeyde.. en azından takılma 0. e2 de arada bir yapıyordu ama bu telefonun ses chipi oldukça başarılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freddysis -- 10 Mart 2010; 6:18:29 >
  • radyo kalitesi harikadir. HD nin radyosunu tokatlar, sirf parazit. sabit kalmadan dinleyebilmek imkansiz...

sattigima pisman oldugum tek telefon E8
  • http://urun.gittigidiyor.com/MOTOROLA-ROKR-E8-CEP-TELEFONU_W0QQidZZ26060923

almak isteyen varsa alsın kendi satışımdır
  • merhaba arkadaşlar e8 elime alalı daha bir gün oldu ama telefona fw atarken hata oluştu. şu anda telefon çalışmyr boot moddada açılmyr sadece açamk istediğimde ekran biraz aydınlanıyr.yapabileçeğim bişey varmı yoksa telefon öldümü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stark_17 -- 1 Eylül 2010; 17:50:25 >
  • pili çıkar 5dk bekle boot mod için bastığın düğmelere bas pili ittirir ittirmez açma kapama düğmesine bas. biraz el mahareti, Tlfn şarj ediyor mu pili ?
  • merhaba sioux dediğin yöntemide denedim hemde defalarca ama olmuyr.başka bişey varmı yapabilecğm
  • usb ye taktığımda yeşil bi ışık yanıyor ama şarj aletini taktığımda o ışık yanmyr galiba şarj olmuyor
  • usb ye takılı haldeyken dene boot modu o zaman, cihazın bi yerden enerji alması lazım. olmazsa benim bildiğim başka yol yok, rom göçmüş sanırım, bricked denen hadise mod my moto da bricked diye arat bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 26 Haziran 2010; 2:44:07 >
  • Bende az önce bu telefondan aldım darty kampanyasıyla. Ya telefon resmen gel al beni diyordu bana şeytan dürttü işte.

Yalnız şaka bir yana hakikaten çok klas bir telefon buram buram kalite. 5800 ımı yanına koyunca nokia odun gibi kaldı be.

Yalnız şu an için içinde bulunan versiyon hangisidir bilmiyorum ama takılma yapıyor içindeki versiyon. Yani şarkı ve menü geçişlerine bazen 2-3 saniye geç tepki veriyor. Şimdiden soğumak istemiyorum telefondan.

Tavsiyeleriniz nelerdir?

• sioux usbye takılı haldeykende denedim.ama olmadı my motoda aradım ordada bişey yok.romu göçtüyse servis falan bişey yapamazmı telefonn garantisi yok
  • sioux yeni telefon almaya kara verdim z6 ile e8 arasında kaldım z6 fiyatı uygun olduğu için e8 ise kaliteli bir telefon olduğu için almak istiyrm.e8 i birgün kullandım çok klas bi telefon hatta e8de ekran çözünürlüğü 320 ye 240 olmasına rağmen bü çözünürlükten daha yüksek çözünürlükte videoları oynattı z6 bunu yapabilirmi.bildiğim kadarıyla z6 nın işlemcisi 624 mhz e8 in ise 500 mhz ama motamodtta z6 işlemcisi için e6 nın işlemcisinden kötü denmiş e6 nınişlemcisi 325 mhz bu doğrumu.kısacası bu iki telefon arasında hangisini önerirsin nedenleri ile açıklarsan memnun olurum yada başka hangi motorola telefonu önerirsin tabi fiystı 300 tlyi geçmememk şartı ile
  • Valla stark şimdi z6 129 lira e8 299 lira. E8 200 olursa bende eve bi tane atarım ama 299 bence çok. cpu hızlarından bahsetmişsin ama çok mu oyun oynuyorsun? çok oyun oynamıyorsan cpu hızına fazla takılma. Videolar içinde z6 aoldukça iyi ben bildiğin normal çözünürlükteki divxleri çok rahat seyrediyordum hemde altyazılı srt dosyası ile. z6 ya bir player kurman gerekiyor sadece, e8 de hiç film izlemeyi denemedim, e6 nın işlemcisini bilmiyorum ama az bi google ile bulunur. Şimdi z6 ile e8 özellik olarak aynı. 3g yok wifi yok. Ama arada çok fiyat farkı var işte o fiyat farkı karizmadan ileri geliyor. Hem z6 modladım hem e8 modladım modladıktan sonra (@darbelux) e8 acaip değişiyor takılmalar falan ortadan kalkıyor z6 modladıktan sonrada kronik restart sorunu ortadan kalkıyor ama ana işlevlerde pek bir fark olmuyor.. moddan sonra e8 zaten 500mhz de çalıştırılabiliyor bu da oyunlar için yeterli. sanırım sen modlarken bootloader a ait olmayan bir firmware yükledin. veya bootloader versiyonundan farklı bir no_rsa bootloader atmaya çalıştın ve cihazı kitledin.
    Sonuç olarak Fiyat farkı muazzam evet gel gör ki Z6 ile kız tavlayamazsın ama e8 ile tavlarsın dostum

• güzel bi değerlendirme yapmışsın(özellikle sonuç kısmı) evet telefonda oyun oynamayı seviyorum bundan dolayı cpu hızı önemli benim için.aslında z6 almak daha mantıklı ama neden bilmem telefona bi türlü ısınamadım.ekranı küçük, radyosu yok ,kulaklık çıkışı usb,sdhc desteklemediğini okudum,birde kızaklı sorun çıkarma olasılığı yüksek.büyük ihtimal e8 alıcğm.telefon norsa flashlarken öldü ama uygun versiyonda flashladım neden böyle oldu hala anlayabilmiş değilim.aslında 200 daha ekleyip zn5 almak var ama o kadarı beni aşyr.e8 gelince bana şu flash konusunda yardımcı olursan iyi olur bunuda öldlrlrsem zor telefon alırım
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.