haydi bakalım Dartyden aldım bende henüz elime geçmedi ve dokunmadım bile telefona, her zamanki gibi donanımhaberi okuyup aldım:) herkes karizmasından güzelliğinden bahsediyor:). bayadır bıktım telefonlara flash atmaktan modlamaktan. normal haliyle rahatsız olmadan kullanmak istiyordum sanrım tam isabet oldu. Yalnız bu donmalar iadeler fln kafamı karıştırdı. müzik çok dinlemem sanırım mesaj ve konuşma ara sıra da video sorun çıkardı mı bunlarda?
bende darty'den aldım. Bugün yarın elime geçer. Eğer motorolaysa modlamadan durma bence. Biraz takılma problemi varmış fakat fw'lerle çözülebiliyor.
Merhaba ben iki gün önce aldım,henüz modlamadım.Orijinal sürümünde biraz yavaşlık var ama şu an pek rahatsız etmedi.Müzik olayında ise yanında gelen kulaklığı ile bir tren yolculuğu yaptım,ses biraz az gelmişti.Boşuna mı aldım acaba dedim yine mp3player gezdirmekten kurtulamadım diyordum ki az önce geçen gün sipariş ettiğim sennheiser mx80 geldi.Hemen denedim,ses yüksekliği güzel,basslar tizler hiç fena değil.Bir süre bu kulaklıkla kullanacağım şimdilik memnunum.Telefonun karizması-duruşu gerçekten başka,dairede odama gelen herkesin dikkatini çekti telefon,nazar değmesin. Keşke daha önce bu fiyatlara satılsaydı da şimdiye kadar beklemezdik.
quote:
Orijinalden alıntı: m4y
quote:
Orijinalden alıntı: musacux
haydi bakalım Dartyden aldım bende henüz elime geçmedi ve dokunmadım bile telefona, her zamanki gibi donanımhaberi okuyup aldım:) herkes karizmasından güzelliğinden bahsediyor:). bayadır bıktım telefonlara flash atmaktan modlamaktan. normal haliyle rahatsız olmadan kullanmak istiyordum sanrım tam isabet oldu. Yalnız bu donmalar iadeler fln kafamı karıştırdı. müzik çok dinlemem sanırım mesaj ve konuşma ara sıra da video sorun çıkardı mı bunlarda?
bende darty'den aldım. Bugün yarın elime geçer. Eğer motorolaysa modlamadan durma bence. Biraz takılma problemi varmış fakat fw'lerle çözülebiliyor.
Bütün sayfaları okudum. Telefon gelince ağız burun girişmeye hazırım
hoparlör bass tizlerı nasıl acaba,kaliteli hoparlor sesıne sahip tlfn arıyorum.tşk.
quote:
Orijinalden alıntı: ali282
hoparlör bass tizlerı nasıl acaba,kaliteli hoparlor sesıne sahip tlfn arıyorum.tşk.
kaliteli haporlorlü telefon arıyorsan E398'e bakacaksın Fakat telefon baya eski. E8 daha gelmediği için bişey diyemiyeceğim.
arkadaşlar beni biraz bilgilendirin yahu dediklerinizden bişe anlamıyorum benimde e8im var çok memnunum modlamak ne demek flash lamak ne demek fw nedir anlayamadım telefonun sürümünü yükseltiyorsunuz veya güncelliyorsunuz bildiğim kadarıyla ancak motorolanın sitesine baktım bir yazılım bulamadım nasıl olacak bu iş ? yada hiç dokunmim orjinal şekilde kalsınmı ??
motomodtr.forumcommunity.net
adresinden, modlama dahil herşeyi öğrenebilirsin
mrb arkadaslar bugün bende darty den verdim siparişi... E8 ve bluetooth kulaklık
Ben de darty den kulaklıkla birlikte sipariş vermiştim bugun teslim aldım. İlk izlenimlerim gayet iyi.
Telefonu yeni alan arkadaşlar 3-5 kere bataryanın şarjını tamamen bitirip tekrar doldursun sonra modlamaya başlasın
arkadaşlar ben telefonu darty den aldım.Çarşamba akşam söyledim.hala gelmedi.Ne zaman Gelir İzmir De Oturuyorum....
Motorola Karizma telefon üzeretiyoya Ondan bu ürünün E250 Gibi :D herkezin elinde olmasını istemiyoki İlk başka fiyatını yüksek tutuyo BEnce... Ayrıca Bu telefondan Az olması Daha iyi Ne güzel Bu telefondan başkasında görmessin.
quote:
Orijinalden alıntı: lewel123 Ayrıca Bu telefondan Az olması Daha iyi Ne güzel Bu telefondan başkasında görmessin.
Aynen bende öyle düşünüyorum. herkeste görmek sinirimi bozar. birkaç kişide olsun yeter.
o yüzden fazla etliye sütlüye karışmıyorum
Türkiyede insanlar tutturmuş nokıa dan şaşma diye. onu diyenlere artık amele gözüyle bakıyorum. yahu biraz açılın biraz farklılık yaşayın dimi. ben her marka telefonu kullandım. nokıadan bin kat daha güzeller.
arkadaşlar selam bende dün darty den e8 almış bulunuyorum.... ancak şöyle bişey var mağzada denemek istediğimi söyledim ve eleman aldı kutuyu beraber açtık... bu aldı benden sim kartı taktı etti fln pili taktı ben de ses etmedim sonra kapağı öyle bir kapattıki çatır çutur hiç öyle kapandığını sanmıyorum kapağın şimdi açılmıyor yukarı doğru itiyorum hemde baya kuvvettli ama kesinlikle kapak açılmıyor....ben mi beceremiyorum adama bokmu atıyorum bilemedim... bi tuş fln var da ona basmıomuyum die vidyolarına baktım sadece iterek açılıyor... yardımm =)
sadece yukarı doğru iteceksin. zorlama. eline hoh la bi. yavaşça it. sıfır kapak oldu ıcın zorlanır ilk etapta.
her türlü numarayı yaptm açılmıyor kardeşim artk bi telefoncuya mı götüreyim aldığım yere mi bilmiyorum çünkü 3-4 kişi denedi olmadı =)
quote:
Orijinalden alıntı: ***eshquia***
her türlü numarayı yaptm açılmıyor kardeşim artk bi telefoncuya mı götüreyim aldığım yere mi bilmiyorum çünkü 3-4 kişi denedi olmadı =)
telefoncu hayatında o telefonu görmüşmü acaba :)
quote:
Orijinalden alıntı: KIZILAĞAÇ
quote:
Orijinalden alıntı: ***eshquia***
telefoncu hayatında o telefonu görmüşmü acaba :)
En iyisi aldığın mağazaya geri götür.
Telefoncuya hayatta götürme en azından götürmemeye çalış Annemin Razr v3 ünü berbat ettiler.