Şimdi Ara

||| MOTO ROKR E8 - FIRST CLASS MULTIMEDIA (LINUX - 500MHz - CT) ||| (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
597
Cevap
1
Favori
49.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dandik bir java tabanlı msn çalışır gayet güzelce...
  • quote:

Orjinalden alıntı: El Fuego

dandik bir java tabanlı msn çalışır gayet güzelce...

Teşekkür ederim birkaç tema indirdim nasıl yükleyeceğim acaba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

@serkanky,

http://forum.donanimhaber.com/m_26845827/mpage_6/tm.htm#31466551

18 mesaj üste bak.

Teşekkürler heartless
  • *#9999#, check your phone's firmware version

if it is R671x_G_71.1x.xxR_x
    ( eg. R6718_G_71.10.13R_C or R6713_G_71.14.1CR_A etc. )
    that's we called 1x.xxR, which means you should use this ilove3d_magicX_pack.tar.gz package

if it is R671x_G_71.0x.xxR
    ( eg. R6713_G_71.02.07R or R6713_G_71.01.8BR etc. )
    that's we called 0x.xxR, which means you should flash ilove3d_E8_magicX firmware
    and you'd better not upgrade to 1x.xxR, that will make your phone much less of fun, and you'll never downgrade.

==================

Installation steps:

settings, phone settings, reset, delete all data (default password is 000000)
    phone will reboot automaticly after reset, wait for it goes into screensaver mode
    connect to pc via usb modem mode
    copy the file ilove3d_magicX_pack.tar.gz into /ezxlocal/download/mystuff/
    create medl dir in /ezxlocal, copy medld.conf into it
    reboot your phone , wait until the phone vibrates.(or maybe no vibrates, so you should wait at least 2 minutes)
    reboot again and enjoy.

===================

for more documention, see the readme in flashpack version magicX, the parts after flashing steps

Alıntıdır.....

@heartless

ilove3d_magicX_pack.tar.gz denemem gerekirken ilove3d_E8_magicX firmware denediğimden olmadı herhalde bana yukarıda anlatılanları nasıl yapacağımı açarmısın Installation steps: olayını anlamadım.

• @Heartless
    Gelmedimi arkadaşlardan cevap
  • Yazdıkları ;

quote:

Well, tell him to flash the noRSA FW again, and then try the 1013R by ilove3d, oh and also to register on M3 xD

NoRSA fw'yi tekrar flashlasın ve sonra 1013R by ilove3d flashlasın diyorlar.
  • En sonunda teli FTP destekler hale getirdim
    Şimdi sırada değişik proğramlar yüklemede
  • Selam herkese,

Elimde geçen hafta alınıp daha faturası kesilmemiş E8 var.İsteyen var ise 375 liradan satıyorum.İlanda açacağım.Pazarlık olur.Adınıza fatura kestiririm.İstanbul içi düşünüyorum.Kutusu herşeyiyle teslim edicem.
  • e8 süper bir telefon; ama telefon
  • arkadaşlar e8i nerden bulabilirm ve fiyatları nedir..e6ımı satıp almak istiyorum
  • Arkadaşlar yazılmış tüm mesajları okudum ama E8'in sesi ile ilgili tatmin edecek bir yorum göremedim, acaba kulaklıkta ses kalitesi ve radyosu nasıl acaba benim için en önemlisi bunlar. Forumda birçok sefer E2 sattım ve bin pişman olup tekrar geri aldım ama artık e2'ler çok eskidi acaba bana bu cihaz e2'mi unutturabilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: boramir1903

Arkadaşlar yazılmış tüm mesajları okudum ama E8'in sesi ile ilgili tatmin edecek bir yorum göremedim, acaba kulaklıkta ses kalitesi ve radyosu nasıl acaba benim için en önemlisi bunlar. Forumda birçok sefer E2 sattım ve bin pişman olup tekrar geri aldım ama artık e2'ler çok eskidi acaba bana bu cihaz e2'mi unutturabilir mi?

Yok mu yardımcı olacak bir E8 kullanıcısı bana?
  • Burası ölmüş yazık
    quote:

quote:

Arkadaşlar yazılmış tüm mesajları okudum ama E8'in sesi ile ilgili tatmin edecek bir yorum göremedim, acaba kulaklıkta ses kalitesi ve radyosu nasıl acaba benim için en önemlisi bunlar. Forumda birçok sefer E2 sattım ve bin pişman olup tekrar geri aldım ama artık e2'ler çok eskidi acaba bana bu cihaz e2'mi unutturabilir mi?

• quote:

Burası ölmüş yazık
    quote:

quote:

Yok mu hiç E8 kullanan

• DEGE 'ye pm ya da email at, aktif olarak kullanıyor ama foruma pek uğramıyor.
  • e2 me e8 ide eklemek istiyorum .daha öncede sormuştum e8de divx izlenebiliyormu diye ''evet'' cevabı aldım.fakat onca arastırmama rağmen e8 için mplayer bulamadım.yardım ederseniz sevinirim.
  • e8 kulaklık sesi muhteşemdir modsuz. basllarda çatırdama ya da baygınlık asla yoktur. nasıl bir filtreleme kullandılar bilmem; ama hem radyo hem müzikçalar da gerçekten çok kaliteli ve muhteşem bir ses edinilebilr. modsuz bizzat denedim
  • Arkadaşlar, sayılara hızlı tuş atayabiliyor muyuz??

Yön tuşlara ataybiliyorum, ama sayı tuşlarına hızlı tuş yapamadım..
  • bende aldım bir e8 bakalım gelsin yorumumu yaparım
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.