arkadaşlar bir sorum olucak , opera yükledim fakat girerken internete bağlanılamadı hatası veriyor , ayarları baya kurcaladım ama düzelmedi , bi el atın şu işe
tamamdır arkadaşlar sorun halloldu
quote:
Orijinalden alıntı: m4y
quote:
Orijinalden alıntı: musacux
e8i modlamaya başlayacağım ne önerirsiniz? ve bu tuşların titreşimi kapanıyor mu biliyor musunuz? bir günde bitiyor sarjım
önerdiğiniz FW yi kurdum sorun yok. ben en çok titreşimden muzdaripim. bu FWde bunu kapatma ayarı var mı?
@musacux Myth fs'sini kurduysan onda tuş titreşimi kapatma yok. Eğer Nik Envy'i kurduysan tuş titreşimini kapatmak için Office tools>Linux>Pirate>Stop Keyboard Vibration seçmen yeterli.
Arkadaşlar ucuz yollu bir müzik telefonu bakıyorum. E8 aklımı çeldi. Yalnız üç sorum var kullanan arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim okudum birsürü sayfa ama tam yanıtını bulamadım belkide gözümden kaçtı...
- Öncelik ses kalitesi. Kaliteli kulaklıklarım var kulakiçi, mp3 playerla çok memnunum. Bu cihazın ses yüksekliği hakkında genel bir kısık görüşü var. Bunu arttırabiliyormuyuz SE modelleri gibi? Bassları seven biriyim metal müzik dinliyorum bass kalitesi nasıl? hafıza kartıda alıp 4-5gb müzik atıcam kasarmı? - Çok sms yazan biriyim o tuşlarla sms yazımı rahat oluyormu? Tuşlara basılınıyormu dokunuluyormu hala anlamadım. Birde uzun mesajınların sadece ilk kısmı geliyor diye şikayetler var hepsimi bu durumda? - Şarjı normal kullanımda ne kadar gidiyor?
3 soru dedim ama aklıma geleni sordum ilgilenirseniz çok sevinirim. Fazla kimsede olmayan değişik telefonları kullanmayı sevmişimdir, dış görünüş olarak çok güzel bir telefon...
Teşekkürler...
1. ses kalitesi gayet iyi.Ses ilk geldiğinde kısık çıkıyor.Ama ekolayzırdan bhangra veya Reggae yaparsanız %35 filan yükseliyor.Ses kısık diyenler ekolayzıra hiç bakmamışlardır herhalde. 2.Mesaj yazma konusu Normal tuşlu telefonlar kadar basit. 3.sarjı normal kullanımda müzik kamera oyun oynanmassan 4- gün gider.ama müzik filan diinlersen en fazla 2-3 gün gider.
Arkadaşlar darty kampanyayı değiştirmiş. Motorola E8 299 Ytl olmuş yanında 100 YTL hediye çeki ve bluetoot kulaklık......
quote:
Orijinalden alıntı: m4y
@musacux Myth fs'sini kurduysan onda tuş titreşimi kapatma yok. Eğer Nik Envy'i kurduysan tuş titreşimini kapatmak için Office tools>Linux>Pirate>Stop Keyboard Vibration seçmen yeterli.
arkadaşlar bugün darty e gittim kulaklığımı almak için , hemen karşıma telefonu alırken benimle ilgilenen kişi denk geldi , bi sorunmu oldu diye sordu bende sitesinde görmüştm hediye kulaklığı almayı unutmuşum dedim , o internet alışverişleri için geçerli ıvır zıvır bişeyler dedi bana bende olurmu öyle şey diğer e8 alan kişilere sordum onlar almışlar dedim. sonra ordan başka birine yönlendirdi beni o kişide kampanyanın bittiğini söyledi , bende 2 gün oldu alalı faturası yanımda dedim sonra beni müşteri hizmetlerine yönlendirdi orda baktılar faturaya tamam verelim dediler , telefonu idae etmiş gibi yapıp sonra tekrardan fatura kesceklerdi bana 250 tl lik bi hediye çeki verdiler onunla kasaya gittim , eleman kulaklığı getirdi sonra 1 dk şarj aletinide getiriyim dedi , gitti bi poşet içinde getirdi onuda. sonra baya bi beklettiler beni kasada telefonun fiyatı değiştiği için uğraştılar biraz en son kasada kişi bana 9.90 alabilirmiyim dedi ,bende ne için dedim , kulaklık hediyesi 9.90 dedi bende olurmu öyle şey yazmıyodu öyle bişey dedim kampanya sırasında yazıyodu felan dediler bende verdim artık orda sinirlendim de tabi. sonra eve geldim baktım kutunun içinde zaten şarj cihazı varmış yani 2 tane şarj cihazım oldu. arkadaşlar bu 9.90 olayı doğrumu yoksa benimi yediler ?? hiçbirinizde okumamıştım böyle bişey açıkcası darty den hiç memnun kalmadım. bu arada e8 dartyde 299 liraya çıkmış.
quote:
Orijinalden alıntı: admiral9999
arkadaşlar bugün darty e gittim kulaklığımı almak için , hemen karşıma telefonu alırken benimle ilgilenen kişi denk geldi , bi sorunmu oldu diye sordu bende sitesinde görmüştm hediye kulaklığı almayı unutmuşum dedim , o internet alışverişleri için geçerli ıvır zıvır bişeyler dedi bana bende olurmu öyle şey diğer e8 alan kişilere sordum onlar almışlar dedim. sonra ordan başka birine yönlendirdi beni o kişide kampanyanın bittiğini söyledi , bende 2 gün oldu alalı faturası yanımda dedim sonra beni müşteri hizmetlerine yönlendirdi orda baktılar faturaya tamam verelim dediler , telefonu idae etmiş gibi yapıp sonra tekrardan fatura kesceklerdi bana 250 tl lik bi hediye çeki verdiler onunla kasaya gittim , eleman kulaklığı getirdi sonra 1 dk şarj aletinide getiriyim dedi , gitti bi poşet içinde getirdi onuda. sonra baya bi beklettiler beni kasada telefonun fiyatı değiştiği için uğraştılar biraz en son kasada kişi bana 9.90 alabilirmiyim dedi ,bende ne için dedim , kulaklık hediyesi 9.90 dedi bende olurmu öyle şey yazmıyodu öyle bişey dedim kampanya sırasında yazıyodu felan dediler bende verdim artık orda sinirlendim de tabi. sonra eve geldim baktım kutunun içinde zaten şarj cihazı varmış yani 2 tane şarj cihazım oldu. arkadaşlar bu 9.90 olayı doğrumu yoksa benimi yediler ?? hiçbirinizde okumamıştım böyle bişey açıkcası darty den hiç memnun kalmadım. bu arada e8 dartyde 299 liraya çıkmış.
299 liraya çıkmış bide yanında 100 ytl hediye çeki veriyorlar........
quote:
Orijinalden alıntı: lewel123
quote:
299 liraya çıkmış bide yanında 100 ytl hediye çeki veriyorlar........
PROFİLO avm karşısındaki dartyde hem 299 hem de 249tllik etiket gördüm. 299tllikte 100tl hediye çeki ve bluetooth hediyesi vardı. 249tllikte ise sadece bluetooth vardı hatırladığım kadarıyla.
quote:
Orijinalden alıntı: dmltnman
quote:
Orijinalden alıntı: dmltnman
Bir de bazen uzun mesajlar yarım geliyor telefonuma yani tek mesajlık kısmı geliyor. Sebebi ne olabilir?
+
Bu durumu benden başka yaşayan yok mu?
walla bana mesajlar tam geliyo Uzun olsa bile.YAzılımsal bir sorun herhalde.
quote:
arkadaşlar cevap verebilirmisiniz acaba
süper şekil bir telefon son gün almışım 249t hediye kulaklık fln da yazmıyordu ama geldi :)