Şimdi Ara

||| MOTO ROKR E8 - FIRST CLASS MULTIMEDIA (LINUX - 500MHz - CT) ||| (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
597
Cevap
1
Favori
49.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar e8 aldım ama bi saçmalık var zil&titreşim modu yok. modlama yaparsak bu mod oluyo mu acaba yardımcı olursanız sevinirm
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan4848

arkadaşlar e8 aldım ama bi saçmalık var zil&titreşim modu yok. modlama yaparsak bu mod oluyo mu acaba yardımcı olursanız sevinirm

telefonun yanındaki tuşaldan yapabilirsin
  • Arkadaşlar tek mesajda sorun var ya 2 tane birleşik msj geldi mi göstermiyor ? sizde de var mı böyle bir sorun çözümü nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: quicksand

Arkadaşlar tek mesajda sorun var ya 2 tane birleşik msj geldi mi göstermiyor ? sizde de var mı böyle bir sorun çözümü nedir?

Aynı sorun bende de var..
  • birşey sormak istiyorum: Tuşlara basinca sanki lastiğe bastiriyormuş gibi bir ses geliyor (vijk, vujk gibi ). bu ses herkesde geliyormu yoksa sadece banami özel? Ayrica sanki tüm tuş takimi birleşik gibi. birine basinca hafiften diğerlerinde sallaniyor.

Mevcut yazilim: R6713_G_71.02.07R
    Ayrica şu an en stabil vede en sade FW hangisidir? Telefonla çok uğraşan biri değilim ancak en azindan radyoya RDS gelse iyi olur.

Ayrica merak ettiğim bir konu daha var; sol alt seçim tuşunda kisayollar, sağ alt seçim tuşunda ana menü yaziyor. bunlari değiştirme imkanimiz varmidir? Orta seçim tuşlarina yeni şeyler atanabiliyor ancak bu bahsettiğim seçim tuşlarina atama yapabileceğim yeri bulamadim.

Ayrica tuş kilidi kendi kendine devreye girmiyormu. İllaki yandaki tuşumu itlemek zorundayiz?

Ayrica alt menüleri ana menüye çikarma şansimiz varmi? Tut-birak diyerek üst bölüme çikaramadim. Atiyorum ana menüde bulunan ofis araçlarinin altindaki takvim simgesini ana menüye çikarma şansimiz varmidir?

• quote:

Orijinalden alıntı: desiya

birşey sormak istiyorum: Tuşlara basinca sanki lastiğe bastiriyormuş gibi bir ses geliyor (vijk, vujk gibi ). bu ses herkesde geliyormu yoksa sadece banami özel? Ayrica sanki tüm tuş takimi birleşik gibi. birine basinca hafiften diğerlerinde sallaniyor.

Ayrica şu an en stabil vede en sade FW hangisidir? Telefonla çok uğraşan biri değilim ancak en azindan radyoya RDS gelse iyi olur.

Ayrica merak ettiğim bir konu daha var; sol alt seçim tuşunda kisayollar, sağ alt seçim tuşunda ana menü yaziyor. bunlari değiştirme imkanimiz varmidir? Orta seçim tuşlarina yeni şeyler atanabiliyor ancak bu bahsettiğim seçim tuşlarina atama yapabileceğim yeri bulamadim.

Ayrica tuş kilidi kendi kendine devreye girmiyormu. İllaki yandaki tuşumu itlemek zorundayiz?

Ayrica alt menüleri ana menüye çikarma şansimiz varmi? Tut-birak diyerek üst bölüme çikaramadim. Atiyorum ana menüde bulunan ofis araçlarinin altindaki takvim simgesini ana menüye çikarma şansimiz varmidir?

Tuşlara basınca vıyk vıyk sesi titreşimden dolayı. Tuş takımı tamamen birleşik vee tuş takımının belli yerlerinde titreşim motorları var. Siz bir tuşa bastığınızda sadece tuşun bulunduğu yerdeki titreşim motoru değilde klavyede bulunan bütün titreşim motorları çalışır. Titreşimi kapatabilirsiniz fakat buseferde tuşa basıp basmadığınızı anlayamıyorsunuz. Ben kesinlikle titreşimin kapatılmasını tavsiye etmiyorum.

Radyoda RDS olasn fw benim bildiğim helloworld var.
    motomodtr.forumcommunity.net
    HelloWorld v1.1.1 MP - ROKR E8 / EM30
    http://motomodtr.forumcommunity.net/?t=42135289
    buradan gidebilirsiniz. Ben denemedim fakat söylenenlere göre türkçe dil paketi yüklenince yazılım çöküyormuş. Fakat ben The Myth Final'i öneririm. Ancak ondan RDS yok.

Sarımın sağ sol seçim tuşları değiştirilemiyor.

Tuş kilidini devreye otomatik devreye sokan bir program biliyorum İsmi Rokr Lock. Programı yükleyince tuşlar otomatik kitleniyor. Açmak için IPhone tarzı bir ekran çıkıyor. Kilidi açmak için tekerleği simge soona gidene kadar sürmeniz gerekiyor.

Alt menüdeki bir klasörü veya konumu teorik olarak üst menüye çıkarmak mümkün değil. Fakat o işi görecek Menu Editor denen bir progra var.

Bu yazıda yazdığım herşey (RDS hariç.) Final Myth fw'sinde bulunuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: dayakcı

quote:

Orijinalden alıntı: gokhan4848

arkadaşlar e8 aldım ama bi saçmalık var zil&titreşim modu yok. modlama yaparsak bu mod oluyo mu acaba yardımcı olursanız sevinirm

telefonun yanındaki tuşaldan yapabilirsin

oradan yapıldığını biliyorum ama zil&titreşim diye seçenek yok derdim bu
  • Telefon sarj yarida iken dün gece durduk yere kapanmış. Sabah acmaya çalıştığımda açılmadı. Şarja bağladığımda açıldı vede geçersiz pil diye bir uyarı verdi. Sorun nedir sizce. İlk kez böyle bir sorun duydum gördüm hayatımda
  • Pili tamamen bitmiş. Pil tamamen bitince biraz şarj almadan açılmaz.
    Bir gecede yarı seviye de boşalmaz aslında. Sanırım şarj göstergesinde hata oluşmuş.
  • Sim kartı çıkarıp tekrar şarj etmeye çalışınca şarj oldu. Şimdi sorun yok. Seviye göstergesi hatası olurda bu kadar olmazki :)
    sabah isim gücüm vardı alarm dahi çalmadı geciktim..
  • Rokr lock programını aradım netten ama bulamadım paylaşa bilrmisin acaba :)
    quote:

Orijinalden alıntı: m4y

quote:

Orijinalden alıntı: desiya

birşey sormak istiyorum: Tuşlara basinca sanki lastiğe bastiriyormuş gibi bir ses geliyor (vijk, vujk gibi ). bu ses herkesde geliyormu yoksa sadece banami özel? Ayrica sanki tüm tuş takimi birleşik gibi. birine basinca hafiften diğerlerinde sallaniyor.

Tuşlara basınca vıyk vıyk sesi titreşimden dolayı. Tuş takımı tamamen birleşik vee tuş takımının belli yerlerinde titreşim motorları var. Siz bir tuşa bastığınızda sadece tuşun bulunduğu yerdeki titreşim motoru değilde klavyede bulunan bütün titreşim motorları çalışır. Titreşimi kapatabilirsiniz fakat buseferde tuşa basıp basmadığınızı anlayamıyorsunuz. Ben kesinlikle titreşimin kapatılmasını tavsiye etmiyorum.

Radyoda RDS olasn fw benim bildiğim helloworld var.
    HelloWorld v1.1.1 MP - ROKR E8 / EM30
    http://motomodtr.forumcommunity.net/?t=42135289
    buradan gidebilirsiniz. Ben denemedim fakat söylenenlere göre türkçe dil paketi yüklenince yazılım çöküyormuş. Fakat ben The Myth Final'i öneririm. Ancak ondan RDS yok.

Sarımın sağ sol seçim tuşları değiştirilemiyor.

Tuş kilidini devreye otomatik devreye sokan bir program biliyorum İsmi Rokr Lock. Programı yükleyince tuşlar otomatik kitleniyor. Açmak için IPhone tarzı bir ekran çıkıyor. Kilidi açmak için tekerleği simge soona gidene kadar sürmeniz gerekiyor.

Alt menüdeki bir klasörü veya konumu teorik olarak üst menüye çıkarmak mümkün değil. Fakat o işi görecek Menu Editor denen bir progra var.

Bu yazıda yazdığım herşey (RDS hariç.) Final Myth fw'sinde bulunuyor.

• arkadaslar z modu pcmı yukledım bundan sonra nasıl bır adım ızlemelıyım ben teknolojı dusmanıyımda :) telefona nasıl yukleyecegım ve calıstıracagım??
  • quote:

Orijinalden alıntı: gok911

arkadaslar z modu pcmı yukledım bundan sonra nasıl bır adım ızlemelıyım ben teknolojı dusmanıyımda :) telefona nasıl yukleyecegım ve calıstıracagım??

sorunuzun cevabını bilmiyorum fakat
    ROKR E8 / EM30
    http://motomodtr.forumcommunity.net/?f=5138099
    burada daha çok konu var ve daha çabuk cevap alınabiliyor :)

• Arkadaşlar motorola e8 almayı düşünüyorum Etrafınızda satmayı düşünen varsa kulağınızda olsun
  • Iyidir E8. Bulursam, dusunebilirim ben de... Uzun zaman oldu.
  • e8 alıcam diyorsanız KESİNLİKLE MODLAYINN....Ben Modladım Çok mennunum Eger Orjinal yazılım kullanırsanız Telefondan 2 ayda SıKILIRSINIZ....
  • Histria Teknosa da 670e satışta şu an
  • Motorola'nın ithalatçısı yok. Stokta kalan malları satıyorlardır. E, E8'de en iyi müzşk telefonlarından birisi ve tarz olarak süper olduğu için fiyata bindirmeleri normanl.

3 senelik cihaz içinse anormal
  • Başlık çok arkalarda kalmış
  • Telefonunda miladı doldu zaten. Android'den sonra EZX telefonların yüzüne bakılmaz oldu.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.