Şimdi Ara

||| MOTO ROKR E8 - FIRST CLASS MULTIMEDIA (LINUX - 500MHz - CT) ||| (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
597
Cevap
1
Favori
49.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çağrı yönlendirmeler içinden tümünü iptal et seçeneğini seçin. Devre dışı bırakılmadığı için oluyordur muhtemelen.
  • "tümünü iptal et " seçeneği arama yaparken çıkıyor sanırım, göremedim şu anda.. ararken dikkat ederim..

E8 kullanıcıları, bir soru daha: EMAIL kullanıyor musunuz cepte?

kendi yahoomail'ımı kaydettim (MESAJlar kısmında EPOSTA AL / YOLLA kısmı da var...)
    Ama yahoo sunucusuna bağlanamıyor" diyor alet.. Fakat WEB>url ye git > yahoomail.com 'dan epostama girebiliyorum

EPOSTA AL/YOLLA kısmında bir port ayarımı yapmak gerekiyor ne gerekiyor acaba?
  • Arkadaşlar merhaba..

Ben E8 almayı düşünüyorum ve cihazı telefoncuda çok kısa bi süre deneme imkanım oldu..tuşlara bastıkça sizlerin de belirttiği gibi bir titreme hareketi olarak tepki veriyor telefon.Bu durum da bana pek kullanışlı gelmedi.Bu özelliği kapatabiliyor muyuz?

Bir de yine tuş takımınin ''tuhaf'' lığı dolayısıyla mesaj yazmakta zorlanıyor musunz?
  • @mercek

Yahoo nun kendi web sitesinden mobile sekmesinne giriş yap. Ülke seçimini yap ve telefon numaranı gir. SMS olarak sana bir link gelecek O adrese tıkla ve YahooGO ya giriş yapıp hesap açtır. Kısayolların içine de at. Sonra tek dokunuşla yahoo dasın. Mail, messenger vs...

@distomat

Dokunmatiğin çalıştığını gösterdiğ için sorun olarak algılanmamalı ve kapatılamıyor. Mesaj yazarken bie süre sonra alışıldığı için sorun da olmktan çıkıyor. Aslında sorun değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Fuego -- 22 Kasım 2008; 0:05:27 >
  • Hocam ben de sorun demedim zaten Sanırım ilk kez elime aldığımdan olsa gerek biraz yadurgadım..Mesela mesaj yazarken çoğumuz el alışkanlığından tuşlara hızlı hızlı basıyoruz..Telefonun tuş takımı dolayısıyla hızlı mesaj yazabilmek biraz zor değil mi?
  • EL Fuego, çok sağol..sanırım sen alternatif bir çözüm önerdin. Tarifini uygulayacağım. Umarım, Yer İmlerim (favorlerim) dışında, bahsettiğim MESAJLAR bölümü> Eposta gönder/al da çalışı, yarın bakacağım, eyvallah..bu konularda başka soralarım olabilir :)

Distomat..Tuş takımını bazı inslara rahatsız edici gelebilir. Sessizce VIYKVIYK yapıyor. Ancak, beni hiç rahatsız etmiyor..Titreşimi sayesinde - daha dogrusu haptic keys deniyor- sanki normal tuşa basıyormuş gibi oluyor..Dokunmatik diye düşünme...verdiği his, direk normal tuş hissi...Mesaj yazmayaı sevMEyen biri olarak ben zorlanmıyorum bu telefonla, kolay sayılır, bi kaç deneme yap istersen
  • @distomat

Tuşlara alışırsın Crystal Talk özelliği yani gürültülü ortamlarda sesin çok berrak duyulması ve karşı tarafa gürültünün filtrenelerek gitmesi ve fast scroll özelliği bunları çok daha cazip kılacak etkenler...Müzik dinlerken sadece müzük tuşları aktif olduğu için diğer tuşlara basmak gibi bir risk yok. Algılamıyor zaten
  • El Fuego,

Yahoo Go! ya internetten baktım az önce.. YGO nun içinde mail dışında başka yazılımlar da var (havadurmu vb..) Ben öyle fazladan gereksiz şeyler yüklemek istemiyorum aslında..sadeceYahooMail'a bakmak için başka ne yapabilirim acaba?
  • Yahoo pop3 desteği sunuyorsa pop3 ayarlarını yapman lazım ama mail geldiğini öğrenmek için gprs sürekli açık olmalı. O yüzden yahoo go en mantıklı ve sağlam çözüm.

Ya da tel'in browser'ından web tabanlı yahoo mail kullanabilirsin.
  • Birçok şeyin el altında olmasından zarar gelmez. YGO bence gayet iyi ve kullanışlı.
  • Hearless: Dediğini anlıyoprum sürekli GPRS demek, sürekli para yazıyor demek sanırım
    Bir de zatentelin browserından yahoomail'a giriyorum ama her seferinde "LOGIn" olmak bayıyor

Elfuego, Yahoo GO için web sitesinden tel numaramı yazıp link gönderttim.

Yanlız "Y GO does not support E8" diyor

Ben mi bi yerlerde yanlış yapıyorum? Siz E8 ile nası yüklediniz YGO yu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mercek -- 24 Kasım 2008; 16:51:06 >
  • Wi-fi özelliği var mı acaba?
  • ZINE 5 harici TR'de satılan hiçbir Moto'da wi-fi yok. E8 de buna dahil...
  • arkadaslar merhaba.hepınıze oncelıkle saygılar.daha oncesınde n95 8gb n95 n81 konularından sanıyorumkı benı hatırlarsınız. bu motorola e8e karsı bır ılgı olustu ıcımde fakat sanırım suan bulundugum sehırde bu cıhazdan yok yanı sıfır olarak.. 2 ay once sonyerıcsson p990i aldım teknosa cıkıslı ve gercekten sıfır denılecek kadar temız.ıcerısınde navıgasyonuna kadar yuklu durumda kutusunda duruyor. motorola e8 kullanan arkadaslardan rıcam takas dusunen olursa veyada yakınlarınızda bildiğiniz biri var ıse 543 338 0797 538 704 4849 numaralı telefonlardan bana ulassın sımdıden cok tesekkur ederım tum donanımcılara saygılar
  • El Fuego Heartless, şuna da cevap atar mısınız lütfen ??

quote:

Orjinalden alıntı: mercek

Hearless: Dediğini anlıyoprum sürekli GPRS demek, sürekli para yazıyor demek sanırım
    Bir de zatentelin browserından yahoomail'a giriyorum ama her seferinde "LOGIn" olmak bayıyor

Elfuego, Yahoo GO için web sitesinden tel numaramı yazıp link gönderttim.

Yanlız "Y GO does not support E8" diyor

Ben mi bi yerlerde yanlış yapıyorum? Siz E8 ile nası yüklediniz YGO yu?
  • heartless ın verdiği linkteki indirilen jar. uzantılı java dosyası çalışıyor.
  • 4 GB San Disk microSDHC sorunsuz olarak çalışıyor. 614c nin hafıza kartını taktım ve cihaz sorunsuz olarak gördü. Toplam alan 614c ye yakın bir değer olan 3.76 GB değer olarak göründü. Tamamına yakını dolu olduğu ve WM dosyalarını tanıyamadığı için sadece Mp3 ler sorunsuz olarak çaldı. En büyük eksiği olan avi. codec eksiği hakkında henüz bir bilgi bulamadım. E2 ve E6 da bu sorun flaşla ortadan kalkmış ancak E8 de herhangi bir ciddi kaynağa ve moda rastlayamadım.
  • @ heartless

E8 i modlayacağım. Hangi fw yi tavsiye edersin ve MotoKup la mı flaşlayacağız bunu? İçinde TR gömülü bir fw tercih sebebidir
  • Ya bu E8 incelediğim kadarıyla güzel telefon ama ben E2den vazgeçemem gibi duruyor.Tamam yavaş ama bence müzik telefonları arasında bir devrimdir E2.Bu kadar kolay modlanan telefon görmedim açıkcası ben.E8 alsam E2mi kullanamam o yüzden ben iyisi PDA alıyım ikinci telefon olarak,E2 ve ben daha uzunyıllar beraberiz.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.