Şimdi Ara

||| MOTO ROKR E8 - FIRST CLASS MULTIMEDIA (LINUX - 500MHz - CT) ||| (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
597
Cevap
1
Favori
49.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    inanki dostum bu saatten sonra wi-sız cihaz alınmaz. e6 bi kere her teknoloji tutkununun evinde bi köşede durması gereken cihaz. seyahatlerde mp3 dinle film izle oyun oyna.. yurtdışından bi de 1200mah lık pil al 10$ mı ne. ha ben aldım çinden çok uyduruk çıktı ayrı da

z6 almadan evel em30 getirtecektim yurtdışından sırf şu e8 deki kayan navigation olmadığı için caydım cihazdan. açıkçası olmadığınada şaşırdım cihazlar 1-1 aynı. z6w veya zn5 şu an için mantılı görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 21 Aralık 2008; 4:38:38 >
  • Haklısın...

Acaba E6 sdio kart destekliyor mu ? Uygun ise kart aramaya başlayayım ....süper olur
  • EDIT___

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Fuego -- 21 Aralık 2008; 16:52:19 >
  • dostum e6 da sdio desteği yok. ona vietnamlı veya çinli bilemiycem çekik gözlü diyelim coderlar yazılım ile sdio desteği kazandırmaya "kasmış" ama başarısız olmuşlardı. son tahlilde hala yok bildiğim.
  • E bekleyelim bakalım.. Belki biri başarabilir. Aslına bakarsan Wi-Fi ile pek işim yok. Evde internet işte internet insan bıkıyor.. Ha olursa hiç fena olmaz ayrı konu
  • Hayatta kullandığınız en hızlı ve algı süresi en kısa alettir. Klasik Moto reklam eksikliği bunda da bariz. Hint reklamı müthiş ama...

Tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Fuego -- 21 Aralık 2008; 16:51:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: inanki

E bekleyelim bakalım.. Belki biri başarabilir. Aslına bakarsan Wi-Fi ile pek işim yok. Evde internet işte internet insan bıkıyor.. Ha olursa hiç fena olmaz ayrı konu

wi-fi donanım harici olmasına imkan olduğunu sanmıyorum. Harici GPS gibi bir aparat ile bağlanabilirlik olur mu o konuda da fikrim yok. Mesela BT ile wi-fi aparatına bağlanılabilinir mi acaba?..Olsa bile ekstra masraf olur sonuçta. Dahili wi-fi gibi avantaj sağlamaz. Diğer cihaz PDA benim, wi-fi, GPS falan full amma nimetlerinden yararlanırken yediği pilin haddi hesabı da yok. MotoZINE ne görebildim, ne de test edebildim. Tarayıcısının çok pro olması lazım ki, zevki çıksın. Flash dolu bir web sayfasını açarken; acaba açabilir mi ayrı konu, kastırması ne olacak merak etmişimdir. Flash uyumlu olduğunu zannetmiyorum ve o yüzden nette sörfün tatsız olduğunu sanıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Fuego -- 25 Aralık 2008; 23:02:34 >

• Meşhur ''hazır sistem'' in E8 sürümü yok mu yahu? Hiç mi kullanan yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

quote:

Orjinalden alıntı: ferhat zorlu

bak böyle daha çok talep görmüş topiğin. kolay gelsin.

Motorola bölümünde hangi açtığın konu'nun içini doldurdun da biri birşey dedi ?

ARKADAŞIM. SENİN BU MOTO KONUSUNA ÇOK EMEK VERDİĞİNİ BİLİYORUM. AMA LÜTEN MESAJ YAZARKEN HAKARET VEYA ONA YAKIN ŞEKİLDE İNSANLARI AŞAĞILAMA... TAMAM İÇİNİ DOLDURMAMIŞ OLABİLİRİM. ÇÜNKÜ BEN SADECE YENİ MODEL GELİNCE YAZIYORUM. MOTOROLAYI ÇOK AZ KULLANMIŞLIĞIM VAR. BU NEDENLE KONUYU AÇAN BEN OLUNCA TABİİKİ DOLDURAMIYORUM. SİZDEN BANA MESAJ İLE YENİ BİLGİLER GELSE TABİİKİ İLK MESAJA YAZARIM. AMA BUNU YAPAN BİR ADET ALLAH KULU OLMADI ŞİMDİYE KADAR. ZATEN DİKKAT ETTİYSENİZ SON ZAMANLARDA ÇOK GİRMİYORUM MOTOROLAYA... İKİ NEDENİ VAR... BİRİNCİSİ MOTO KULLANMIYORUM. İKİNCİSİ 1-2 ARKADAŞIN DOSTÇA OLMAYAN TAVIRLARI... SENDEN ŞİKAYETİM ÇOK FAZLA OLMAZ. ÇÜNKÜ MOTOROLA KONUSUNU YÜRÜTEN UEGO İLE BERABER 1-2 KİŞİDEN BİRİSİSİN. HER KONUYA CEVAP VEREN KAÇ KİŞİ VAR Kİ BU KONUDA...AMA LÜTEN MESAJLARINDA KIRICI OLMA... ŞURDA KAÇ YAŞINDA ADAMLARIZ...

• Burada konu açılmasına gerek yok. Bizim kullanıcılarımız az olabilir; ancak hepsi işini bilen adamlardan ibarettir. Moto bölümünde ''video imdat'' adı altında kaç tane başlık görüldü bu zamana dek?..Diğer amatör kullanıcılarla bizim mukayeseye tabi tutulmamız çok yanlış.

Senin sorunun açılış başlıklarının estetik sorunu...
  • Forumun diğer bölümlerine göre burada oturmuş bir kitle ve kalite var. Bu kaliteyi bozacak işler yapılmasına tabiki karşıyız. Yoksa ferhat zorlu ile ne derdimiz olacak bizim kimseyle bir derdimiz olmaz,olamaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: El Fuego

Moto bölümünde ''video imdat'' adı altında kaç tane başlık görüldü bu zamana dek?..

puhahaa

veya bunun gibi ..

http://resim.donanimhaber.com/fb.asp?m=28702754
  • quote:

Orjinalden alıntı: sioux

quote:

Moto bölümünde ''video imdat'' adı altında kaç tane başlık görüldü bu zamana dek?..

puhahaa

veya bunun gibi ..

http://resim.donanimhaber.com/fb.asp?m=28702754

Bu mudur?

Uzatmanın anlamı yok. Kalite (Moto) taviz yok

EDIT: Ön ve arka yüzeyde isim yazmadan logosu her daim varolan marka. İsme ne hacet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Fuego -- 28 Aralık 2008; 16:56:21 >

• MOTOROLA BENİM AÇIMDAN DA ÖNEMLİ MARKALARDAN BİRİ. ÖZELLİKLE DE SAMSUNG GİBİ MARKALARLA KIYASLARSAK... AMA KULLANAMIYORUM O BAŞKA... ELEŞTİRİLERİNİZE DEĞER VERİYORUM. AMA LÜTFEN BU TOPİKTEKİ SEVİYEYE UYGUN YORUMLAR...
  • sioux kardeşimin verdiği oyunu kurdum, gayet güzel çalışıyordu. Birden games içindeki kısayolu yokoldu. Tekrar üzerine kurdum; hatta ''bu oyun mevcut, üzerine kuruyorsun hocam'' gibi uyarı vermesine rağmen şimdi oyun yokoldu...
  • Cihaza master reset atıp, oyunu tekrar kurmama rağmen kısayolu çıkmıyor. Çözümü ne olabilir?..
  • Cihaza master reset atıp, oyunu tekrar kurmama rağmen kısayolu çıkmıyor. Çözümü ne olabilir?..

Ayrıca bir gün mecburen nokya 6500 kullanmak zorunda kaldım. Tam bir işkence; sabun kalıbı gibi ve radyo felaket kötü. Rehbere numara girerken ismi yakalayamıyor ve çok ilkel geldi bana. Çok bayağı bir telefonmuş. Hıza ve esnekliğe alışınca basitliğinin ne denli ciddi olduğu görüldü. Kızak sistemi bir facia ve her yerinden gıcırtı geliyor...
  • quote:

Cihaza master reset atıp, oyunu tekrar kurmama rağmen kısayolu çıkmıyor. Çözümü ne olabilir?..

Geçerli sorun. Hala düzelmedi...
  • Telefon şu anda Darty de 550 TL gözüküyor, piyasada daha uygun garantili olarak gören oldu mu acaba ? Bende Nokia 5310 vardı, 1 yıl kullandım ama sonra pedere kaptırdık telefonu :P Tekrar müzik telefonu bakarken GM in DTSM1 i gözüme çarptı ama güvenemedim ona, MPx200 ile geçen motorola günlerine döneceğim gibime geliyor.
  • teknosepet.com 479 ytl ama güvenilir bir site mi bilmiyorum burdan alışveriş yapan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.