Şimdi Ara

||| MOTO ROKR E8 - FIRST CLASS MULTIMEDIA (LINUX - 500MHz - CT) ||| (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
597
Cevap
1
Favori
49.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Skin içinde ''Wi-Fi'' var ama sanmam çalışsın. ZINE5 flaşlamasından bahsetmişer E8 e ama yine sanmam. Ölür cihaz
  • teknosepet güvenilir bi web sitedi uğur iletişim avea bayisinin sitesi
  • Hepsiburada da yorumlar bölümüne daha kullandığı aletin modelini bilmeyen bir tane salak mesaj yazmış e8 hakkında.
    Bende demiş e10 var... bi de alet "biraz" farklıymış şudur budur.
    Yazdığı tarih 18 temmuz. Yani o tarihte Motorola ceo sunun bile belki eline geçmemiştir e10...
  • Ben o yorum üzerine mesaj yazmıştım da yayınlamadı HB. Salak adamların mesajları daha muteber demek ki
  • piyasada onsan ucuzu yok şu anda
  • bimeks sitesinde 443 ytl ama sadece bimeks teknoport yeşilköyde varmş net satışı yok:(
  • Fiyatı iyimiş. Her tarafta o fiyata düşerse o zaman seyreyleyin E8'i
  • bimekste epey once gördüm o fiyatı. ama bence hala pahalı 350 yapsınlar onu bi bakalım.
  • bende bu telefonu almak isitiyorum ama fiyatının aniden düşmesinden korkuyorum.motorolalar hep öyle oluyor ben bu telde yakın bir zamanda büyük bir fiyat düşüşü bekliyorum özellkle E serisinin yeni modelleri türkiyeye girerse(em28,em28,em30)
    ayrıca galiba bu tel pek kimsede yok neden kimse almıyor motorola türkiyede pek sevilmiyor galiba:S
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagatayucuzal

bende bu telefonu almak isitiyorum ama fiyatının aniden düşmesinden korkuyorum.motorolalar hep öyle oluyor ben bu telde yakın bir zamanda büyük bir fiyat düşüşü bekliyorum özellkle E serisinin yeni modelleri türkiyeye girerse(em28,em28,em30)
    ayrıca galiba bu tel pek kimsede yok neden kimse almıyor motorola türkiyede pek sevilmiyor galiba:S

Önyargı yüzünden satışı düşük. Daha az özellikli, şişirme aletlere halkımızın daha fazla rağbet etmesi reklamla ve gözboyamayla alakalı. Soerunun esasında Uzan'laın bu cihazları ithal ettiği döneme kadar dayanıyor. Üstelik Motorola'yı da dolandırdılar yetmezmiş gibi. En kaliteli cihazları en başından beri Motorola üretiyor. Nokia, Motorola ya fason yaptırdığı cihazlar sayesinde çok yol katetti. Bunu anlamayanlar gidip başka markalara fazladan para veriyor. Maymun iştahlı telefon dükkanlarını da unutmayalım

• haklısın :)

chip dergisinini video incelemesi
    http://www.chip.com.tr/video/Motorokr-E8-Cep-Telefonu_460.html
  • E8' de öyle büyük indirim beklemek hayal.. Örnek E6.. Üretimi durmuş bir model de dahi, 2 yıl sonra indirime gidildi..

Piyasada bir sürü dandik telefon var. Fiyatları da hala 300-450 arası. O yüzden E8 için indirim anca sene sonunda olur. ( O'da bir ihtimal. 3G hizmete girerse falan )

Motorola kalitedir. Kullanmayan bunu bilemez.
  • E8 çok kaliteli bir cihaz. Görmeyen, kullanmayan resimlerden hiçbirşey anlayamaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: inanki

E8' de öyle büyük indirim beklemek hayal.. Örnek E6.. Üretimi durmuş bir model de dahi, 2 yıl sonra indirime gidildi..

Piyasada bir sürü dandik telefon var. Fiyatları da hala 300-450 arası. O yüzden E8 için indirim anca sene sonunda olur. ( O'da bir ihtimal. 3G hizmete girerse falan )

Motorola kalitedir. Kullanmayan bunu bilemez.

Belli olmaz indirim işi. Benim tahminim yaza doğru yapılacağı şeklinde. E6 güzel ama hitap ettiği kesim farklı. Tuşsuz telefonu herkes kullanamaz da ondan

• v3i ve rokr e2 nin ilk çıktıkları günki fiyatları şu anki fiyatlarının 4 katı nerdeyse...insanı korkutuyor motorola:(
    kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorm bu arada telin herhangi bir kötü özelliği var mı diye
  • bana kalırsa e8 in kamerasından başka kötü özelliliği yok :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagatayucuzal

v3i ve rokr e2 nin ilk çıktıkları günki fiyatları şu anki fiyatlarının 4 katı nerdeyse...insanı korkutuyor motorola:(
    kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorm bu arada telin herhangi bir kötü özelliği var mı diye

Kamera vasat o kadar. Diğer tüm özellikleri ve kullanım olarak çok rahat. Şahane bir telefon kesinlikle, görsel olarak rakibi yok. Alacak olanlara şiddetle tavsiye ederim. 4 ay oldu alalıve bir kez donmadı ve kilitlenmedi. Çok hızlı ve stabil bir alet
  • Crystal Talk farkını deneyimleyin...Diğer markalar MP yarışına giredursun, rahat ve bağırmadan konuşma keyfini çıkartalım bizlerde

http://direct.motorola.com/hellomoto/crystaltalk/
  • ama yavaş açılıo o ayrı :D arkadaşlar oyun ve tema yokmu hiç ve bunun programla yükseltiliomu
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.