Şimdi Ara

||| MOTO ROKR E8 - FIRST CLASS MULTIMEDIA (LINUX - 500MHz - CT) ||| (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
597
Cevap
1
Favori
49.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu ürün hi. satmadı galiba baksanıza ne modlar hakkında konuşan nede kullanım hakkında herkes alsammı almasammı diye kararsız:)fiyatı pahalı gerçekten
  • bence al kardeşim gsl alet öneririm daha bi eksikliğini hissetmedim. ama bnm telefon dokunmatiğinden dolayı bi kere serwise gitti. servis telefonu ücretdiz yaptı ama dokunmatiğinin bozulma nedenini cihazın içine sıvı teması nedeni ile oldu dediler :D ama ben hiç kılıfından çıkarmıom ki :D sıvı teması olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagatayucuzal

bu ürün hi. satmadı galiba baksanıza ne modlar hakkında konuşan nede kullanım hakkında herkes alsammı almasammı diye kararsız:)fiyatı pahalı gerçekten

Alıp şikayet ettirmeyen enden cihazlardan biri...
  • E8 çok iyi modlanıyor, mpkg uzantılı natural program desteği bile var ama birisi uğraşıp hazırlayacak rehber yapacak, paylaşacak vs...

Topu topu 2-3 tane kullanıcısı var forumda.
  • Olsaydı sende de bir E8 çatır çatır modluyor olacaktık. Benden başka hiçbir kullanıcı da kalmadı sağolsunlar. Yorum yapan arkadaşlarda olmasa

Aslında gerek yok. Help me! feryatlarından ve gereksiz başlıklar açılmasından iyidir.

Son günlerde brşey dikkatimi çekti E8 de. Dili TR yaptığım zaman medya içinde son çalınanlar yerine tüm liste görünüyor. Diğer lisanlarda bu bug yok
  • @ heartless

Bu high speed 5 oyunu birden games içinden yokoldu. Tekrar kuruyorum hatta kurarken bu zaten yüklü, upgrade e devam mı gibi sorulara yes deyip geçiyorum ama hala kısayol ve oyunun kendisi yok. Program files klasörünü nasıl ve ne ile görebiliyoruz? mpgk. uzantılı dosyaları kurabilmek için smart asst ve sys . dosyalarını da atıyorum ama onlarda uyumsuzluk hatası veriyor. Bu sorunları nasıl aşarız?..
  • Skiman ile yüklenebiliyor mu bu temalar?..

EDIT: Sanmıyorum. ezx. uzantılı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Fuego -- 28 Ocak 2009; 22:59:32 >
  • ben e8 e ne tema nede oyun yükledim daha. acaba z3 modelindeki gibimi yüklenio?
  • bimekste tükenmiş aradım adam direk söyledi sanki hergün arıyorlarmş gibi:S
  • Telefoncular uçurmuştur. Pendik'te bir mağazaya fiyatını sordum; adam ''700 lira abi ama süper bir alet'' dedi. ''Satabiliyor musun?'' dedim adama. ''Abi bunların kendine has müşterisi var, fiyatına fazla takılmazlar, bizde ufak bir ikramda da bulunuruz'' deyince daha fazla konuşmanın anlamı kalmadı. ''Hayırlı işler'' deyip çıktım
  • bende malatyada hiçbiryerde bulamadım.sadece bir yerde maketini gördüm acaba varmı diyerekten heyecanlandım..sorduğumda adam onlar üretimden kalktı dedi gülerek dışarı çıktım hahaha:)
  • ben bu aralar şok bir damping bekliyorum e8 için?

289 TL falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 31 Ocak 2009; 2:06:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagatayucuzal

bende malatyada hiçbiryerde bulamadım.sadece bir yerde maketini gördüm acaba varmı diyerekten heyecanlandım..sorduğumda adam onlar üretimden kalktı dedi gülerek dışarı çıktım hahaha:)

hakkatten hahaha wallahi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

ben bu aralar şok bir damping bekliyorum e8 için?

289 TL falan

O kadar inmez. Piyasaya çıkalı 1 sene olmadı daha çok yeni. İlk seneyi bir devirsin bakalım o zaman belki anlık bir operasyonla satılır ve fiyatı tekrar yükseltilir. 249 liraya V8 olur mu? 5 para etmeyen diğer markalardan ne eksiği var bu telefonun?..
  • ben onu bunu bilmem her zaman motorolarda böyle şok indirimler oluyor...ben o anı bekleyip alacağım şu adn çok pahalı
  • iddiaya girebilirim

içime doğdu

mart ayında e8, 289 TL ye satılacak
  • inşallah içine güneş gibi doğmuştur şu V6 servisten bi gelsin ben de E8 e geçmeyi düşünüyorum.modmymoto.com a da pek uğramaz olduk v6 bozulalı.E8 için m3 te[modmymoto.com] bestwebs diye bi eleman var Heartless daha önce MP sinin linkini vermişti.ben geçen baktım yine yeni özellikler iyileştirmeler yapıp bi sürüm çıkarmış.denemek isteyenler ordan bakabilirler.

ben de Adana'da hiç biyerde bulamıyorum hint kumaşı gibi mübarek.Ama Nr.1 makine herzaman derim Motorola
  • quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

iddiaya girebilirim

içime doğdu

mart ayında e8, 289 TL ye satılacak

bence sen bişeler biliosun.
  • mpx200 ve rokr e2 indirimleride içime doğmuitu. şimdi işin müneccimlik kısmını bırakalım da benim asıl merak ettiğim moto zn5 neden tutmadı ? pek öyle zn5 kullanıcısıda göremiyorum ortalıkta?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.