Şimdi Ara

||| MOTO ROKR E8 - FIRST CLASS MULTIMEDIA (LINUX - 500MHz - CT) ||| (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
597
Cevap
1
Favori
49.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çünkü sadece darty satıyor başka bir allahın kulu cihazı satmıyor çok enteresan... birisi 1 aylık opsiyon satışı falan demişti ama o da yalan oldu fiyatıda çok uçuk mevzu budur.
  • 1 ayık operasyon olayını heartless söylemişti. Ben daha prototip halini bile göremedm ZN 5 denen meretin.

E8 289 liraya düşsün bedavaya veririm
  • Bimeks'te 435 liraya düşmüş
  • Evet bu ara e8 imi almayı düşünmekteyim sadece karizması için istiyorum, kristal safir kalıp formu için. bakalım...
  • Ben de satmayı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Fuego -- 21 Şubat 2009; 13:25:56 >
  • satmayımı dusunuyosun abi:D
  • Sattım bile
  • vallamı yaff tühne kadara verdin abi acaba???
  • Arkadaşlar,

Bende de aylardır E8 var.

Şimdi de Bilgisayarımdan E8 ime müzik aktarmak istiyorum.

Sürükle bırak ile (Motorola toolkit) yapabiliyorum.

Ancak ben Windows MEdia Player’ın SYNCORNIZATION bolumunden aktarmak istiyorum (nedeni daha sağlıklı olur diye)

Ancak, Windows Media’da SYNC butonu aktif olmuyorum, sanırım E8 device’ını tanımıyor.

BU sorunla karşılaşan oldu mu hiç?
  • Telefon'un bağlantı ayarlarından medya senkrenizasyonu modunda pc'ye bağlarsan, direk wm player ile senkron'a hazır olacaktır.
  • Heartless..çok sağol :) o şekilde oldu

Müzik aktarırken baska tavsiye edeceğin teknik bi durumlar var mı kalite açısından?

quote:

Orjinalden alıntı: heartless

Telefon'un bağlantı ayarlarından medya senkrenizasyonu modunda pc'ye bağlarsan, direk wm player ile senkron'a hazır olacaktır.
  • Rica ederim.

Müzik atarken en iyisi media senk. seçeneği, diğer ihtiyaçların için hafıza cihazı olarak bağla harici disk olarak görsün windows.
  • Asphalt-3 320x240

Gözüme takıldı..Paylaşayım dedim
  • Deneyebilecek cihaz olsa
  • Vay.. Telefonu gerçekten satmışsın !? E8...

Hayırlısı..
  • arkadaşlar varmı e8 ini satmayı düşünen
  • Geç kaldın
  • Çok güzel ve verimli bir telefon ama alışkanlıklar kolay değişmiyor. İyi bir model daha çıkarsa yine alırım ama aslı hedef A3100.

Forever WM
  • E8 benimde çok dikkatimi çekiyo zamanla fiyatı düşünce alabilirim ümraniye media markt'da kullandım menü geçişleri çok seri çok tatlıydı ama hafıza kartındaki dosyalar için aynısı geçerlimi acaba,birde cihaz gerçekten çok kaliteli duruyo.
  • Aynı hızda devam...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.