Şimdi Ara

||| MOTO ROKR E8 - FIRST CLASS MULTIMEDIA (LINUX - 500MHz - CT) ||| (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
597
Cevap
1
Favori
49.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sonuçta zevk meselesi ama kalite, zarafet ve hız konusunda E8 çok çok başarılı. E2'de kullandım; devrim nitelemene katılıyorum fakat E8 çok üstün bir alet. Ülkemizde fazlaca bilinmiyor o kadar...
  • ekranı küçük bence.
  • arkadaşlar bnm e8 bozuldu. dokunmatiği filan. hiçbiri işe yaramıo. telefonun arayüzüde deişmiyo. telefon normal telefon modunda kaldı. muzik we foto modunada girmio. yandaki kilidi kontrol ettim onla alakası yok yarın servide götürcem.
  • arkadaşlar bnm e8 bozuldu. dokunmatiği filan. hiçbiri işe yaramıo. telefonun arayüzüde deişmiyo. telefon normal telefon modunda kaldı. muzik we foto modunada girmio. yandaki kilidi kontrol ettim onla alakası yok yarın servide götürcem.
  • geçmiş olsun, serviste uzun süre kalmaz umarım...
  • arkadaşlar çok sinirliyim. neden die sorarsanız babamın bi telefoncu arkadaşı war. babam ona e8 servise gönderme ile ilgili bişe sordu. ama telefoncu babama dediki: abi keşke motorola almasaydı battı zaten çok satılmıyo keşke nokia yada samsung alsaydınız onların teknolojileri daha iyi hem motorola sattığı ürünün arkasında durmuyor dedi çok sinirlendim yemn ederim. böle bişi yok dimi. çünkü ben moto dan başka kullanamam çok sewiyorum ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC54ACA3A -- 11 Aralık 2008; 15:36:36 >
  • Klasik Nokia zihniyeti anlamadıkları şeylere kötü demekte üzerlerine yok,3G çıkmadan millete çift kameralı telefonları kakalerken kötü olunmuyo,aynı özellikdeki telefonu millete yüksek fiyatlardan satınca kötü olunmuyo vs vs örnekleri çoğaltmak mümkün. Sen takma milleti telefonu götür servisine umarım kısa sürede sorunun çözülür...
  • Babanın telefoncu arkadaşı maalesef aptal ve cahil bir adammış. Ne sattığını bilmeyen bu hıyarlar yüzünden iyiler kötü,dandiklerde kalite oldu O adama görüresen de ki; batan firma 40 milyar dolar ciroyu nasıl yapıyor?..

Sana da geçmiş olsun. Umarım kısa sürede sorunun çözülür...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Fuego -- 11 Aralık 2008; 17:25:56 >
  • wala saolun ya :D arkadaşlar bişi sorcam bu amerikanın durmu moto yu etkilermi ?
  • Güzel cihaz fiyatı ne alemde?
    wifide yoktur sanırım
  • Malesef wifi yok.
    Fiyat ve özellikler aşağıdaki adreste var,bende almayı düşünüyorum ama fiyat düşsün önce biraz.

http://www.hepsiburada.com/motorola-e8-2-gb-1-gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepmote8
  • quote:

Orjinalden alıntı: mercek

1- Ayrıca, KIMAramısCEll, E8 i desteklemediği için bizi kimin aradığının ismini göremiyoruz. (MEsela Ali Veli görecegimize, 0535xxxxx görüyoruz: haydaa sonra menuden bak tek tek kim bu numara diye..)

->bu sorunu nası çözeriz Turkcelle bilen var mı?

2-Belki de ben 4-5 gün boyunca 24 saat açık bırakıyorum ondandır diye umuyorum..

Kim Aramis Cell'den mesaj geldiginde zaten hep numara cikiyor. Seninde yazdigin gibi 054394209XX gibi. Rehbere girip numaranin kime ait olduguna bakmana gerek yok. Telefon numarasinin üzerine gel YES'e bas, numarayi ararken zaten rehberden hemen adi cikiyor. Ondan sonra hemen NO'ya bas :)

Ben hep öyle yapiyorum. :)
  • Kim aramış olayında hangi marka arayanın ismini direkt olarak veriyor. Şebekenin sadece numarayı iletmesi kadar normal birşey yok. Ararayan abonenin kimlik bilgisini yani ad, soyadını gönderemeyeceği için yalnızca numara verecek elbette...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sersiler

Malesef wifi yok.
    Fiyat ve özellikler aşağıdaki adreste var,bende almayı düşünüyorum ama fiyat düşsün önce biraz.

http://www.hepsiburada.com/motorola-e8-2-gb-1-gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepmote8

Fiyatının kısa vadede düşeceğini sanmıyorum. Henüz çok yeni bir cihaz ve kur dalgalanmaları yüzünden şu andaki fiyatından bir süre daha satılır...

• Bu E8'e skin yükleme ile ilgili nasıl bir işlem yapabiliriz? Neyle ve nasıl yükleniyor acaba? Yabancı forumlarda da genel anlamda pek skin çalışması da yapmamışlar...
  • Skin yüklemek için FTP desteği olan bi mp flashlaman gerekiyor. İlk sayfada paylaştığım Bestwebs Super Flash mp'sini flashlarsan skin desteği olur. Bende burada 3-5 tane E8 skin'i paylaşırım.
  • İyi olur kardeşim. Nasılosa orfinal fw. elimizde...Yavaştan başlamak lazım. Bu hafta sonu flaşlarım
  • Hindistan için çekilen reklam filmi. İzleyin, süper birşey

http://www.youtube.com/watch?v=udg2B4XjXMw
  • İlk gördüğümde E8'i, 'işte beklediğim telefon' demiştim.. Sıradışı bir görüntüsü vardı. Fiyatını düşünmeden almaya karar vermiştim. Fakat Türkiye'de satışa sunulmamıştı.. Motorolanın sevmediğim yönü...Her zaman böyle oluyor. Türkiye pazarı sona bırakılıyor...

Malum fiyat aralıkları.. Çok fazla..

Şimdi düşünüyorum da cep telefonuna 300 Lira'dan fazla para vermek akıl karı değil gibi...(Yanlış anlaşılmasın. 1000-1500 Lira verip cep telefonu alan kişiler de var.) Fakat asgari ücreti düşününce... Olmuyor.

Gel görki, Motorola bir hastalık misali. İnsanın yakasını tuttu mu bırakmıyor..

Ben E6 aldım... Fiyat olarak E8 de kampanya olsaydı kesin E8 alırdım. Şimdi E6'ya alıştım modlama falan. Bakalım ne zamana kadar kahrımızı çekecek bu alet ? Bu arada E6'yı çok sevdim. e2 kullanırken hep aklımdaydı. O fiyata görünce inanın 'koşa koşa' giderek aldım..Hiç düşünmeden.

Artık E8 hayal gibi.. Zine5'i bekleyelim diyeceğim ama o'nun da fiyatı çok fazla. E bu şekil de düşmeyeceğine göre fiyatı.. Neyse.

Demek ki benim sevdiğim modeller e2..E8..E6..Z6(radyosu yok)ve ZN5.. İki tanesini kullandım.. Darısı ötekileri kullanmaya.

Motorola.. Bu markayı seviyorum

• E8 gerçekten süper bir alet, umarım alır ve kullanırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Fuego -- 21 Aralık 2008; 16:53:24 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.