Şimdi Ara

Motor Arıza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Motor blogunun üzerindeki yağ kapağını açıp iyice temizledim. Radyatör suyu bomboştu, radyatör suyunu doldurdum, aracı çalıştırdım yaklaşık 7-8 kilometre sonra ayağım gaz pedalında değilken bile araba rolantide yüksek devirde çalışıyordu ve motor arıza ışığını yaktı.

Arabayı sağa çektim, radyatör deposuna baktığımda koyduğum suyun 4’te 1’i boşalmıştı. Motor yap kapağını açtığım zamanda kremamsı ve beyaz renkte bir tabaka vardı kapağın üstünde arabayı çalıştırmadan o şekilde bıraktım.

Yardım istediklerim motor silindir üst conta kapağı diyor ama fikri olan beya yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

Bu arada araba ; Corsa 2000 B

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Silindir kapağı contasından yağa su karışıyor. Kapak sökülüp conta değişecek. Başka arıza kapakta ya da blog yüzeyinde hata yoksa 2-3 saatlik işlem. Kötü ihtimal ise blok ya da kapakta çatlak, genelde çok nadir olur ama ihtimal dahilinde. Kurtaracak gibiyse kaynak, kurtarmazsa değişim yoluna gidilir. Kapak sökülmeden ne olunduğu bilinemez.
  • Yardım ve destek için teşekkürler. Tahmini masrafı konusunda bilgisi olan yardımcı olabilir mi acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemcapar -- 12 Ocak 2018; 0:42:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MARŞ motoru arızası?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.