Şimdi Ara

motor arıza ışığı fiat doblo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
11.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bende 2004 model fiat doblo 1.9 motor doblo var.

1 senedir motor arıza işiği yanıyor çok rahatsız edici.

yarım kontakta direk yanıyor normalde yarım kontak yaptıktan 3 saniye sonra söndüğünde marşa basar

çalıştırman gerekir.ama malesef 1 senedir hiç sönmüyor.yarım kontak yapıp sonra çalıştırdığında işe eksoz dan siyah duman atıyor ve araba gitmiyor.olduğu yerde kalıyor ne kadar gaza yüklensemde.servise götürdüm arabayı bana söyledikleri...

abi sen ara kontak yapıp ışığın söndüğünü beklemeden direk çalıştır yani kontağı beklemeden direk marşa bas bişey olmaz dediler bi senedir böyle kullanıyorum 3 saniye siyah duman atıyor ve sonradan ışık sönüp normale dönüyor yani araba siyah duman atmayı kesip yola devam ediyor..geçen servise götürdüm mazot pompasının sensörünün değişmesi lazım dediler 850 tl cik fiyat verdiler.çok pahalı forumlarda araştırmaya başladım...bazıları mazot filtresinden bazısıda eksoz gazından falan yazmış.başına böyle bişey gelen varsa yada bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim...servisin söyledikleri kafama yatmadı.biliyosunuz hepsi para peşinde

• bu işten anlayan yokmu
  • Bu olay benimde basima geldi 2003 doblo 1.2sx var bazen arabayi calistirirken motor isigi hic sonmuyo ve araba gitmiyor bugun ustaya goturdum 2 buji calismiyo dedi 1 gun once diger ustada bujilerin hepsini ve buji kablolarini degistirmistim sinir bozucu tarafi ise araba kendi kendine duzeliyo bu sefer arabadaki sorunuda bulamiyolar iki uc kez yolda kaldim sanirim servistekilerde yardimci olmuyo en iyisi yolda kaldigimda servisi cagirmak ve araba kendiliginden duzelmeden arabayi ustaya gostermek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Marea Motor arıza lambası
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.