120.000 de bizim arac. 5000 de 0.5 lt yag eksiltiyor . durum gayet iyi maşallah. Bu sekılde devam etmesı için extra birşeyler eklesek? 4*4 - dou*le up vs gibi katkılar işe yarar mı sizce?
Aramızda daha önce kullanan faydasını ya da zararını goren var mı? Tecrubelerınızı paylaşırsanız sevinirim. yarın yağ değişimi var , uygun faydalı derseniz ekleyeceğim sağolun şimdiden cevaplarınız için.
Merhaba .
Size tavsiyem hiçbir motor katkısını ya da yağ katkısını aracınızın motoruna kullanmamanız yönünde.Aracınızın motoruna kaliteli markalardan kullandığınız motor yağı fazlasıyla yeterli olacaktır.Zaten aldığınız yağın ambalajında '' Beraberinde hiçbir katkıyı kullanmayınız ! '' yazar.
Motorun uzun ömürlü olması için:
Kaliteli motor yağı + kaliteli yağ filtresi + motoru uygun devirlerde kullanmak gerekir.
teşekkür ederim, dediğiniz konularda hassas davranıyorum ancak extra katkı sağlamıyor sanırım...
Double Up için çok iyi diyen bir tanıdığım var. Performansından çok memnunum diyor. Satışı ile hiçbir alakası yok dediğim kişinin
pejo 307 ye koydurmuştum borpower,motor sesini biraz kesmişti ve biraz performans sağlamıştı.şimdiki arabam volvo,usta yağ değişimde koy dememe rağmen;kaliteli yağ koyduğunu ve gerek olmadığını söyledi.
bende motosilk koydum faydası oldu ses azaldı yağ atmıyor artık bence faydası var ama kalitelisini almak lazım 5 liralık ürüne para harcama.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme