Şimdi Ara

Motor Konusunda Yardım !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese selamlar. Foruma yeni katıldım. Uzun süredir misafir olarak konulara bakıyordum. Gerçekten çok iyi bir ortam, aile ortamı gibi seviyeli.
    Neyse yaşım 16. Motor alacağım fakat motorlardan pek anlamıyorum. Amacım yazlık bir yer için bir motor almak istiyorum. Keyifle, zevkle sürmek için hızla işim yok.. Daha ilk motorum olacak çok heyecanlıyım. Nisan gibi alacaklar ama şimdiden rüyalarıma giriyor :D
    Bütçem 1.000-2.000 Arası Scooter tipi bir motor arıyorum. Bazı arkadaşlar Yamaha YBR 125 Önerdi fakat 2.el fiyatı bile 2.500 civarında. Aslında istiyorum ama ilk motorum hurdaya çıkmasından korkuyorum Yaklaşık 2,5-3 Ay kullanıcam. Günde yapacağım en fazla 15 20 km'dir. Mondial 150 Hs görmüştüm 0 1900 tl gibi bir fiyatı vardı. Fakat çevremdeki insanların çin malına tepkileri çok sert oldu. '' Mondial alırsan servisten çıkamassın. '' gibi .. Şikayet edenler olduğu gibi memnun olanlarda var. Dediğim gibi motorlardan pek anlamıyorum. Mondial için pek sağlam değil diyorlar 2-3 sene idare eder mi ? Bakımına göre idare eder tabiide. Neyse yorumlar siz üstadların İnşallah aldırtıcam su motooru
    Lütfen yardım edin. Uykularımı kaçırıyor

• YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM .
  • hocam hepsi bir yana, kıytırık çin malı motorsikletlere binip canını riske atma. lastiğinden sibobuna kalitesizlik akıyor çünkü o motorlardan. 2.500-3.000 lirayı gözden çıkar, en azından derli toplu birşey al. sonuçta araba değil bu iş şöförlüğünde bitsin
  • quote:

hocam hepsi bir yana, kıytırık çin malı motorsikletlere binip canını riske atma. lastiğinden sibobuna kalitesizlik akıyor çünkü o motorlardan. 2.500-3.000 lirayı gözden çıkar, en azından derli toplu birşey al. sonuçta araba değil bu iş şöförlüğünde bitsin

Düşüncelerini benimle paylaştığın için yardım ettiğin için teşekkürler
    Bütçe o kadar çıkmaz bu yaz sanırım. Öbür yaza kadar bekleyecez o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: MOTORDEL1S1

quote:

hocam hepsi bir yana, kıytırık çin malı motorsikletlere binip canını riske atma. lastiğinden sibobuna kalitesizlik akıyor çünkü o motorlardan. 2.500-3.000 lirayı gözden çıkar, en azından derli toplu birşey al. sonuçta araba değil bu iş şöförlüğünde bitsin

Düşüncelerini benimle paylaştığın için yardım ettiğin için teşekkürler
    Bütçe o kadar çıkmaz bu yaz sanırım. Öbür yaza kadar bekleyecez o zaman

1 sene daha bekle ehliyeti al önce.

• 1.5 sene kadarr vaar işim zor.

• quote:

1.5 sene kadarr vaar işim zor.

Bisey olmaz benimde 1 senem var. Direk cbf150 alip gezmeye bakicam sende öle yap ama önce güvenlik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya bu mondial o çok mu kötü kulanan arkadaşlar yorum atarsa iyi olur
    quote:

Bisey olmaz benimde 1 senem var. Direk cbf150 alip gezmeye bakicam sende öle yap ama önce güvenlik

Evet daha 1 sene bekleyecez sonra Yamaha YBR 125 ve tabii önce güvenlik
  • 1000 lira artı yaşın 16 en iyisi bisiklet al 2 sene para biriktir sonra alırsın bişeyler
  • quote:

1000 lira artı yaşın 16 en iyisi bisiklet al 2 sene para biriktir sonra alırsın bişeyler

Hocam çok güzel diyorsunda 5-6 senedir bisiklet sürüyorum. Ayrıca yazın motoru kullanacğım yerde zaten bisiklet var fakat motora ihtiyacım var. Önerin için teşekkür ederim. Ama mondial hakkında bilginiz varsa ve benimle paylaşırsanız makbule geçer..
  • quote:

quote:

1000 lira artı yaşın 16 en iyisi bisiklet al 2 sene para biriktir sonra alırsın bişeyler

Hocam çok güzel diyorsunda 5-6 senedir bisiklet sürüyorum. Ayrıca yazın motoru kullanacğım yerde zaten bisiklet var fakat motora ihtiyacım var. Önerin için teşekkür ederim. Ama mondial hakkında bilginiz varsa ve benimle paylaşırsanız makbule geçer..

Mondial kelimesinden soğudum artık en kaliteli motoru dahi olsa bedava werse belki alırım

tawsiyem cup modeller war her marka da war bu modeller 2 el 1 000 tl civarı bulabilirsin

Motor Konusunda Yardım !!

kardş aklına girmiş gibi olmayayım lafına bakıp aldım pişmanım dersen üzülürüm

ama yaşın daha genç büyükleri napcan hakimiyeti zor onların askerden sonra almaya bak daha büyük bişi şimdilik idare eder de artar bile

hem scootır lar kontrolü zor bileklerim ağrıyo kullanırken bunla yılan gibi kıvrılabilirsin

hem vitesli daha iyi bişi alınca vites derdi çekmessin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Time_Shift_42 -- 18 Şubat 2012; 8:35:57 >

• quote:

quote:

Herkes bütçesine göre hareket ediyor tabi ama bana kalsa bir sene daha motorsuz kalır bisiklete biner ama mondiale binmem.
  • quote:

Mondial kelimesinden soğudum artık en kaliteli motoru dahi olsa bedava werse belki alırım

tawsiyem cup modeller war her marka da war bu modeller 2 el 1 000 tl civarı bulabilirsin

kardş aklına girmiş gibi olmayayım lafına bakıp aldım pişmanım dersen üzülürüm

ama yaşın daha genç büyükleri napcan hakimiyeti zor onların askerden sonra almaya bak daha büyük bişi şimdilik idare eder de artar bile

hem scootır lar kontrolü zor bileklerim ağrıyo kullanırken bunla yılan gibi kıvrılabilirsin

hem vitesli daha iyi bişi alınca vites derdi çekmessin

2.000 TL'ye kadar çıkabilir bütçem. Bu arada boy 1.86 kilo 74
    Peki cup modellerden hangi marka öneriyorsun ? Kanuni için mondialden kötü filan diyorlar. Kafam allak bullak oldu Askerden sonraya kadar bekleyemem sabrım yetmez
    quote:

Herkes bütçesine göre hareket ediyor tabi ama bana kalsa bir sene daha motorsuz kalır bisiklete biner ama mondiale binmem.

Yorum İçin Çok Teşekkürleeer

• yanlış sulardasınız beyler kanımca. Mondıale bınmem yok soyle yok boyle hepınız konusuyorsunuz. Davul bırının sırtında tokmak sızın elınızde vurun değil mi?

Herkes ister japon . Alan var alamayan var bendede activa var görsel olarak tatmın etmıyor ama evladıyelık duruyor yanındada aynı yasta mondıal var bakımlarını yapıyorum kendım ve benı henuz uzmedı.
    Yanı motora ekmeğını suyunu vern sızı bırakmaz kulaktan dolma konusmayın.Selametle
  • quote:

yanlış sulardasınız beyler kanımca. Mondıale bınmem yok soyle yok boyle hepınız konusuyorsunuz. Davul bırının sırtında tokmak sızın elınızde vurun değil mi?

Herkes ister japon . Alan var alamayan var bendede activa var görsel olarak tatmın etmıyor ama evladıyelık duruyor yanındada aynı yasta mondıal var bakımlarını yapıyorum kendım ve benı henuz uzmedı.
    Yanı motora ekmeğını suyunu vern sızı bırakmaz kulaktan dolma konusmayın.Selametle

Güzel dedin.
    Mondial'in modelini söyler misin ?
    Ve motor hakkındaki görüşlerini yazarsan çok sevinirm. Çok yardımcı olmuş olursun. İyi akşamlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.