Şimdi Ara

Motor Turbo ve Blogu arızası ikinci el

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir araba buldum arabanın piyasa fiyatı 36-37 bin lira.
    Bulduğum araç önce turbo arızası vermiş yaptırılmış şimdide motor blogu çatlamış. Yaptıramadıkları için 22 bin liradan satıyorlar. 4-4,5 bin masrafı olduğunu söylüyor.
    Bu şartlarda araç alım şartlarım ne olmalı. Önce servise gidip motorunu söktürüp her yerine baktırıp eğer sadece söylediği masraf çıkarsa aracı alacağımı ama daha fazla masraf çıkarsa servis ücretini karşı tarafa yükleticem
    tabi kabul ederse. Ben motordan çok anlamam ama serviste yapılsa tekrar arıza çıkartır mı ve neden böyle mekanik bir sorun olmuş olabilir?

• Arac nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağrısız başını ağrıtma.22.000 lira ile başlarsın bu araba sevdasına bi bakmışsın piyasa fiyatına kafa kafaya çıkmışsın,motoru yeniden yapılan araç komple boyalı muamelesi görür her zaman satışı sıkıntılı olur.Milyon tane 25-30.000 aralığında araçlar var hasar kayıtsız,
    kazasız,belasız😉

• melih3688 kullanıcısına yanıt
    Arabanın 3. sahibiymiş ilk sahibi bir bayan. Araç şu an 110 binde 20 bin km kadar serviste bakımları yapılmış ondan sonra sanayide işlem görmüş hiç bir servis kaydı yok.
    Araba bakımsızlıkdan ve hor kullanımdan dolayı mekanik hasar vermiş. Evet kasasız değişeni yok ama motor bitik. Araç sanayide motoru sökülmüş vaziyette usta ile gittim baktık ettik uzak dur dedi.
    Motor bundan önce 3-4 kez inmiş, pistonlar ve blog baya bir zımparalanmış artık son aşamada çatlamış.

4 bin masraf dediği de orjinal parçalar ile değil yan sanayi ile yapılacakmış :) Servisini aradım 9 bin lira diyor sadece parça için :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byzoom -- 3 Temmuz 2015; 20:25:10 >
  • Girmeyin bence ugrasmaya deymez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rc araba devre ve motor uyumu
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.