Şimdi Ara

Motor Yatak sarmış komple aşağı inecek dedi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu başlıkta sanayicilerin nasıl işler içine girdiğinin kısa bir özetini geçeceğim.

Araç 2009 model Mazda 3 1.6 base 211 binde. Neyse klasik bir günde araç kurbanlık dana gibi bağırmaya başları ve takır tukur sesler gelmeye başladı sanki motorun içine birisi bilye atmış gibi. Ankara’da başkent ve şaşmazda bir kaç ustaya gittim 1-2 dk bakıp aynı cümleyi söylediler motor yatak sarmış motor aşağı inecek masraf 50-70 bin arası senet olur sizi muhasebeye alalım.

inanmadım araştırmaya koyuldum Konya’da bi usta varmış mazdadan anlıyormuş dediler ona gittim böğüre böğüre tekleye tekleye bi şekilde gittim. Herif baktı motor kulakları peri enjektör kablosuda değişirse iyi olur dedi değiştirdi araç kendine geldi 2750 lira gibi bişey tuttu sessiz sedasız döndüm.

demem o ki sanayicilere kolay kolay inanmayın hepsi ağız birliği yapıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben bu ay 50 bin bakımını tanıdık bir ustanın yanında yaptırdım parça fiyatı 1650 tl el işçiliği 4500 tl yazmışlar. Araba bir gün orada kaldı sabahtan akşama kadar uğraşmış bile olsalar fazla yani bizim yevmiyelerimiz günlük 400 tl civarına geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acht und zwanzig -- 15 Haziran 2023; 12:18:35 >
  • Motor yatak sarmışsa söyle toplasın yastığını yorganını gitsin. Araba bu arkadaş boru değil, yatak kurup kira parası da veriyordur şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Millennium -- 15 Haziran 2023; 12:32:11 >
  • Motor Yatak sarmış komple aşağı inecek dedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.