Şimdi Ara

Motora başlamayı düşünüyorum tavsiyelerinizi bekliyorum (3,500 tl sınır)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bi motor istiyorum her yere yürümekden sıkıldım her türlü motor olabilir chopper da olur scoter da :) önemli olarak istedigim özlellik güvenli olsun en azından bi 60 km hıza ulaşabilsin bide yokuş yukarı cıkarken sıkıntı yaratmasın oturdugum bölge cok girintili cıkıntılı günde bi 10 20 km yol yaparım tahminimce ankarada oturuyorum araçlardan biraz tırsıyorum bu yüzden trafikde ben burdayım dicek bişi olması tercihim eger bu özellikde bşi bulamazsam 1 sene daha bekleyip araba alıcam size ne yapmalıyım :) bu arada 1,80 boyum ve 60 kiloyum ama (5 sene kadar prof. yüzdüm ) o yüzden atletik bi bünyem var cok ezik kalmam diye duşunuyorum cevap bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s3n1 -- 1 Eylül 2011; 22:10:54 >

• Az önce bunu başka bir arkadaşa da önerdim ... İzle şunu kesinlikle bi fikir sahibi olusun.
  • Teşekkurler bu video cok iyi oldu bide motor tavsiyesi verebilcek arkadaşlar olursa 2. elde saglam olarak ne bulabilirim?? şimdiden saolun
  • Trafikte otomobiller tarafından fark edilsin diyorsan büyük bi motor olmalı cruiserlar oturaklıdır büyüktür, oturduğun yer girintili çıkıntılı demişsin yani anladığım kadarıyla çukur falan var o zaman da yere yakın olmayan bi motor olmalı scooterlar yere yakındır mesela tekerleri küçüktür sıkıntı olur. Bütçeni belirtirsen daha kolay yardımcı olurlar. Bi de ne tür motor istediğini belirle, o videoya da o kadar takılma çoğu kişi vitesli 125cc - 150cc bi motorla başlanılmasını öneriyor.
  • 4000 Tl korumalar hariç motora verebilecegim fiyat eger güzel bi chopper bulabilirsem ilk tercihim chopper olmazssa racing e benziyen spor motorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s3n1

arkadaşlar bi motor istiyorum her yere yürümekden sıkıldım her türlü motor olabilir chopper da olur scoter da :) önemli olarak istedigim özlellik güvenli olsun en azından bi 60 km hıza ulaşabilsin bide yokuş yukarı cıkarken sıkıntı yaratmasın oturdugum bölge cok girintili cıkıntılı günde bi 10 20 km yol yaparım tahminimce ankarada oturuyorum araçlardan biraz tırsıyorum bu yüzden trafikde ben burdayım dicek bişi olması tercihim eger bu özellikde bşi bulamazsam 1 sene daha bekleyip araba alıcam size ne yapmalıyım :) bu arada 1,80 boyum ve 60 kiloyum ama (5 sene kadar prof. yüzdüm ) o yüzden atletik bi bünyem var cok ezik kalmam diye duşunuyorum cevap bekliyorum

Yamaha ybr 125 esd 2011 modelini öneririm.

• cbf150 4000 liraya cıkarsan sıfır, cıkamazsan cok temiz bir 2. el bulabilrsin
  • Mondial MH Drift 125

Bi int. den bak istersen. Şekil açısından ve teknik açıdan güzel. ( silindir hacmine göre max. gücü oldukça yüksek. ve dış görünüş olarakta beyazı çok cix duruyor )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.