Şimdi Ara

Motorcu Muhabbeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Youtube'ta takip ettiğim Motorcu Muhabbeti isimli bir hesap var.

Videoyu çeken arkadaş, motosiklet ile yolculuk ederken güzel şeyler anlatıyor.
    Keyifle sürüşü izlerken bir yandan da arkadaşın değindiği konuları dinliyorsunuz.
    Bence çok samimi bir üslubu var.

ÖRNEK VİDEO

-

TÜM VİDEOLAR:

http://www.youtube.com/user/MotorcuMuhabbeti/videos adresinden diğer videoları da görebilirsiniz.

.

• hocam hiç olmamış ya :/ daha 1 saat önce üye olmuşsun,hemen konu açmışsın. MotorcuMuhabbeti adlı kanalın ya sahibisin ya da sahibinin yakını. Aboneliği iptal ettim...
  • yakışmamış , reklam yapmak

edit: ilk videodan bir kesit " hediyeler dağıtçam .... izlenme sayısına göre ..... ücretsiz olacak , yani bedava , beni takip edin , abone olun , hediye dağıtcam bedavaya , abone olun , hediyelerden habersiz kalmayın"

abi bu ne derler adama ?

edit2 : diğer videolarada baktım izlenebilir gibi görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiddlesticks -- 29 Eylül 2014; 1:00:24 >
  • İlk mesajımda beğendiğim ve takip ettiğim bir youtube kanalının videosunu paylaştığımda neden reklam yapmış oluyorum?
    Adam çok samimi bir üslupla belki de hayatımızı etkileyecek şeyler paylaşıyor. Ben de motosikleti keyifle kullanan biri olarak severek takip ediyorum.
    Başkalarının da seveceğini düşünerek konu açmışım. Mutlaka ilk mesajımın bir soru mu içermesi gerekiyordu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedy.gonzales -- 29 Eylül 2014; 8:50:17 >
  • seni hiç samimi bulmuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fiddlesticks

seni hiç samimi bulmuyorum

DonanımHaber'de Fiddlesticks nickli üye beni samimi bulmuyormuş. Çok üzüldüm ya ben şimdi. En iyisi ben de bilgi içeren konular açmak yerine boş boş laflarla sağa sola sataşacak mesajlar atayım da mesaj sayım artsın...

Güzel kardeşim reklam yaptığımı düşünüyorsan şikayet butonuna tıklayıp 'Bu adam reklam yapıyor' diyorsun. İlgili arkadaş konuyu inceliyor. Reklam yapıldığını düşünüyorsa yapılması gerekenleri yapıyor.
    Bu üslup ve ön yargılarla yaklaşanlara başka diyecek bir şeyim yok. Amacı üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek olanlarla anlaşmak zaten mümkün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedy.gonzales -- 29 Eylül 2014; 10:00:42 >
  • Güzel bir kanal bence, zaten motosikletle Vlog yapan yok başka Türkiye'de yanlış bilmiyorsam , üslubu falanda iyi yolu açık olsun takip etmeye çalışıyorum bende.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kanal güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedy.gonzales

quote:

seni hiç samimi bulmuyorum

DonanımHaber'de Fiddlesticks nickli üye beni samimi bulmuyormuş. Çok üzüldüm ya ben şimdi. En iyisi ben de bilgi içeren konular açmak yerine boş boş laflarla sağa sola sataşacak mesajlar atayım da mesaj sayım artsın...

Güzel kardeşim reklam yaptığımı düşünüyorsan şikayet butonuna tıklayıp 'Bu adam reklam yapıyor' diyorsun. İlgili arkadaş konuyu inceliyor. Reklam yapıldığını düşünüyorsa yapılması gerekenleri yapıyor.
    Bu üslup ve ön yargılarla yaklaşanlara başka diyecek bir şeyim yok. Amacı üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek olanlarla anlaşmak zaten mümkün değil.

5 yil boyunca 1000 mesaj atan biri mesaj mi kasmis oluyor ? Beni baskalariyle karistirmayin bu 1

Ha sayilmayan mesajlarimla toplam 6000 mesaj attim ama onlar SAYILMIYOR KASMAKBISTESEYDIM KASARDIM

Seni herkes samimi bulmak zorunda degil ben bulmuyorum mesela buda 2

Son olarak senin gorusunu desteklermiyorum diye bana kuduz kopek gibi saldirmani anlayamadim buda 3

• Fiddlesticks kullanıcısına yanıt
    İlk mesajımda hoşuma giden bir video paylaştım diye bana saldıran sizlersiniz.
    Mesaj sayınızı bir statü / üstünlük olarak görmek neyin kafasıysa artık.
    Sosyal hayatta ki ezik olan tipler genellikle forumlarda "mesaj adetleri" ile kendini önemli zannederler.
    Daha fazla boş laf yapıp bana sataşmak için harcayacağınız zamanı daha güzel şeylerle değerlendirin. Mesela dil bilgisi ve Türkçe çalışıp -da bağlaçlarının ayrı yazılması gerektiğini öğrenebilirsiniz.
    Ben bir önceki mesajımda rahatsızlığınız varsa "şikayet et" butonunu kullanabileceğinizi belirttim, başka da söyleyecek bir şeyim yok.

Neyse bana karşı "reklam yapıyorsun", "kanal sahibi sensin" gibi saçma sapan ithamlar yüzünden konuyu çok dağıttık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedy.gonzales -- 29 Eylül 2014; 17:04:09 >
  • speedy.gonzales S kullanıcısına yanıt
    quote:

"kanal sahibi sensin" gibi saçma sapan ithamlar yüzünden konuyu çok dağıttık.

kanal sahibi sensin gibi bi şey demedim

kaldıki mesja sayımla sana karşı artistlik , statü üstünlüğü kurduğumu çıkartmışsın iftiralar devam ediyor

quote:

böyle bir şey dedikten sonra bende 5 yıldır bu forumda olduğumu ve eğer mesaj sayısı kasmak gibi bir niyetim olsaydı yapacağımı ve size bunun olmadığını kanıtlamak adına yaklaşık 6000 tane off topic mesajımın olduğunu söyledim , görünmesini isteseydim o mesajları off topice atmazdım mesaj kasardım diye bunuda kanıtlamak adına söyledim ama siz ne dediniz,

quote:

Sosyal hayatta ki ezik olan tipler genellikle forumlarda "mesaj adetleri" ile kendini önemli zannederler.

burdan böyle bir sonuç çıkartarak aklınızca bana karşı bi savunma ürettiniz ama dıışardan bakınca çok komik olduğunu söylemek isterim

ayrıca 1 yazı hatasınada bu kadar takmanız oldukça gülünç olan 2. bir diğer nokta kaldıki giç bir mesajımda dil bilgisine dikkat etmediğim yazış stilimden ve profilimdeki önceki mesajlarımdanda açık bunu bir "koz" olarak sunmak ile bana kahkha attırdınız teşekkürler :D

• quote:

quote:

"kanal sahibi sensin" gibi saçma sapan ithamlar yüzünden konuyu çok dağıttık.

kanal sahibi sensin gibi bi şey demedim

kaldıki mesja sayımla sana karşı artistlik , statü üstünlüğü kurduğumu çıkartmışsın iftiralar devam ediyor

quote:

böyle bir şey dedikten sonra bende 5 yıldır bu forumda olduğumu ve eğer mesaj sayısı kasmak gibi bir niyetim olsaydı yapacağımı ve size bunun olmadığını kanıtlamak adına yaklaşık 6000 tane off topic mesajımın olduğunu söyledim , görünmesini isteseydim o mesajları off topice atmazdım mesaj kasardım diye bunuda kanıtlamak adına söyledim ama siz ne dediniz,

quote:

burdan böyle bir sonuç çıkartarak aklınızca bana karşı bi savunma ürettiniz ama dıışardan bakınca çok komik olduğunu söylemek isterim

ayrıca 1 yazı hatasınada bu kadar takmanız oldukça gülünç olan 2. bir diğer nokta kaldıki giç bir mesajımda dil bilgisine dikkat etmediğim yazış stilimden ve profilimdeki önceki mesajlarımdanda açık bunu bir "koz" olarak sunmak ile bana kahkha attırdınız teşekkürler :D

rica ederim, hayırlı saçmalamacalar...

• speedy.gonzales S kullanıcısına yanıt
    lütfen bir daha çağırarak rahatsız etmeyiniz
  • SELAMIN ALEYKUM
    Motor tavsiyesi istiyorum sizlerden konuyu müsait biryeremi açtı bilmiyorum
    Yeniyim forumda yanlışımız olursa Affola
  • Bence mukemmel bir kanal. Reklam da hediye de isine bakmam. Son derece samimi ve yardimsever.

• Bizim ülkemizde her şeye destek yerine köstek olmak adettir.
    Bende bu arkadaşımızı takip ediyorum, geçenlerde ilk türkçe moto vlog diye konu açmıştım, kendisini tanımam etmem ama severek takip ettiğim için tüm iki teker severlere tavsiye ediyorum.
    Bu adam iyi ya da kötü bir şekilde emek vererek bir şeyler yapıyor, beğenmeyebilirsin ama saygı duymak zorundasın bu kadar basit.
  • Ben de geçen açılan konuda gördüm ilk defa. Sanırım ilk Türkçe motovlog kanalı, daha önce hiç görmedim. Videolarını da çok beğendim, gayet samimi buldum arkadaşı. Konuyu açanın da o olduğunu düşünmüyorum.
  • Bakacağım.

• Altın Elbiseli Adam ve Motorcu muhabbet Türkiye'de bildiğim tek motorla ilgili yayın yapan adamlar. Yayın diyorum , 200 le 300 le giderken 5-10 saniye lik videolar paylaşmaktan bahsetmiyorum. Adamlar bir şey yapmışlar bence başarılılar da. En azından bir şeyler yapmayı deniyorlar. Dışarıdaki "O olmamış", "O iş öyle olmaz" diyerek hiç bir şey yapmayanlardan daha cesurlar gözümde.

İnşallah uzun soluklu olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.