La bi durun ara verin hafta sonu tatiline girin ne zaman internete girsem akaryakıta zam yalama olduk , tek seferde bitirin bari işi böyle zevk almaya başladık sonra müptelası olacağız < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Motorin, benzin ve LPG'ye büyük zam! (2. sayfa)
-
-
20 falan olmalı. 1 milyona ev alıp ta şu soğukta kombisini yak(a)mayanlar gibi 400 bine araba alıp bin(e)meyenler de olmalı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ailece ihtiyacım olmasa arabayı satmayı düşünüyorum.
Gerçekten ülke yönetilemiyor, bu olayın, pandemiyle, dünyadaki gelişmelerle ilgisi yok.
Bizim gibi dünyada bir tane daha bunları yaşayan ülke varmı?
Hala kafasını kuma gömüp problemleri görmemeye çalışan, herşeyin güllük gülistanlık olduğunu söyleyenler var.
Bundan sonra başa kimin geleceği hiç önemli değil, bu durumu kim düzeltebilecekse o gelsin.
-
Ohhh gelsin zamlar. Senmisin asgarî ücrete %50 zam veren. Kaşıkla verilen kepçeyle alınacak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Millet asgari ücrete zam gelince her şeyin fiyatı yerli yerinde duracak zannediyordu; önemli olan zam yapmak değil! Zam yapmadan birşeyleri başarıp o zam gelen ürünlerde indirim yaptırmaktır... Bunu idrak edecek kapasite çoğu insanda olmadığı gibi zam geldi her şey yoluna girecek kapasitesinde insan da çok; ne diyelim Allah devletimize zeval vermesin...
-
2022 de ev kredisi için çektiğimiz kredi taksiti bitiyor; evimizi satınca temelli köy e yerleşip kendi patates imi soğanımı sarımsak dahil temel gıda ürünleri i kendim yetiştireceğim: aklı ve imkanı olan şehirde yaşamasın yoksa bu yıl böyle bitecek gelecek yıl ne olacağı belli değil!
-
Petrolü ithal ettiğimiz için artışlar normal hatta az bile yansıtıyolar.
Hükümet büyük oranda indirim yapıyor normalde 15-16 tl olması lazım buna da şükür...
-
50 liralık alanlar yakında sadece 1 litre alacak gibi bir görünüm var. Yani günlük 1 lira artarsa 2 aya 50 liralık alıyorumcular tarih olacak.
-
Ahh abdülhamit neredesin seni aratmıyorlar
Cidden böyleleri varmı merak ediyorum?
Neyse... Size güvenerek, BLOK!!!
"Dolarlamı maaş alıyorsunuz" ee bu zam nedir acaba TL ilemi yurt dışından alınıyor bu yakıt. Salak mı bu millet Allah aşkına.
Muhalefetin hiçbirşey yapmasına gerek yoktu HDP ile ortak olmasına bile gerek yoktu bakın kendi kendini yok eden bir yönetim işte. Sonuç vatandaşa oluyor.
Ecevit dönemini yaşar oldum bir daha.
-
Kapıkulu
Iyi olmuş bizim milletin canı (cebi) yanmadan sandıkta kararı değişmez.Halâ savunan insanlar vardı birer birer kayışı koparıyorlar.
Kuruş değil, Lira
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X