|
Motorin, benzin ve LPG'ye büyük zam!
-
-
Ver yetkiyi gör etkiyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
asgari ücretin açıklanmasından 1 gün sonra, yani daha maaşları elimize alamadan, kallavi zam yağmuru başladı.
önümüzdeki sene herkese kolaylıklar, reyizimize de saraylarında bol keyifli günler diliyorum!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yanfo -- 17 Aralık 2021; 17:21:45 >
-
Kara deliklerin bir tanesi bizi içine alsa ya da bir meteor taşı düşse de kurtulsak.
-
Bu nasıl ülke yönetmek böyle ya, 1 ayda maddi olarak yerin dibine girdik, beceriksizlik mi, basiretsizlik mi, art niyet mi var, ne var da her saniye her şeyin fiyatı artıyor.
-
bunların duvara çarpacağı belliydi. ne mutlu bana ki bu zihniyete 1 kez bile oy vermedim. bunlar feto'ya hocaefendi derken, ben onun bir abd ajanı olduğunu söylüyordum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 17 Aralık 2021; 17:36:39 > -
lux hayatımızı bitirtmeyeceksiniz,
lux otomobillere binmemizi engelleyemeyeceksiniz,
Süt banyolarımızı, pudra şekerimizi engelleyemeyeceksiniz..
-
Az bile, kura göre şuanda 17 TL olması lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus01982 -- 17 Aralık 2021; 17:35:15 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bir çok afrika ülkelerinin paraları bile TL karşısında değer kazanıyor. sözün bittiği yerdeyiz. yakında Venezuela'dan farkımız kalmaz.
-
İsterse 100 tl olsun....yine akparti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oy verenlere yalnız izah edelim.
Biz senelerdir üretim bitirilir, fabrikalar kapatılır ya da çökülüp içi kurutulur, dolarla geçiş garantileri verilir, hatta bu geçiş garantileri, uçuş garantileri 40 bin nüfusluk yere 40 milyon gibi ekstrem garantilerle verilirse, kasada para kalmaz, bu iş kötü dedik.
Şimdi bazıları, şimdi kötü oldu, bir anda kötü oldu falan diyor. Bu işler bir anda olmuyor. Bir şeyler özelleştirilirken para girdi, bolluk oldu. Ama özelleşen şeyler uçtu gitti, artık gelir getirmiyor. Bazı memurlar, şimdi kötü oldu diyor, gelirleri asgari ücrete eşitlenince. Yok şimdi kötü olmadı. Kötüydü zaten, siz şimdi fark etmeye başladınız.
Kimileri 2 domates- 3 patates için tanzim kuyruklarına girdiklerinde, kamera tutanlara saldırdı. Şimdi ibb nin halk ekmekleri için daha uzun kuyruklarda beklerken, şimdi kötü oldu diyorlar, tanzim kuyruğundayken süperdik diyorlar. Yok o zaman da kötüydü, daha fark etmemiştiniz.
Özetle bunlar şimdi olmadı. Zamanında iyiydi, ben oy veriyordum da, şimdi bozdular değil yani. Neyse geçmiş olsun. Ha şimdiden sonra ne yapalım derseniz, siz bir şey yapmayın, kitap neyim okuyun, matematik falan öğrenin, siz bunları yaparsanız zaten ülke düzelir.
-
En çok artış motorin'e yapılmadı, benzine dün ayrıca 56 kuruş zam geldi, bugünkü ile birlikte 1.25 TL ile en çok zam benzine yapıldı
-
Zamcık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Birkaç güne bir sürekli zam, ekonomi fena değilken bile zam gelirken şimdilerde sürekli zam, devlet yönetmek bu hükümete ağır geliyor bir an önce bırakıp gitmeliler.
-
400 lira gömdük elhamdürillah
-
11 buçukdan alacam yarın, dolara inat... Görsün o gısgananlar, şov nasıl yapılıyoru
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ver yetkiyi gör etkiyi.
|
Oy verenlere yalnız izah edelim.
Biz senelerdir üretim bitirilir, fabrikalar kapatılır ya da çökülüp içi kurutulur, dolarla geçiş garantileri verilir, hatta bu geçiş garantileri, uçuş garantileri 40 bin nüfusluk yere 40 milyon gibi ekstrem garantilerle verilirse, kasada para kalmaz, bu iş kötü dedik. Şimdi bazıları, şimdi kötü oldu, bir anda kötü oldu falan diyor. Bu işler bir anda olmuyor. Bir şeyler özelleştirilirken para girdi, bolluk oldu. Ama özelleşen şeyler uçtu gitti, artık gelir getirmiyor. Bazı memurlar, şimdi kötü oldu diyor, gelirleri asgari ücrete eşitlenince. Yok şimdi kötü olmadı. Kötüydü zaten, siz şimdi fark etmeye başladınız. Kimileri 2 domates- 3 patates için tanzim kuyruklarına girdiklerinde, kamera tutanlara saldırdı. Şimdi ibb nin halk ekmekleri için daha uzun kuyruklarda beklerken, şimdi kötü oldu diyorlar, tanzim kuyruğundayken süperdik diyorlar. Yok o zaman da kötüydü, daha fark etmemiştiniz. Özetle bunlar şimdi olmadı. Zamanında iyiydi, ben oy veriyordum da, şimdi bozdular değil yani. Neyse geçmiş olsun. Ha şimdiden sonra ne yapalım derseniz, siz bir şey yapmayın, kitap neyim okuyun, matematik falan öğrenin, siz bunları yaparsanız zaten ülke düzelir. |
Bu nasıl ülke yönetmek böyle ya, 1 ayda maddi olarak yerin dibine girdik, beceriksizlik mi, basiretsizlik mi, art niyet mi var, ne var da her saniye her şeyin fiyatı artıyor.
|
bunların duvara çarpacağı belliydi. ne mutlu bana ki bu zihniyete 1 kez bile oy vermedim. bunlar feto'ya hocaefendi derken, ben onun bir abd ajanı olduğunu söylüyordum. |
bir çok afrika ülkelerinin paraları bile TL karşısında değer kazanıyor. sözün bittiği yerdeyiz. yakında Venezuela'dan farkımız kalmaz. |
asgari ücretin açıklanmasından 1 gün sonra, yani daha maaşları elimize alamadan, kallavi zam yağmuru başladı.
önümüzdeki sene herkese kolaylıklar, reyizimize de saraylarında bol keyifli günler diliyorum! |
Kara deliklerin bir tanesi bizi içine alsa ya da bir meteor taşı düşse de kurtulsak.
|
Birkaç güne bir sürekli zam, ekonomi fena değilken bile zam gelirken şimdilerde sürekli zam, devlet yönetmek bu hükümete ağır geliyor bir an önce bırakıp gitmeliler.
|
Siyasetle ilgilenmeden akp goy goyu yapıyorsun, hayatınız yalan dolan, takiye.. benim laiklik ,Atatürkçülük ,demokrasi takıntılıyim , bunları hangi parti ,hangi lider sahip çıkarsa ben o partiyi desteklerim. Ben İzmir Karşıyaka'da büyüdüm, 80 Ler 90 lar çocuğuyum, anam babam memur, evde yazlıkta araba da alabildiler, 2 çocuk büyüttüler... Şimdi hangi memur ev yazlık alabilir ? Ülke de doktor bile kalmak istemiyor artık, Clio başlangıç fiyatı 360 bin TL. Sen nemalaniyorsan savunursun, bu düzeni. |
Benzer içerikler
- whatsapp durum video kalitesi düşüyor
- telefonu webcam olarak kullanma
- instagram giriş yap google
- reddit video indir
- opera video indirme eklentisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X